snazim sa byt tolerantny voci ludom ale OBEZNI ludia mi lezu na nervy. nedokazem sa na nich pozerat. nerozumiem preco s tym nic nerobia. preco nerobili ked to zacalo, alebo preco robia to vdaka comu tak vyzeraju.... nepozdavaju sa mi ani vyhovorky ze za to nemozu. obezita nieje postihnutie je to v hlavicke. naozaj nechcem vyzerat ako hovado ale obeznych by som fackal. ked sa este zacnu stazovat na problemy sposobene obezzitou za ktoru si mozu z 98% sami tak ma to vytaca do cervena...
marian152 napísal:ja mam podvahu, mam 50KG, 190 cm, 18 rokov..ale som so sebou spokojny, aj ked maju niektori narazky ze som slaby atd, berem ich s rezervou
marian152 napísal:ja mam podvahu, mam 50KG, 190 cm, 18 rokov...ale som so sebou spokojny, aj ked maju niektori narazky ze som slaby atd, berem ich s rezervou.
Asi by si mal so sebou daco zacat robit, skus viac jest lebo na svoju vysku mas zalostne malo.
Ako vidim zas nieco proti USA. Taketo extremy sa daju najst v kazdej krajine. Berte to tak ,ze USA ma 300 milionov obyvatelov a ich televizie robia s kazdeho nestastia celosvetovu senzaciu.
SRneC napísal:no ale raz za cas (u mna 2 krat do roka) treba aj Mclenins navstivit ..
lenze to decko sunda 15 happy mealov za den .. to co uz?? sak to musi mat bud obrovsky zaludok alebo brutalne rychle travenie .. a serie minimalne 2krat denne
Ja nemam rychle travenie a seriem tiez 2 krat denne .
BTW tiez kludne spraskam 2 klobasy denne alebo zozeriem 300gramov cokolady ale uz 85kg sa mi zda moc.Aby som vazil 222kg by som musel byt riadny kok
marian152 napísal:ja mam podvahu, mam 50KG, 190 cm, 18 rokov...ale som so sebou spokojny, aj ked maju niektori narazky ze som slaby atd, berem ich s rezervou.
Murphy: hlavne to neprehanaj s tym priberanim, aby si potom nemysleli ze si amik
NIc v zlom,ale spoluziak ma 75 kil a vysku 190 a mne sa zda nenormalne chudulinky a ty mas 50 kg a ty mas taku istu vysku
nemohol by si postnut fotku ? Lebo take daco sa casto nevidi
No normalne to teda nie je..a ja sa tu stresujem, zeby som chcela mat hmotnost o 10kg menej...ako vidim su aj dolezitejsie problemy..
- jednoznacne je to chyba rodicov a ako vidim hlavne matky..urcite ona ju naucila tak "malo" papat...
Ide jej to dobre, za rok zmensila dennu davku z 15 Happy Meals na 10 Happy Meals. Na mieste jej mati, by som jej za tie peniaze kupil listok do fitka radsej, je to na zaplakanie.