222kg dieta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

To nevie ani chodiť, kým si sadne na gauč tak fučí ako lokomotíva, ale hlavne že jej chuti... :roll:
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu :) nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky

1.skupina ty ktory to maju z genov oni za to nemozu tych mi je luto
2.skupina ludia ktory sa vedome prezieraju a nicia si zdravie

ale ak je dieta ktore ma 222kg....prosim vas co to ono robi vo volnom case ??? sportuje ...nie plava ..... nie .....sedi moc za pc ....ano ......nudi sa.....ano.....koli tomu je tucne... samozrejme aj koli rodicom ktory to nechali tak......
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

joejoe napísal:mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu :) nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
1. BMI je kravina
2. Meria sa az po skonceni rastu inak su Ti vysledky na 2 veci :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

na obdobie dospievania su ine vzorce
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

co je vela to je vela.. 222 je fakt moc moc moc..
oni budu musiet byt asi obaja v tej rodine nejak naruseni.. vsak nebudem uz viacej jest ked mam 111kg co nevie kedy dost??
.... ktovie ako to bude este postupovat :idea:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

toto je už moc!!!! tá si dlho nepožije keď v tom bude pokračovať.to nie je život.aj keby s tým prestala a trochu schudla do prijatelnejšej formy aj tak už má pokafraný celý život.podľa mňa za to môžu jej rodičia
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

na mojich 180 cm vazim 63-65kg... a som v podstate chudy pribrat takych 8-10 kg by mi na vyzore aj prospelo no ked uz vazim tych 67kg (ked nechodim tak 2-3 tyzdne na trening) tak sa citim byt tazky, taky blby pocit. Tak len za tyzden si to dokazem zase zredukovat na tych 65 kg...Ale citim sa v pohode a to je hlavne ;)

Ale aby 7 rocne dieta malo 222kg... to .... hmm uz je mi to len luto.
hadam sa uvedomi jej mama a dieta sa dostane do poriadku a neostanu jej trvale nasledky (srdce, ladviny a tak) -to sa pri nadvahe zatazuje nie?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

nordkapp_pb napísal:... a "malu" to vobec netankuje ze je tazka ako polka triedy v jej skolke :-D :-D :-D ...
Ved ona urcite ... ona to berie ako normalnu vec ved to je 7 rocne decko preboha :roll: urcite este nerozmysla nad tym hlavne ze jej chuti
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ona ani nezacne rozmyslat. ved je z US, tak co?
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

ETieNne napísal:Pekne krásne diéta, opatera odborníkov...

Ja by som normálne súdne nariadil, že nech ide na liečenie a keby sa vrátila, tak proste pravidelné kontroly a rodičom dať nejakú hrozbu za nezodpovedné zanedbanie zdravotného stavu dieťaťa, ktoré môže mať vážne následky.

:?
Suhlasim s tymto, len este by som mamicku dal do blazinca na preliecenie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no a ked za par rokov zomrie (celkom pravdepodobne) tak jej mamička bude na kamere truchlit aka to bola zaskočujuca smrt :roll:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

joejoe napísal:mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu :) nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky

ale ak je dieta ktore ma 222kg....prosim vas co to ono robi vo volnom case ??? sportuje ...nie plava ..... nie .....sedi moc za pc ....ano ......nudi sa.....ano.....koli tomu je tucne... samozrejme aj koli rodicom ktory to nechali tak......
ehm pockaj ked budes mat takych 16 rokov..co budes mat 45kg ? prosim ta..nie ze budes slaby nezdivhnes nic..a este k tomu sa ti budu spoluziaci smiat ze nezdvihnes pero..vazne ked mas 14 rokov a 34kg tak to je vazne zle..radsej priber..aa este si napisal :"nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny"...... tak kedy si hladny ked nejsi hladny ?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

je to podla mna a jo pristupe rodicov,vsetko jej povoluju a preto je tlsta ja prasa :evil:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tego2000 napísal:je to podla mna a jo pristupe rodicov,vsetko jej povoluju a preto je tlsta ja prasa :evil:
no a v com inom ? myslis ze take decko si kupi samo vedro zradla na ranajky ? asi tazko ... Ako ja neznasam tych sprostych amikov co si nevedia zratat kolko su 2+2 kurna az mi je zle z tej ich blbosti... Decku chuti tak donho tlacme zradlo az dokym ho to nezabije. Hned by som ich za to poslal do basy a ako trest by som im dal zraz a zrat a zrat aby si to zapametali dlbci .... Ano nie kazdy ma taky metabolizmus ze mu to dokaze spalit vsetko co zie ... ale v ich pripade musi byt aj blbost geneticka ...

ups trochu som sa nechal uniest :P
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Musel si sa seknut 34kg nemozes mat ved to je nenormalne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tu ju mate este raz "krasavicu"
http://pl.youtube.com/watch?v=UKlSagF77SU
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Neviem ako vam ,ale mne to pride celkom komicke,ale ta jej mater by sa mala dat liecit,je to choreeeee
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

snazim sa byt tolerantny voci ludom ale OBEZNI ludia mi lezu na nervy. nedokazem sa na nich pozerat. nerozumiem preco s tym nic nerobia. preco nerobili ked to zacalo, alebo preco robia to vdaka comu tak vyzeraju.... nepozdavaju sa mi ani vyhovorky ze za to nemozu. obezita nieje postihnutie je to v hlavicke. naozaj nechcem vyzerat ako hovado ale obeznych by som fackal. ked sa este zacnu stazovat na problemy sposobene obezzitou za ktoru si mozu z 98% sami tak ma to vytaca do cervena...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

marian152 napísal:ja mam podvahu, mam 50KG, 190 cm, 18 rokov..ale som so sebou spokojny, aj ked maju niektori narazky ze som slaby atd, berem ich s rezervou
To myslíš vážne? :shock:
Napísať odpoveď