ja osobne to planujem ako moju 17 ...chata a najlespi priatelia ale tych je kur* moc takze budeme vsetci uplne KO...tak ako sa to patrí pokial sme mladý !!! ked budem mat 60 tak tu uz oslavovat nebudem...to zasa mne pripada ako blbost (moj nazor)
ja som mal18ku v piatok chcel som ist zo školy rovno domou ale ako som išiel stretol som v meste mamu a volali mi spolužiačky že to mam ist s nimi oslavit ja som najpru nechcel ale mama ma prehovorila tak sme išli do jedneho podniku a tam som sa torchu opil bola zima a nechal som si tam aj čiapku a nechcelo sa mi po nu vracat potom som prišiel domou tam som mal kolače a hociake darčeky a večer som išiel ešte s kamošmi do baru de som sa opil zase a prišiel som domou o pol7 rano tak že tak
V krcme, o divokosti oslav vypoveda to, ze nas odtial vyhodili
No a na 19ku som skoncil este horsie
Dufam, ze dalej to uz bude mat klesajucu tendenciu...
v den mojich 18stin, som mal skolu do tretej a ked som vysiel vonku tak uz mi cakajuci kamosi nadelili flasu havana clubu, ktoru som okamzite zacal vstrebavat ... okolo piatej som bol na sracky a musel si kupit daco jest ... to bol posledny moment o ktorom viem ... rano som sa zobudil doma s kopou darcekov, co som vraj dostaval v kazdom nocnom klube , kde som vykrikoval ze jemi osemnast !
Ja mam 3. augusta a 5. augusta odlietam do anglicka, takze oslava bude predcasne. Strasne sa tesim, budu tam vsetci moji super kamarati, frajerka, len este neviem kde a presne kedy to bude, ale tesim sa