3.september Orange
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nic lepsie nie je, ani v dohladnej dobe nebude. FUP ziadne. Ci casom pribudne, sa povedat neda..ale myslim ze nie.. pripadne bude nastavene dost vysoko. Pokrytie.. Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Priešťany, Banská Bystrica a Prešov. Do konca roku 2007 budú pokryté ešte Košice, Nové Zámky a PrievidzaBlade.m napísal:tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
-
kukiak
Addict
http://www.orange.sk/ftth/pokrytie/coverage.dwp urcite tam cadca nie jeBlade.m napísal:a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????
aha tak je to potom dobry net hej ....no kukni tu je aj cadca
Kód: Vybrať všetko
http://www.orange.sk/private/coverage/index.jsp?locale=sk-
kukiak
Addict
to je pokrytie tzv. 3g signalomBlade.m napísal:aha tak je to potom dobry net hej ....no kukni tu je aj cadcaKód: Vybrať všetko
http://www.orange.sk/private/coverage/index.jsp?locale=sk
-
mikkimikki
Medium Professional
preco si to nedas vysvetlit ... ked prides na stranku orangu vyberes dostupnost sluzby FIBERNET (alebo ORange DOma respektive Sluzby pre domacnost) a mas tam napisane mesta a ked uz konkretne vyberes tak ti tam hodi zoznam ulic ... napriklad este ani v BLAVE to nieje na kazdej ulici tak preco by to davali do (neber to osobne) ,,nejakej,, cadce ... v BA maju preto ovela vacsi potencial na ziskavanie zakaznikov ...Blade.m napísal:akze ale tam to na tej mape je vyznacene ja sa tu zajdem spytat kamosa co tam robi a uvidim
PS: inak nechapem preco ORANGE fakt robil take halo okolo toho ked aj na uz ,,dostupnych,, uliciach v roznych mestach pri zistovani dostupnosti pise:
priklad:
Bratislava, Bošániho, 1
Na zadanej adrese pripravujeme služby Orange Doma.
Prosím vypíšte formulár a budeme Vás kontaktovať hneď ako bude možné služby Orange Doma na zadanej adrese využívať.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Mateq
Medium Professional
Pochybujem, že by kvôli každej predajni rozkopávali námestia a ulice a ťahali optické káble neviem odkiaľmikkimikki napísal:u nas napriklad nase mesto (ZVOLEN) taha optiku same (zatial do toho dali len 5mil. ale budu to dalej rozsirovat) a bude ju ponukat inym providerom tak nato by sa mohol aspon u nas Orange napojit
PS- a len tak mimochodom nieje nahodou optika natiahnuta ku kazdej predajni orange ?
K tomu napojeniu na mestskú optiku - v Trnave ťahalo optiku mesto do mestských úradov a podobne, PEEM a Orange ťahajú tiež každý svoju. Orange bude chcieť mať asi svoju, pochybujem že im (a ďalším x providerom) mesto dá takú kapacitu ako budú chcieť.
-
AXO
Professional
zisti si agregaciu(s kolkymi ludmi si delis ip-cky co vyhradil poskytovatel internetu do vasej oblasti)Mato70 napísal:neviete niekto ako to je presne s tou IP ?, či je to ako u DSL že sa dá meniť a mám ju len ja alebo je to tak že má viacej ludí tú istú IP ktorá sa časom mení
za odpoveď ďakujem
Edit: mek diky