11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

takze nakoniec organizacia zvana Company z PRison Break mozno skutocne v Amerike existuje.. :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak som zvedavy na ten dokument akurat ho sosam, inak s toho co tu citam to zacina byt aj tusim pravda ze amici sa sami zabili ale sak ked uvidim este poviem
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
no pre vpad do Iraku to nie, ved na to pouzili chemicke, biologicke, jadrove a ja nevim jake zbrane. Skor pre boj proti terorizmu aka proti blizkemu vychodu.

ale ten dokument som este nevidel, mozno cez vykend..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

okonenipica napísal:no pre vpad do Iraku to nie, ved na to pouzili chemicke, biologicke, jadrove a ja nevim jake zbrane. Skor pre boj proti terorizmu aka proti blizkemu vychodu.
vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Švíík napísal:vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
vsak a o com pisem... su tam kvoli rope. irak zacal predavat ropu v eurach a to im vadilo...

ci jako... upozornujem ze som lajk a sedlak tak mi nenadavajte
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

teraz som si pozrel ten dokument a verim tomu ze to bola americka vlada oplati sa to kuknut :o
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

RiMMER napísal:artabanes -- este co v tom videu nebolo -- tych 5 obrazkov z tej benzinky ktore vlada uvolnila obsahovali dokonca aj zly datum -- 12. september 2001 tam bolo napisane :D

a ta budova mohla padnut pre silu ktoru vytvorili WTC, ale dokonca ani to nebol dovod - aj ta bola odpalena, lebo obsahovala tie policajne zaznamy ktore tiez chceli aby boli znicene.
ze vraj v tom WTC boli len zopar obycajnych ludi.... v tej budeve o tom case malo byt ovela viac ludi ako tam bolo v case utoku,.... kto vie... pravdu vie malokto

inak perfentny dokument je aj conspiracy theory- did we land on the moon :hmm:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

O tomto som uvazoval kratko po tom utoku, ze si to amici sami naplanovali, a ze manikurovymi noznickami nemohli drzat v napati cele lietadlo, ale ze tam boli po zuby ozbrojený. Ale neslo mi do hlavy, ze preco by zautocili na pentagon, to ma zaujima, uz to taham..

Švíík napísal:vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
Myslim, ze su tam aj este koli niecomu inemu. Den po vpade do Iraku bolo vykradnute sumerske muzeum -stare hlinene tabule a zvitky, vsetko fuc. Podla nich maju byt v skale pod mesitou ukryte dalsie tabulky s vypoctami pre drahu planety Nibiru, viac sa docitas v knihach dvanacta planeta a Bohove sa vraceji od Zecharia Sitchina.
schw33k
Guru
Guru

okonenipica: pisal si o tom ze tam vpadli , pretoze bojuju proti terorizmu

frikso : niekde na nete by som nenasiel o com tocis ? Lebo som pekne mimo ako z tej planety tak aj z tych starych hlinenych tabul ( aby som nemusel celu knihu citat ) alebo to vysvetli v kratkosti naco by im boli vypocty planety Nibiru ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

im nešlo o nejaké výpočty, ale o pamiatky celkovo, veď preto zmizli exponáty z bagdadského múzea, preto zrovnali zo zemou (buldozérom) označené islamské pamätné miesto, staré tisíc rokov, aby si tam urobli ihrisko amerického futbalu. jednoducho im vadí ich kultúra, a chcú tam mať mekdonaldy a mekčikeny, jednoducho americký spôsob života je ten správny a kto žije a správa sa inak, je vadný a treba ho zničiť
schw33k
Guru
Guru

So , ked spojim vase odpovede vyslo mi : Zinscenovany utok na WTC , nasledny utok na Irak , ktoreho dovodom bolo postavenie McDonaldu ..
Za vsetkym je Hamburger a hranolceky :!: :D ( joke )

Len som cakal , ze tam pojde o viac , ked Frikso napisal ze su tam amici este kvoli tym pamiatkam , a ty napises ze islo iba o ich kulturu nejake tie dosticky hlinene , myslel som ze to bude mat hlbsi vyznam ..

Nezda sa mi Frikso ze by Americania bojovali v Iraku kvoli zniceniu kultury i ked to pre nich dost znamena ..
ale kludne sa mozem mylit , iba moj nazor
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No som zvedavý čo bude toto za hlod a výplod fantázie :) amíkom neverím, ale tomuto už absolútne nie. takých bájok sa po internete váľajú tony a tony :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ak považuješ dôkazy za bájky, tak si naozaj na smiech :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? neviem ja osobne USA moc nemusim ako ich politiku ale tak no pozrem ak bude cas ... ale je to jasne ze USA je spina spinava a ze co robia chcu zbohatnut a im je to jedno ci im tam zomieraju ludia oni sa idu posrat za 3000 ludi ked na blizkom vychode azii a neviem kde zomiera kadzy den dvakrat tolko kvoly tomu ze im tam predavaju americke zbrane a vyvolavaju obciankse vaojny len kvoly USA zaujmom :x
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

artabanes napísal:ak považuješ dôkazy za bájky, tak si naozaj na smiech :D
tieto dokazy su teda fakt presvedcive
ako napr toto
Vláda tvrdí, že čierne skrinky z lietadiel sa nenašli, odôvodnili to tak, že zhoreli v požiari, ktorý vytvorila explózia. Taktiež tvrdia, že našli pas jedného z cestujúcich. Ako mohli skrinky zhorieť, a pas nie?
hmm..nedavno spadlo lietadlo s nasimi vojakmi, vsetci zahynuli az na jedneho, to je tiez asi spiknutie
taketo dokazy su urcene len pre tych co uveria vsetkemu
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

sundevil napísal:hmm..nedavno spadlo lietadlo s nasimi vojakmi, vsetci zahynuli az na jedneho, to je tiez asi spiknutie
taketo dokazy su urcene len pre tych co uveria vsetkemu
:wink: :idea: pravda a k tomu skrinky su spravene ohnovzdorne nie ?? :?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

sundevil, prepáč mi to, ale si naozaj dieťa. čierne skrinky v lietadlách sú tak urobené, aby vydržali takmer akúkoľvek katastrofu - pasy sú z papiera - čiže je takmer nemožné, aby pas ostal celý, a čierne skrinky zhoreli, a za ďalšie - jedna vec je povedať že našli pas (čo môže byť klamstvo, a ten pas nemusí existovať), a druhá vec je ukázať živého človeka, čo prežil, čo má s katastrofy ťažké zranenia, čo už klamstvo môže byť veľmi, veľmi ťažko.

//s tými dôkazmi som narážal nato, že všetci tvrdia že do pentagonu narazilo lietadlo, aj keď sa dokázalo, že to tak nebolo, a títo zadubenci hovoria - "tie dôkazy sú bájky, a naše SLOVÁ (podotýkam slová, nie dôkazy) sú pravdivé, pretože to hovoríme my"
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

artabanes napísal:ak považuješ dôkazy za bájky, tak si naozaj na smiech :D
ešte viac takých naivných ľudí ako si ty a fakt sa svet bude mať lepšie :hehe: :arrow: tak mi je asi z teba.
Počuj, ty dôkaz, tak nám povedz kto zabil Kennedyho :?: Čakám na tvoju trápnu odpoveď :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

eritrocit - naozaj mi je z teba smutno, máš predložené dôkazy, a neveríš im čisto len preto, že USA je tvoja vysnená krajina, a svojou vierou (to že veríš konšpiračným teóriám, ktoré prezentujú usa, to sa inak nazvať nedá) si zaslepený natoľko, že ešte urážaš ľudí, ktorí tvoju vieru nezdieľajú
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

artabanes napísal:sundevil, prepáč mi to, ale si naozaj dieťa. čierne skrinky v lietadlách sú tak urobené, aby vydržali takmer akúkoľvek katastrofu - pasy sú z papiera - čiže je takmer nemožné, aby pas ostal celý, a čierne skrinky zhoreli, a za ďalšie - jedna vec je povedať že našli pas (čo môže byť klamstvo, a ten pas nemusí existovať), a druhá vec je ukázať živého človeka, čo prežil, čo má s katastrofy ťažké zranenia, čo už klamstvo môže byť veľmi, veľmi ťažko.
o deckach sa bav sam so sebou toto tu nepatri, uraj si vies koho
to ze nasli pas neznamena ze ostal cely, staci utrzok s identifikacnym cislom a uz sa napise ze nasli pas
ako sam vidis existuje sanca, ze z leteckej katastorofy niekto prezije, a takisto existuje sanca ze sa napr cierna skrinka poskodi natolko ze sa z nej nedaju ziskat udaje, ze sa najde "pas" a pod
Napísať odpoveď