lepsi CPU uz nezozeniem (s939) a kupovat kvoli tomu novu dosku aj pamate povazujem aj za hriech, to si skorej pockam kym toto este bude vladat a pojdem do uplne noveho celku. Zatial mi to na vsetko staci.
ledazeby niekto mal prehnanu tuzbu kupit dosku s 939 socketom, takymto procakom a DDR pamatami to by sa potom mozno inac uvazovalo nad vymenou
Zdravim Vas.Aj ja by som rad otestoval svoju zostavu,ale nejak mi nejde 3D Mark. Nefunguje mi ani 03,05 a ani 06
Ked ho spustim tak po chvilke v spravcovi uloch naskoči že neodpoveda a nenabehne.vie mi niekto poradiť prečo.Vopred Dik.
Mihajko napísal:Zdravim Vas.Aj ja by som rad otestoval svoju zostavu,ale nejak mi nejde 3D Mark. Nefunguje mi ani 03,05 a ani 06
Ked ho spustim tak po chvilke v spravcovi uloch naskoči že neodpoveda a nenabehne.vie mi niekto poradiť prečo.Vopred Dik.
t0m4s3 napísal:Skus to pustit s parametrom -nosysteminfo
he he bud som vytrety alebo som zabudol ale nie som si isty kam sa pise ten parameter.
ale ak sa ten parameter pise za uvodzovky v cieli tak to nejde.
Napisal som ho -nosysteminfo a nefunguje
edit: napadla ma jedna neviem ci podstatna vec.po zobrazeni prihlasovacej obrazovky mi asi tri krat obraz preblikne,nie celkom na ciernu obrazovku,ale iba v castiach.
Mihajko napísal:he he bud som vytrety alebo som zabudol ale nie som si isty kam sa pise ten parameter.
ale ak sa ten parameter pise za uvodzovky v cieli tak to nejde.
Napisal som ho -nosysteminfo a nefunguje
edit: napadla ma jedna neviem ci podstatna vec.po zobrazeni prihlasovacej obrazovky mi asi tri krat obraz preblikne,nie celkom na ciernu obrazovku,ale iba v castiach.
asi mam riesenie ja mam hd2600pro a tiez mi nesli 3dmarky musel som z ich officialnej stranky stiahnut patche pre podporu novych chipov kedze hd2xxx rada je z roku 2007 skus stiahnut tie updaty a uvidis pojde
INDIGOcorp. napísal:asi mam riesenie ja mam hd2600pro a tiez mi nesli 3dmarky musel som z ich officialnej stranky stiahnut patche pre podporu novych chipov kedze hd2xxx rada je z roku 2007 skus stiahnut tie updaty a uvidis pojde
Diky idem skusiť.Konečne niekto s nejakym riešenim,Dufam že to pojde.
Edit: no a je to vyriešene.ja už som myslel že je naprd karta.Diky Ti.
INDIGOcorp. napísal:asi mam riesenie ja mam hd2600pro a tiez mi nesli 3dmarky musel som z ich officialnej stranky stiahnut patche pre podporu novych chipov kedze hd2xxx rada je z roku 2007 skus stiahnut tie updaty a uvidis pojde
prosim ta hodis sem link na tu oficialnu stranku alebo rovno na tie patche?? dik ... nejak to nevim najst.
TomAss napísal:Q6600 @ 2.8 Ghz
8800GT 671/1711/975
2GB ddr2 800Mhz 13534 3D Marks
testoval si to na default rozliseni 1280*1024 ? nejak sa mi to nezda ked kukam na extrem overclock 880/2200/1020 jadro/shadery/pamate a tam maju iba o 400vyssie skore s tym ze CPU tam maju tiez na 3330
spect napísal:prosim ta hodis sem link na tu oficialnu stranku alebo rovno na tie patche?? dik ... nejak to nevim najst.
tu to mas ak ti to nepojde tak zo stranky futuremark si stiahni konkretny patch na aku chces verziu ale toto nainstaluj a pojde dufam inak je to an vsetky verzie 3dmarkov cize na 03 05 06
KoCi napísal:hm ludia ja len dufam ze v ovladacoch si nechavate zapnute Best quality a nie Best performance - plati pre nvidiotov
lenze 3dmark testuje default no a myslim ze best nieje default nepamatam uz mam momentalne radeon ale nebolo tam neico ako optimal alebo tak ? no tak malo by sa to na tom testovat sorac za ot
vendo napísal:testoval si to na default rozliseni 1280*1024 ? nejak sa mi to nezda ked kukam na extrem overclock 880/2200/1020 jadro/shadery/pamate a tam maju iba o 400vyssie skore s tym ze CPU tam maju tiez na 3330
ano vsetko na default doteraz som sa trocha pohraval s taktovanim ale asi to chce viac casu este...s grafickou by este iste islo trocha zvysit core alebo memory ale nechce sa mi teraz s tym uz babrat...a k CPU...neviem sa dostat za hranicu 2.8 Ghz nad 2.8 je to nestabilne a nad 2.9 uz ani nenabootuje...skusal som mu dat aj cca 1.42V ale nepomohlo a ajtak nenabootoval...neviete poradit ? dosku mam Asus P5N32-E SLI (nforce 680i sli) a ramky vitesty DDR2 800Mhz CL4 a dal som si ich na 4-4-4-11 2T ...a v CPU-Z mi ukazuje ze bezia v single...s tym si tiez neviem poradit...podla manualu k doske ich mam zapojene na dual channel a v biose som nic nenasiel...