http://dsl.sk/article.php?article=4457p4ra napísal:No, zvedavy som, co na to chello, T-com a ostatni.
3.september Orange
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Lenze ono je problem ze musia aj vsetko rozkopat a tie kabliky do domu natahat aby si to mohol pouzivat a ono to netrva 5minutshanoy napísal:Nj..zda sa to byt dobre..ale ked to tak reklamovali v TV tak by to mohli dat po celom Slovensku..Fakt tymto ma dost sklamal Orange..Reklamu ma: od 3. septembra u vas doma... prd doma..maximalne v tych 8 mestach co to je..
keby sa cena za fith nezmenila, tak orange bude mat velmi vela zakaznikov. ale ceny sa mozu zmenit. pravidla su platne tusim len niekedy do decembra. potom sa moze zmenit vsetko. zatial by som si to nedaval. navyse fith si na rapide ani neskrtne. este by trebalo priplatok za verejnu staticku IP. na dsl.sk su o tom clanky a krasne vidiet ako sa to vyvija a hlavne ako rychlo. nastupil orange, chello reaguje. ale co ma najviac zabavilo bolo, ze t-com sa tvari, ze to nevidi 
Asi prave preto nemusia konkurovat zatial s cenami , lebo sa to tyka len par miest. Casom mozno. Inak kto mal dnes novy cas v rukach, tak tam maju na troch stranach reklamu orange na svoj fibernet.turtlak69 napísal:aspon znizenim cien by mohli konkurovat. ale oni sa fakt tvaria ako by sa nic nedialo a mi to tak pripada, ze zaspali na vavrinoch. toto je pre nich jasne K.O. v bratislave
-
Mek
Addict
dnes u nas vrtali diery do steny pre tu optiku
a co sa tyka verejnych IP, o to by som sa nebal, lebo vraj to bude taka verejna IP, aku dava defaultne T-com, to jest verejnu ma len ta krabicka na konci optiky, a ake porty si presmerujes dovnutra, take mas. Imho najlepsie riesenie, je bezpecne a potom na koncovych PC prakticky netreba firewall.
a co sa tyka verejnych IP, o to by som sa nebal, lebo vraj to bude taka verejna IP, aku dava defaultne T-com, to jest verejnu ma len ta krabicka na konci optiky, a ake porty si presmerujes dovnutra, take mas. Imho najlepsie riesenie, je bezpecne a potom na koncovych PC prakticky netreba firewall.
-
kukiak
Addict
nic lepsie nie je, ani v dohladnej dobe nebude. FUP ziadne. Ci casom pribudne, sa povedat neda..ale myslim ze nie.. pripadne bude nastavene dost vysoko. Pokrytie.. Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Priešťany, Banská Bystrica a Prešov. Do konca roku 2007 budú pokryté ešte Košice, Nové Zámky a PrievidzaBlade.m napísal:tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
-
kukiak
Addict
http://www.orange.sk/ftth/pokrytie/coverage.dwp urcite tam cadca nie jeBlade.m napísal:a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????