3.september Orange

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

staci sa zaviazat a mas to za korunu, tak neries, co si si poriadne nepozrel.
inak FUP ofiko nie je, ale ked si clovek precita obchodne podmienky, tak to tam najde, len trocha inak formulovane a nie konkretizovane.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Blade.m napísal:tak ako to je s tym internetom oplati sa zobrat nebude sa nejak obmedzovat alebo nieco take??? a kde najdem pokrytie??
nic lepsie nie je, ani v dohladnej dobe nebude. FUP ziadne. Ci casom pribudne, sa povedat neda..ale myslim ze nie.. pripadne bude nastavene dost vysoko. Pokrytie.. Bratislava, Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Priešťany, Banská Bystrica a Prešov. Do konca roku 2007 budú pokryté ešte Košice, Nové Zámky a Prievidza
Blade.m
Medium Star
Medium Star

a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blade.m napísal:a co je to FUP??? no a ja som kukal na ich stranke a pokrytie mali dost velke aj Cadca tam bola tak neviem a nespomaluje sa ked je tam Dynamicka IP????
http://www.orange.sk/ftth/pokrytie/coverage.dwp urcite tam cadca nie je :). FUP, po prekroceni stanoveneho limitu ti zmensia rychlost.. Ale zatial nic take nie je a podla mna ani nebude..
Blade.m
Medium Star
Medium Star

aha tak je to potom dobry net hej ....no kukni tu je aj cadca

Kód: Vybrať všetko

http://www.orange.sk/private/coverage/index.jsp?locale=sk
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blade.m napísal:aha tak je to potom dobry net hej ....no kukni tu je aj cadca

Kód: Vybrať všetko

http://www.orange.sk/private/coverage/index.jsp?locale=sk
to je pokrytie tzv. 3g signalom ;).. to nie je tato novinka fibernet
Blade.m
Medium Star
Medium Star

ale hento som zaskrtol prístup do optickej siete tak to by mal byt ten fibernet
lebo tam je este aj prístup do dátovej siete a toto je asi to 3G tak ja neviem ale ta opticka siet by mala byt fibernet :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Blade.m napísal:ale hento som zaskrtol prístup do optickej siete tak to by mal byt ten fibernet
lebo tam je este aj prístup do dátovej siete a toto je asi to 3G tak ja neviem ale ta opticka siet by mala byt fibernet :?
proste v cadci to nie je. zmier sa s tym. Mozno o 2 roky:)
Blade.m
Medium Star
Medium Star

akze ale tam to na tej mape je vyznacene ja sa tu zajdem spytat kamosa co tam robi a uvidim :P
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Blade.m napísal:akze ale tam to na tej mape je vyznacene ja sa tu zajdem spytat kamosa co tam robi a uvidim :P
preco si to nedas vysvetlit ... ked prides na stranku orangu vyberes dostupnost sluzby FIBERNET (alebo ORange DOma respektive Sluzby pre domacnost) a mas tam napisane mesta a ked uz konkretne vyberes tak ti tam hodi zoznam ulic ... napriklad este ani v BLAVE to nieje na kazdej ulici tak preco by to davali do (neber to osobne) ,,nejakej,, cadce ... v BA maju preto ovela vacsi potencial na ziskavanie zakaznikov ...

PS: inak nechapem preco ORANGE fakt robil take halo okolo toho ked aj na uz ,,dostupnych,, uliciach v roznych mestach pri zistovani dostupnosti pise:
priklad:

Bratislava, Bošániho, 1
Na zadanej adrese pripravujeme služby Orange Doma.
Prosím vypíšte formulár a budeme Vás kontaktovať hneď ako bude možné služby Orange Doma na zadanej adrese využívať. :P
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tak tak v BA to este nie je vsade. dokonca ulica, kde byvam nie je ani v zozname. a ani dalsie tri prilahle. a ked tam nie je, tak nema zmysel sa ist na to pytat :) myslim, ze prace maju az az a tak ich nebudem zatazovat otazkami, ktoru su zodpovedane na nete
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Mna by tak zaujimalo pred 2 rokmi si orange tahal optiku z Prievidze do Handlovej,je mozne ze z tejto siete by sa dal prevazkovat fibrenet?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

u nas napriklad nase mesto (ZVOLEN) taha optiku same (zatial do toho dali len 5mil. ale budu to dalej rozsirovat) a bude ju ponukat inym providerom tak nato by sa mohol aspon u nas Orange napojit :D

PS- a len tak mimochodom nieje nahodou optika natiahnuta ku kazdej predajni orange ?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

mikkimikki napísal:u nas napriklad nase mesto (ZVOLEN) taha optiku same (zatial do toho dali len 5mil. ale budu to dalej rozsirovat) a bude ju ponukat inym providerom tak nato by sa mohol aspon u nas Orange napojit :D

PS- a len tak mimochodom nieje nahodou optika natiahnuta ku kazdej predajni orange ?
Pochybujem, že by kvôli každej predajni rozkopávali námestia a ulice a ťahali optické káble neviem odkiaľ :smt043

K tomu napojeniu na mestskú optiku - v Trnave ťahalo optiku mesto do mestských úradov a podobne, PEEM a Orange ťahajú tiež každý svoju. Orange bude chcieť mať asi svoju, pochybujem že im (a ďalším x providerom) mesto dá takú kapacitu ako budú chcieť.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Mateq napísal:Pochybujem, že by kvôli každej predajni rozkopávali námestia a ulice a ťahali optické káble neviem odkiaľ :smt043
To tvrdis ty ale u nas si ju Orange tahal to viem na 100%, kamos tam robi...
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

neviete niekto ako to je presne s tou IP ?, či je to ako u DSL že sa dá meniť a mám ju len ja alebo je to tak že má viacej ludí tú istú IP ktorá sa časom mení

za odpoveď ďakujem

Edit: mek diky
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

IP je len a len tvoja, ale neviem ako je to s dynamickostou. Myslim, ze je dynamicka. Co sa este tyka verejnosti/neverejnosti, tak je to presne tak, ako u "telekomunistov". Myslim, ze som to uz v jednej teme o fibernete od pomarancu pisal :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Mato70 napísal:neviete niekto ako to je presne s tou IP ?, či je to ako u DSL že sa dá meniť a mám ju len ja alebo je to tak že má viacej ludí tú istú IP ktorá sa časom mení

za odpoveď ďakujem

Edit: mek diky
zisti si agregaciu(s kolkymi ludmi si delis ip-cky co vyhradil poskytovatel internetu do vasej oblasti)
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

aj som to tu hladal ale nikde som nenasiel priame vyjadrenie na moju otazku , tak sa vas chcem spytat ze ci sa da na Fibernete menit ip ako aj pri DSL kedze je dynamicka...a este aka je viaznost pri Fibernete, kolko mesiacov ??
Napísať odpoveď