neviete niekto ako to je presne s tou IP ?, či je to ako u DSL že sa dá meniť a mám ju len ja alebo je to tak že má viacej ludí tú istú IP ktorá sa časom mení
IP je len a len tvoja, ale neviem ako je to s dynamickostou. Myslim, ze je dynamicka. Co sa este tyka verejnosti/neverejnosti, tak je to presne tak, ako u "telekomunistov". Myslim, ze som to uz v jednej teme o fibernete od pomarancu pisal
Mato70 napísal:neviete niekto ako to je presne s tou IP ?, či je to ako u DSL že sa dá meniť a mám ju len ja alebo je to tak že má viacej ludí tú istú IP ktorá sa časom mení
za odpoveď ďakujem
Edit: mek diky
zisti si agregaciu(s kolkymi ludmi si delis ip-cky co vyhradil poskytovatel internetu do vasej oblasti)
aj som to tu hladal ale nikde som nenasiel priame vyjadrenie na moju otazku , tak sa vas chcem spytat ze ci sa da na Fibernete menit ip ako aj pri DSL kedze je dynamicka...a este aka je viaznost pri Fibernete, kolko mesiacov ??
Iceman888 napísal:aj som to tu hladal ale nikde som nenasiel priame vyjadrenie na moju otazku , tak sa vas chcem spytat ze ci sa da na Fibernete menit ip ako aj pri DSL kedze je dynamicka...a este aka je viaznost pri Fibernete, kolko mesiacov ??
da sa menit, ides do nastavenia routra a len das DHCP Release a IP sa zmeni a viazanost by mala byt momentalne na 2 roky cize 24 mesiacov