2x ATI X1950PRO

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

2x ATI X1950PRO

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Cawes mal by som otazku k zapojeniu tychto dvoch kariet do CrossFire... kedze sa mi uvolnila konecne druha karta z pc, zacal som rozmyslat o moznom vyuziti tejto karty dalej ... momentalne hlavny komp bezi na ATI X1950PRO - od powercoloru (tichsi chladic - vecsi , ale o nieco nizsie pracovne frekvencie)... vymenil by som dosku + procak + ramku cim by som si vo vykone zas nieco pomohol ale to nieje pre mna az tak podstatne lebo mi ide hlavne o zvysenie vykonu pouzitim 2 kariet (druha je od Sapphire )....

(zdroj to bude v pohode zvladat, ako ja vetranie skrinky nebude mat problem ....)

DAKUJEM ... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na tvojom mieste by som predal obe karty, tych 4500, mozno aj 5000 by si za to mohol dostat a kupil potom 8800GT, 9600GT... (mozno by trebalo mierne priplatit.

Crossfire X1950
Grafiky na Tom's Hardware
Lord ANAKIN
Professional
Professional

- ako ja som nadmieru spokojny aj s X1950PRO ... tu co mam v kompe nema ma cca 6 mesiacov cize je v zaruke , nema klasicke chladenie cize je dost ticha ... neviem ta karta mi v podstate vyhovuje ... len neviem co s tou dalsou ....

- vykonovo to je solidna karta plus je tu moznost sa este pohrat s tym ze by som ju pretaktoval alebo ked by ta druha sla lepsie taktnut tak by som prehodil chladice .... len fakt neviem co s jednou kartou ....
Lord ANAKIN
Professional
Professional

hojko dakujem za ten lin khlavne ten prvy ma prekvapil necakal som ze pri zapojeny druhej karty dokaze vyjst vykon o cca 80% hore ... myslel som ze je to slabsie ...
Napísať odpoveď