222kg dieta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

222kg dieta

Príspevok od používateľa Gothar »

Co si myslite o tomto?
http://www.bleskovky.sk/cl/13/149486/Na ... ta-222-kg-

Mna zaujalo hlavne toto: "Matka Jessicy sa však nijako zvlášť neznepokojuje. „Možno by Jessice nezaškodilo zhodiť zopár kíl, ale moja maličká veľmi rada papá a na tom predsa nie je nič zlé,“ reagovala na hrozby lekárov."

Je to normalne, ked jej nezalezi ani na vlastnom decku? Ja osobne by som ju za to poslal do basy za zanedbanie vychovy :evil: (hlavne preto, ze ani po vyzvach lekarov s tym nic nemieni robit, takze sa uz nemoze odvolavat na nevedomost)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ja len toľko - USA :)
qwerty-xyz

Re: 222kg dieta

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

GothaR napísal:Co si myslite o tomto?

Mna zaujalo hlavne toto: "Matka Jessicy sa však nijako zvlášť neznepokojuje. „Možno by Jessice nezaškodilo zhodiť zopár kíl, ale moja maličká veľmi rada papá a na tom predsa nie je nič zlé,“ reagovala na hrozby lekárov."

Je to normalne, ked jej nezalezi ani na vlastnom decku? Ja osobne by som ju za to poslal do basy za zanedbanie vychovy :evil: (hlavne preto, ze ani po vyzvach lekarov s tym nic nemieni robit, takze sa uz nemoze odvolavat na nevedomost)
Kriste pane tak toto je pecka,toto by si mali pozriet viaceri.Je to hnus.Matka asi neni celom ok,ked povie ze malickej chuti.To by som chcel vidiet ako ju vozia do skoly- vo furiku? alebo na vlecke za traktorom? :lol:
222 kil no fuj. :evil:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

qwerty-xyz napísal:Kriste pane tak toto je pecka,toto by si mali pozriet viaceri.Je to hnus.Matka asi neni celom ok,ked povie ze malickej chuti.To by som chcel vidiet ako ju vozia do skoly- vo furiku? alebo na vlecke za traktorom? :lol:
Hmm myslim ze tam budu svoju rolu hrat aj geny. A dokazuje to len to ze uzasny zivotny styl ktorym ziju americania a rastie to aj v EU sposobuje to ze nakoniec setci tak dopadneme ...(jeden paradox modelky su bulimicky modeli maju vysportovane postavy ale ti normalny ludia vyzeraju jak ...........prasiatka :D )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pri takomto niečom mi dochádzajú slová. Mať sedemročnú dcéru vážiacu 222 kilogramov a zareagovať, veď mojej bacuľke chutí, to už hraničí s .... každý nech si doplní sám.
Toto je bezhraničná nezodpovednosť rodičov.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja som to videl aj v telke, som si najprv myslel, že má nejakú poruchu, som ju ľutoval, že chúďa. Ale, že to má naozaj z jedenia, ó môj bože :(

Ja byť na mieste rodičov, tak žiadne, že jej chutí, dieťa má jesť veľa, ale nie tak, že bude mať 222 kg... :shock:

Pekne krásne diéta, opatera odborníkov...

Ja by som normálne súdne nariadil, že nech ide na liečenie a keby sa vrátila, tak proste pravidelné kontroly a rodičom dať nejakú hrozbu za nezodpovedné zanedbanie zdravotného stavu dieťaťa, ktoré môže mať vážne následky.

:?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Je to vôbec normálne aby 7 ročné dieťa malo vyše 200 kg ??..
Keď vidím môjho 18-ročného spolužiaka ktorý váži cca 140 kg (nechce povedať svoju váhu) tak je to fakt veľké "hovado". Pri mojej výške a váhe ( 172cm,85kg) mi doktor odporúča schudnúť lebo mam vysoký krvný tlak, tak potom v akom hroznom zdravotnom stave musí byť toto dieťa..

Vidieť svoje dieťa že sa tažko alebo vôbec nevie pohnúť, vedieť jej zdravotný stav a aj napriek tomu ju živiť jedlom plných kalórii lebo ona to chce ( a čo nechce 7 ročné dieťa ? ).. tá matka by sa mala dať liečiť na psychiatriu alebo rovno ju postaviť pred súd lebo to je vražda vlastnej dcéri.. :roll:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

na jojke sa mi zda ze ukazovali pripad chlapca..tiez velmi tucny...sud nariadil odobratie dietata kvoli zanedbaniu...a postupnemu "zabijaniu" dietata....myslim si ze sa to bude takto riesit aj pri tomto pripade.....

tu nieje co povedat...nieje to normalne...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

:sok: mno. Ja co by som dal za par kil navyse. Inac to je chorobna obezita, alebo je to sposobene naozaj len prezieranim. Detaily v clanku niesu a na nete som nic konkretne k nej nenasiel. Ma niekto nejaky deeper intel?

Viac k teme: Jej matka ma asi 500 kG a preto si musi liecit svoj komplex na jej asi jedinej dcere. Dal by som matku do ustavu a dieta by som dal pod dozor nejakej specialnej starostlivosti nech ju daju dokopy, je to fakt hrozne.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

aj ja rad "papam" ale nevazim 222 kg, takimto ludom uz pomaha len ta liposukcia, nemaju totiz vlastnu volu schudnut a driet sa, toto je uz vazny extrem, 222kilogramov????? :shock: boze moj, ja nemozem, strasne daco, mam taky pocit ze amici by zezrali aj drevo.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

amerika......
by som sa cudoval keby to nebolo z ameriky
tucni ludia ma strasne vytacaju, kurnik ved pohyb je zadarmo, zradlo nie
:aasmile19:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak vam teda chlapci dakujem, na tuto temu som pred chvilkou narazil a papal som dusenu zeleninu s ryzou. V tomto okamihu ma uz chut presla, takze zeleniena-nezelenina, idem do sprchy a frisko spat.

Imo, tu matku by som zavrel za umyselne ublizeni na zdravy s trvalymi nasledkami.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

qwerty-xyz napísal:Kriste pane tak toto je pecka,toto by si mali pozriet viaceri.Je to hnus.Matka asi neni celom ok,ked povie ze malickej chuti.To by som chcel vidiet ako ju vozia do skoly- vo furiku? alebo na vlecke za traktorom? :lol:
vlastby autobus ma mozno :lol: ale tak toto sa unas nemoze stat heh :lol:jednym slovom - amerika :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak toto je vážne pecka! :shock:
To ako môže mať tá matka hentaký prístup. Jediné vysvetlenie /nech mi les odpustí :P / je jednoducho USA.
Veď mamička sa spamätá, keď ju obžalujú po smrti jej dcéry za zanedbanie rodičovských povinností, alebo zo zanedbávania /aj keď ona to tak nevidí/ starostlivosti o zdravie dieťaťa. Tieto obvinenia sa tak podľa USA - paragrafov určite volajú inak, ale obvinenie /pokiaľ dievča zomrie/ sa bude niesť v tomto duchu :|
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

poslal by som ju do Afriky, ako potravinovu pomoc
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ja len jednu vec. Toto normalny rodic nemoze predsa dopustit :|
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Viac ako 15 HappyMeals za deň ?
Ja som síce dosť tučný (14 rokov , 99kg (schudol som zo 105)) ale toto je Xtrém ...
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

GothaR napísal:Co si myslite o tomto?

tak toto je moc tem typek co mal 500 kil ci kolko ale nemal sedem rokov toto je jasna chyba rodicov hned by som im zobral to decko
guru07 napísal:Viac ako 15 HappyMeals za deň ?
Ja som síce dosť tučný (14 rokov , 99kg (schudol som zo 105)) ale toto je Xtrém ...
tak ty by si mal tiez trosku schudnut si myslim
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no vsetci za zhodneme ze matka ma mozog lahsi ako jeden happymeal ... diskusia tu konci ak jej matku nikto nezacne obhajovat :? .. co tak lock? :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Juuuj ha, niekomu tu chutí až priveľmi :P

Ale vážne: toto je chorobná obezita, schudnúť neschudne, takže čaká ju už iba smrť :( no čo. Nemala sa tak prežierať !
Inak kto vie že kto za to može či jej fakt tak chutí, ale Matka ju nutila jesť...
Napísať odpoveď