|
|
|
| Autor |
Správa |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:29 Predmet: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie) |
|
|
No, takže, mám 16 rokov, výšku asi 171 cm, váhu asi 56kg.
Zaujímalo by ma, či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska, ak chodíme s kamošmi zakončiť každý školský týždeň a dajme tomu, že si dám jedno malé pivo.
//Edit:
Niektorí to asi správne nepochopili, mením dotaz, pri akom množstve a ako často by to mohlo škodiť ? Nie len pivo, ale aj tvrdšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4818 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:39 Predmet: |
|
|
Nie. Pokial to je fakt len jedno male, tak nie. Skor ti to len prospeje. Aj ked, liecit by si sa mal az od 18, ze?
A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5206 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:44 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case.  |
Z jedneho maleho pifsona tyzdenne?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:46 Predmet: |
|
|
Ako môj oco. Airbag, bubon, bachor, tak to on volá... Keď si z neho niekto robí srandu, tak to zahovorí, že počas hladu vydrží dlho, môže zaradiť rýchlosť na Trabante, alebo to má na znášanie sa po vodnej hladine.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:50 Predmet: |
|
|
| a podľa mňa ti priveľmi chýba škola a preto zakladáš hovadiny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 379
Zaslal: 09 Apr 2007, 14:52 Predmet: Re: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie) |
|
|
| Racius napísal: |
Zaujímalo by ma, či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska, ak chodíme s kamošmi zakončiť každý školský týždeň a dajme tomu, že si dám jedno malé pivo. |
Noo,v takom mladom veku keď začneš a bude to pravidelné,môže sa rýchlejšie prejaviť závislosť na alku po nejakom dlhšom čase...aa...neviem,ale neumierajú niektoré mozgové bunky po použití alkoholu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2888
Zaslal: 09 Apr 2007, 15:00 Predmet: Re: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie) |
|
|
| Baxxter99 napísal: |
| Noo,v takom mladom veku keď začneš a bude to pravidelné,môže sa rýchlejšie prejaviť závislosť na alku po nejakom dlhšom čase...aa...neviem,ale neumierajú niektoré mozgové bunky po použití alkoholu? |
hlavne po 1 malom pive tyzdenne...nie je tvoj druhy nick Atrey? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4818 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 15:33 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Z jedneho maleho pifsona tyzdenne?  |
Ta a ja som ako zacinal? ... a vcul? No labutie jazero si uz nezatancujem. Male k malemu a uz aj to ta mas
Holubar, klidek.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7iro Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.12.2006 Príspevky: 894 Bydlisko: Skalica :) Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 16:29 Predmet: |
|
|
Jedno male pivo (3dcl) tyzdenne? A to si robis nejake starosti? Booze my sme v piatok a sobotu vzdy strieskany ze nevieme nikdy co bolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3988 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 17:11 Predmet: |
|
|
vsetko s mierou, nic netreba prehanat, jasne ze v mladom veku moze alkohol uskodit, ale myslim si, ze v malych davkach (to tvoje tretinkove raz tyzdenne) by nemalo uskodit, ak nezacnes zvysovat pridel, tak mozno aj prospesne bude. daky ten vitamin, ovsem pivo dela hezka tela, takze vieme ako to je, ale to sa zacne prejavovat po case alebo po velkom mnozstve piva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1525 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 17:18 Predmet: |
|
|
tak ja uz pivo pijem nejaky ten piatok a to este nemam ani 17 nevravim ze v nejakych extra mnozstvach ale aj tak... ale zase sa snazim aj trosku sportovat a tak... inak som kdesi cital ze jedno pivo za den je vraj zdrave takze kludne do toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NEMESIS Medium Expert

Stav:  Založený: 09.06.2006 Príspevky: 127 Bydlisko: slovakia neee??:) Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 17:56 Predmet: |
|
|
hehe bracho jedno pifko denne nikomu este neuskodilo, a k tomu jedno male do tyzdna......fuuu no cojaaaavieeeem podla mna pohodka, my zase kazdy tyzden ako prideme na intrak tak vystupime z busu a nakluseme si dat jedno pifko... proste to je uz taka tradicia a podla mna to iba prospieva, ale nie ze si budes brat priklad a zase nebudes naprikad mat mesiac a v jeden den to dozenies+ s nejakou zapraskou.. hehe to sa tak nerobi |
|
| Návrat hore |
|
 |
oborpeto Medium Expert

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 123 Bydlisko: cadca Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2007, 17:58 Predmet: |
|
|
ach ze ti huba neodpadne... taku hlupost povedat... vidim ze zas musim sirit osvetu..
z piva sa nepribera dokonca pomaha chudnut lebo nastartuje metabolizmus. Pivo podporuje travenie.. preto ked si ho das k energetickym jedlam tak z neho priberas, ale z pivka nie...
kedysi som tu dal pekny prehlad ake je pivko super tak ho tu davam znovu
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55576&highlight=vlastnosti+piva
o pive len v dobrom !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1467
Zaslal: 09 Apr 2007, 18:10 Predmet: |
|
|
| Poviem asi tak ze od mojich 13tich (jedno pivko za tyzden, dva) po moju terajsiu 16ku (1-3 piva za den) som odpil cez 200 litrov piva a este mi nic nieje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2692
Zaslal: 09 Apr 2007, 18:13 Predmet: Re: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie) |
|
|
| Racius napísal: |
Zaujímalo by ma, či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska, ak chodíme s kamošmi zakončiť každý školský týždeň a dajme tomu, že si dám jedno malé pivo. |
No , takže , mám 21 rokov , výšku asi 190 cm , váhu asi 104 kg.
Zaujímalo by ma , či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska , ak chodíme s kamošmi zakončiť každý pracovný týždeň a dajme tomu , že si dám 8 veľkých pív a 5 borovičiek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|