|
| Autor |
Správa |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2375 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 21:46 Predmet: 2 neony- problem |
|
|
neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda... |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 22:36 Predmet: |
|
|
si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak? |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2375 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 07 Jún 2006, 22:45 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak? |
ako kedy Hlavne ked som na lan party tak to mam zap... a ked robim server alebo nieco narocne,,, tak vtesdy sa vypne... bud to alebo to .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marko5211 Light Professional

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 793 Bydlisko: Za siedmimi horami,za sie Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2006, 11:52 Predmet: |
|
|
| podla mna to nema nic spolocne so zdrojom skus chladice...sondy a ak mas daky soft co ti nastavuje otacky ventilataorov tak daj na manual....mozno sa ti prehreje doska a caw....tepelna poistka skus si tam hodit motherboard monitor a potom daj vediet teploty.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

|
Zaslal: 11 Jún 2006, 14:42 Predmet: |
|
|
| teploty su v poriadku ! to som kukal futrt mam take iste ... teploty ... +- 5 C |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2006, 14:36 Predmet: |
|
|
ja neony nechcem ani vidiet proste moj problem bol v tom ze ked som zapol neony (2) tak sa mi vypol pc niekedy hej niekedy ne a preto ja som ich z pc vyje*** kupil 8cm vetraky ktore svietia na modro a to je to iste. kupil som 2 kusy a je po vsetkom . tak krasne to svieti v noci poslal som prispevok aj do tuning bedne na hojkovi ,, alebo ked nechces neony tak to skus so silnimi diodami . good luck  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xphreak Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2006 Príspevky: 187 Bydlisko: Seven holy paths to hell Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2006, 14:47 Predmet: Re: 2 neony- problem |
|
|
| R1k1nko napísal: |
neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda... |
Probuj premenit zdroj.Kamos mal mercury zdroj tak nemohol nic taktovat .A neony neviem naco su . |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1653 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
Neony su obyvkle na to, aby to pekne svietilo, ze Ake su to katody? Mas jeden menic a na ten menic pripojene dve katody, alebo dva menice? Ak to mas pripojene na jeden a je to nejaky smejd, moze byt, ze ked su dlho zapate sa tam zohreju nake suciastky (rozumej v menici) a moze sa tam spravit akoby docasny skrat a preto ti vypne komp, alebo zhaluzi zdroj... Ak to mas na jednom menici - skus odpojit jednu ci to bude robit aj tak... Ak nebude jednoducho dokup druhy menic, pripadne henten stary menic niecim chlad. Aj ked ja mam jedny z tych shitovejsich katod (Sunbeam ci co to, naky sux proste) a v poho zvladaju dve. Ale zas... Mam zdroj, ne Mercury  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|