Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

2 neony- problem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Overclocking a tuning PC  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2006, 21:46    Predmet: 2 neony- problem Odpovedať s citátom  

neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Jún 2006, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 07 Jún 2006, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
si zrataj kolko zeru tie neonky ale nemali by vela tipujem okolo 5 watt,tam by asi nemal byt problem
alebo sa ti vypol komp alebo vetrak?

ako kedy Hlavne ked som na lan party tak to mam zap... a ked robim server alebo nieco narocne,,, tak vtesdy sa vypne... bud to alebo to ..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Marko5211
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Jún 2006, 11:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna to nema nic spolocne so zdrojom skus chladice...sondy a ak mas daky soft co ti nastavuje otacky ventilataorov tak daj na manual....mozno sa ti prehreje doska a caw....tepelna poistka skus si tam hodit motherboard monitor a potom daj vediet teploty....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 11 Jún 2006, 14:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

teploty su v poriadku ! to som kukal futrt mam take iste ... teploty ... +- 5 C
Návrat hore
IMI
King
King

Založený: 28.01.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 14:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja neony nechcem ani vidiet proste moj problem bol v tom ze ked som zapol neony (2) tak sa mi vypol pc niekedy hej niekedy ne a preto ja som ich z pc vyje*** kupil 8cm vetraky ktore svietia na modro a to je to iste. kupil som 2 kusy a je po vsetkom . tak krasne to svieti v noci poslal som prispevok aj do tuning bedne na hojkovi ,, alebo ked nechces neony tak to skus so silnimi diodami . good luck Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
xphreak
Expert
Expert

Založený: 05.07.2006

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 14:47    Predmet: Re: 2 neony- problem Odpovedať s citátom  

R1k1nko napísal:
neviem ze ci do pomoc (sekcia) alebo sem ..ale tu mi date nejake rady ze ako to zapojit aby to slapalo spravne a tak ...
no moj problem : (jedna sa o 2 neony asi 30 cm dlhe taka trubka )
uz davnejsie mam tie neony a ked som ich nechal dlho svietit ( 2-3 hod ) tak sa mi vypol PC ....alebo vetrak co mam v zadu sa vypol ...a ten co je na boku tak ten nie... co tam moze byt zle ... ZDROJ mam 450W nejaky mercuri sa mi zda...

Probuj premenit zdroj.Kamos mal mercury zdroj tak nemohol nic taktovat Rolling Eyes .A neony neviem naco su Rolling Eyes .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
misokgb
King
King

Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2006, 16:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neony su obyvkle na to, aby to pekne svietilo, ze Very Happy Ake su to katody? Mas jeden menic a na ten menic pripojene dve katody, alebo dva menice? Ak to mas pripojene na jeden a je to nejaky smejd, moze byt, ze ked su dlho zapate sa tam zohreju nake suciastky (rozumej v menici) a moze sa tam spravit akoby docasny skrat a preto ti vypne komp, alebo zhaluzi zdroj... Ak to mas na jednom menici - skus odpojit jednu ci to bude robit aj tak... Ak nebude jednoducho dokup druhy menic, pripadne henten stary menic niecim chlad. Aj ked ja mam jedny z tych shitovejsich katod (Sunbeam ci co to, naky sux proste) a v poho zvladaju dve. Ale zas... Mam zdroj, ne Mercury Very Happy Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Overclocking a tuning PC
Strana 1 z 1

Prejdi na: