Vsimnite si ze aj jej matka ma nadvahu, podla mna je to sposobene aj tym ze maju niaku chorobu ktora im spomaluje metabolizmus alebo nieco podobne. Nieje mozne aby zdrave dieta tolko jedlo.
Pokiaľ by to bola choroba (napr. Prader Williho syndróm), tak by na to lekári prišli. Je možné, aby dieťa s takouto nadváhou prišlo k obvodnej na preventívnu alebo kvôli nejakej chorobe a tá by to odignorovala?
neviem ci je v USA bezne chodit na preventivne prehliadky, a ak ano tak k "rodinnym" lekarom a ten asi zo slusnosti nenamietal nic Ali-G, bol si v Irsku,alebo Britanii? ja by som nedivil keby najtucnejsie dieta v Europe bolo prave z tychto ostrovov.
Ked som v praci videl ako dieta v kociku, mozno 1+ rokov, matka krmi chipsami a napaja colu prislo mi maleho luto. A nebude to novy trend, kedze najviac obeznych ludi mohlo byt vo veku 15-20. Ale ako vsade aj tam sa nasli vynimky a nebolo mozne povedat: "vsetci mladi ludia v Irsku su tlsti"
Ale ja si neviem predstavit ako traviace organy dokazu spracovat tolko zradla, sak to sa okrem toho ze si tlusty musis uplne dosrat, cele travenie, srdce, cievy...no koniec proste...nechapem, sak ked jem a citim ze mam dost tak viac uz predsa nezerem, nehovoriac o tomto pripade kde musi absolutne cely cas len jest, pretoze zozrat 15 happy mealov len tak to aj nieco trva...
Sheep napísal:Ale ja si neviem predstavit ako traviace organy dokazu spracovat tolko zradla, sak to sa okrem toho ze si tlusty musis uplne dosrat, cele travenie, srdce, cievy...no koniec proste...nechapem, sak ked jem a citim ze mam dost tak viac uz predsa nezerem, nehovoriac o tomto pripade kde musi absolutne cely cas len jest, pretoze zozrat 15 happy mealov len tak to aj nieco trva...
Vsetko to je o rychlom metabolizme, traveni, rozkladani a vyuzivani mikrozivin.
Telo vyuzije vsetky mikroziviny z jedla a uklada ich vo forme tuku a vylucuje ich minimalne, z toho dovodu sa nedosere ale pribera.
kinjeril napísal:
tu matku by som zavrel za umyselne ublizenie na zdravy s trvalymi nasledkami.
Suhlasim!!! ved to je to iste akoby to dieta bolo pomaly zabijane. V podstate zabity cely zivot. Aj keby to tej "malej" vyslo a nezabila by ju ta vaha, co ma z takeho zivota? Aby sa mohla pochvalit, ze za zivot zozrala 100 ton potravin?
Inak tu je video -
Skusim este pohladat ci ta mlada prezila do osmych narodenin. Vo videu hovoria, ze ju odviezli do detskej nemocnice kde ma podstupit dietu.
mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
1.skupina ty ktory to maju z genov oni za to nemozu tych mi je luto
2.skupina ludia ktory sa vedome prezieraju a nicia si zdravie
ale ak je dieta ktore ma 222kg....prosim vas co to ono robi vo volnom case ??? sportuje ...nie plava ..... nie .....sedi moc za pc ....ano ......nudi sa.....ano.....koli tomu je tucne... samozrejme aj koli rodicom ktory to nechali tak......
joejoe napísal:mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
1. BMI je kravina
2. Meria sa az po skonceni rastu inak su Ti vysledky na 2 veci
co je vela to je vela.. 222 je fakt moc moc moc..
oni budu musiet byt asi obaja v tej rodine nejak naruseni.. vsak nebudem uz viacej jest ked mam 111kg co nevie kedy dost??
.... ktovie ako to bude este postupovat