3.september Orange

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

p4ra napísal:No, zvedavy som, co na to chello, T-com a ostatni. :)
http://dsl.sk/article.php?article=4457
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nic extra. Sucasni zakaznici do toho nespadaju = s tymto chello nevyhralo.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

co som cital diskusiu na zive.sk tak u orange ftth uzivatelia pisali, ze sa im casto odpaja internet (kvoli zmene IP - vraj kvoli bezpecnost :roll: ) - takze to vyzera, ze narobia vrasky nejednemu stahovacovi, velmi sikovne vymyslene :D
a tiez pisali, ze FUP nebude? :idea:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

FUP nebude.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

Nj..zda sa to byt dobre..ale ked to tak reklamovali v TV tak by to mohli dat po celom Slovensku..Fakt tymto ma dost sklamal Orange..Reklamu ma: od 3. septembra u vas doma... prd doma..maximalne v tych 8 mestach co to je..
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

shanoy napísal:Nj..zda sa to byt dobre..ale ked to tak reklamovali v TV tak by to mohli dat po celom Slovensku..Fakt tymto ma dost sklamal Orange..Reklamu ma: od 3. septembra u vas doma... prd doma..maximalne v tych 8 mestach co to je..
Lenze ono je problem ze musia aj vsetko rozkopat a tie kabliky do domu natahat aby si to mohol pouzivat a ono to netrva 5minut :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

keby sa cena za fith nezmenila, tak orange bude mat velmi vela zakaznikov. ale ceny sa mozu zmenit. pravidla su platne tusim len niekedy do decembra. potom sa moze zmenit vsetko. zatial by som si to nedaval. navyse fith si na rapide ani neskrtne. este by trebalo priplatok za verejnu staticku IP. na dsl.sk su o tom clanky a krasne vidiet ako sa to vyvija a hlavne ako rychlo. nastupil orange, chello reaguje. ale co ma najviac zabavilo bolo, ze t-com sa tvari, ze to nevidi :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

t-com nema ako konkurovat, lebo dsl2 je okrajova zalezitost a navyse strasne draha
a ich planovana siet, ktora by mala poskytovat vyssie rychlosti je zatial iba v rannom stadiu
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

aspon znizenim cien by mohli konkurovat. ale oni sa fakt tvaria ako by sa nic nedialo a mi to tak pripada, ze zaspali na vavrinoch. toto je pre nich jasne K.O. v bratislave
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

turtlak69 napísal:aspon znizenim cien by mohli konkurovat. ale oni sa fakt tvaria ako by sa nic nedialo a mi to tak pripada, ze zaspali na vavrinoch. toto je pre nich jasne K.O. v bratislave
Asi prave preto nemusia konkurovat zatial s cenami , lebo sa to tyka len par miest. Casom mozno. Inak kto mal dnes novy cas v rukach, tak tam maju na troch stranach reklamu orange na svoj fibernet.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

dnes u nas vrtali diery do steny pre tu optiku :D
a co sa tyka verejnych IP, o to by som sa nebal, lebo vraj to bude taka verejna IP, aku dava defaultne T-com, to jest verejnu ma len ta krabicka na konci optiky, a ake porty si presmerujes dovnutra, take mas. Imho najlepsie riesenie, je bezpecne a potom na koncovych PC prakticky netreba firewall.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

njn pekny sen pre obyv. v mestach pod 40K obyvatelov.. pripadne za 5 rokov mozno.. ked niekde inde uz bude ficat zas nieco mnohokrat rychlejsie..
ale co uz :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

mohli by dat aspon do vsetkych okresnych miest.. hlavne levice :D
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

nj Levice, mame 38k obyvatelov :lol: asi sa stahujem...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol lenze ked chcete fibernet tak si musite pekne priplatit na tie modemy a ine veci vide to na 17 litrov..
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

staci sa zaviazat a mas to za korunu, tak neries, co si si poriadne nepozrel.
inak FUP ofiko nie je, ale ked si clovek precita obchodne podmienky, tak to tam najde, len trocha inak formulovane a nie konkretizovane.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blade.m napísal:tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
nic lepsie nie je, ani v dohladnej dobe nebude. FUP ziadne. Ci casom pribudne, sa povedat neda..ale myslim ze nie.. pripadne bude nastavene dost vysoko. Pokrytie.. Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Priešťany, Banská Bystrica a Prešov. Do konca roku 2007 budú pokryté ešte Košice, Nové Zámky a Prievidza
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blade.m napísal:a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????
http://www.orange.sk/ftth/pokrytie/coverage.dwp urcite tam cadca nie je :). FUP, po prekroceni stanoveneho limitu ti zmensia rychlost.. Ale zatial nic take nie je a podla mna ani nebude..
Napísať odpoveď