222kg dieta
mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahu
nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
1.skupina ty ktory to maju z genov oni za to nemozu tych mi je luto
2.skupina ludia ktory sa vedome prezieraju a nicia si zdravie
ale ak je dieta ktore ma 222kg....prosim vas co to ono robi vo volnom case ??? sportuje ...nie plava ..... nie .....sedi moc za pc ....ano ......nudi sa.....ano.....koli tomu je tucne... samozrejme aj koli rodicom ktory to nechali tak......
ale ak je dieta ktore ma 222kg....prosim vas co to ono robi vo volnom case ??? sportuje ...nie plava ..... nie .....sedi moc za pc ....ano ......nudi sa.....ano.....koli tomu je tucne... samozrejme aj koli rodicom ktory to nechali tak......
-
in your world
Light Star
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na mojich 180 cm vazim 63-65kg... a som v podstate chudy pribrat takych 8-10 kg by mi na vyzore aj prospelo no ked uz vazim tych 67kg (ked nechodim tak 2-3 tyzdne na trening) tak sa citim byt tazky, taky blby pocit. Tak len za tyzden si to dokazem zase zredukovat na tych 65 kg...Ale citim sa v pohode a to je hlavne 
Ale aby 7 rocne dieta malo 222kg... to .... hmm uz je mi to len luto.
hadam sa uvedomi jej mama a dieta sa dostane do poriadku a neostanu jej trvale nasledky (srdce, ladviny a tak) -to sa pri nadvahe zatazuje nie?
Ale aby 7 rocne dieta malo 222kg... to .... hmm uz je mi to len luto.
hadam sa uvedomi jej mama a dieta sa dostane do poriadku a neostanu jej trvale nasledky (srdce, ladviny a tak) -to sa pri nadvahe zatazuje nie?
-
Jimmy
Light Star
Suhlasim s tymto, len este by som mamicku dal do blazinca na preliecenie.ETieNne napísal:Pekne krásne diéta, opatera odborníkov...
Ja by som normálne súdne nariadil, že nech ide na liečenie a keby sa vrátila, tak proste pravidelné kontroly a rodičom dať nejakú hrozbu za nezodpovedné zanedbanie zdravotného stavu dieťaťa, ktoré môže mať vážne následky.
ehm pockaj ked budes mat takych 16 rokov..co budes mat 45kg ? prosim ta..nie ze budes slaby nezdivhnes nic..a este k tomu sa ti budu spoluziaci smiat ze nezdvihnes pero..vazne ked mas 14 rokov a 34kg tak to je vazne zle..radsej priber..aa este si napisal :"nikdy niesom hladny a jem len ked som hladny"...... tak kedy si hladny ked nejsi hladny ?joejoe napísal:mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahunikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
miki690
Medium Professional
no a v com inom ? myslis ze take decko si kupi samo vedro zradla na ranajky ? asi tazko ... Ako ja neznasam tych sprostych amikov co si nevedia zratat kolko su 2+2 kurna az mi je zle z tej ich blbosti... Decku chuti tak donho tlacme zradlo az dokym ho to nezabije. Hned by som ich za to poslal do basy a ako trest by som im dal zraz a zrat a zrat aby si to zapametali dlbci .... Ano nie kazdy ma taky metabolizmus ze mu to dokaze spalit vsetko co zie ... ale v ich pripade musi byt aj blbost geneticka ...tego2000 napísal:je to podla mna a jo pristupe rodicov,vsetko jej povoluju a preto je tlsta ja prasa
ups trochu som sa nechal uniest
Musel si sa seknut 34kg nemozes mat ved to je nenormalnejoejoe napísal:mam 13.5 roka meriam okolo 150 cm a mam 34KG podla BMI mam podvahunikdy niesom hladny a jem len ked som hladny...... ja "obeznych"ludi rozdelim na 2 skupinky
-
Shark NX
Addict
Tu ju mate este raz "krasavicu"
http://pl.youtube.com/watch?v=UKlSagF77SU
http://pl.youtube.com/watch?v=UKlSagF77SU
-
Stenky
Professional
snazim sa byt tolerantny voci ludom ale OBEZNI ludia mi lezu na nervy. nedokazem sa na nich pozerat. nerozumiem preco s tym nic nerobia. preco nerobili ked to zacalo, alebo preco robia to vdaka comu tak vyzeraju.... nepozdavaju sa mi ani vyhovorky ze za to nemozu. obezita nieje postihnutie je to v hlavicke. naozaj nechcem vyzerat ako hovado ale obeznych by som fackal. ked sa este zacnu stazovat na problemy sposobene obezzitou za ktoru si mozu z 98% sami tak ma to vytaca do cervena...