testoval si to na default rozliseni 1280*1024 ? nejak sa mi to nezda ked kukam na extrem overclock 880/2200/1020 jadro/shadery/pamate a tam maju iba o 400vyssie skore s tym ze CPU tam maju tiez na 3330TomAss napísal:Q6600 @ 2.8 Ghz
8800GT 671/1711/975
2GB ddr2 800Mhz
13534 3D Marks
3D Marks
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
tu to mas ak ti to nepojde tak zo stranky futuremark si stiahni konkretny patch na aku chces verziu ale toto nainstaluj a pojde dufam inak je to an vsetky verzie 3dmarkov cize na 03 05 06spect napísal:prosim ta hodis sem link na tu oficialnu stranku alebo rovno na tie patche?? dik ... nejak to nevim najst.
Kód: Vybrať všetko
http://www.futuremark.com/download/hotfix_oct07/Futuremark_SystemInfo_Hotfix_Oct07_installer.exe-
cORP.
Addict
lenze 3dmark testuje default no a myslim ze best nieje default nepamatam uz mam momentalne radeon ale nebolo tam neico ako optimal alebo tak ? no tak malo by sa to na tom testovat sorac za otKoCi napísal:hm ludia ja len dufam ze v ovladacoch si nechavate zapnute Best quality a nie Best performance - plati pre nvidiotov
ano vsetko na defaultvendo napísal:testoval si to na default rozliseni 1280*1024 ? nejak sa mi to nezda ked kukam na extrem overclock 880/2200/1020 jadro/shadery/pamate a tam maju iba o 400vyssie skore s tym ze CPU tam maju tiez na 3330
TomAss:
skus moje nastavenia
vcore 1.35
ht 1.2 1.50
cpu vtt 1.45
nb 1.45
sb auto
ja som mal tiez tento problem .ze my neslo viac ako na 3.0Ghz..ale som ponastavoval tieto hodnoty.. a slape ako hodinky.. mam (Q6600+P5N32-ESLI PLUS .. iba 650i ty 680i tebe by to malo ist lepsie. ..
PS:mozeme to poriesit na ICQ
skus moje nastavenia
vcore 1.35
ht 1.2 1.50
cpu vtt 1.45
nb 1.45
sb auto
ja som mal tiez tento problem .ze my neslo viac ako na 3.0Ghz..ale som ponastavoval tieto hodnoty.. a slape ako hodinky.. mam (Q6600+P5N32-ESLI PLUS .. iba 650i ty 680i tebe by to malo ist lepsie. ..
PS:mozeme to poriesit na ICQ
-
vendo
Guru
asi si mal len smolu na CPUTomAss napísal:ano vsetko na defaultdoteraz som sa trocha pohraval s taktovanim ale asi to chce viac casu este...s grafickou by este iste islo trocha zvysit core alebo memory ale nechce sa mi teraz s tym uz babrat...a k CPU...neviem sa dostat za hranicu 2.8 Ghz
nad 2.8 je to nestabilne a nad 2.9 uz ani nenabootuje...skusal som mu dat aj cca 1.42V ale nepomohlo a ajtak nenabootoval...neviete poradit ? dosku mam Asus P5N32-E SLI (nforce 680i sli) a ramky vitesty DDR2 800Mhz CL4 a dal som si ich na 4-4-4-11 2T ...a v CPU-Z mi ukazuje ze bezia v single...s tym si tiez neviem poradit...podla manualu k doske ich mam zapojene na dual channel a v biose som nic nenasiel...
a ten vysledok no uz sa mu necudujem
ja som sa konecne dostal k testu 3d marku 05 s mojou novou grafanou 3870 
zostava:
C2D 6320 [email protected]
MB GB DS4
RAM 2x1Gb Corsair 800@1075Mhz
a grafika 3870 512MB, je na zakladnych taktoch a dal som 17 905 bodov (3dmark 05 nemam registrovanych, cize free a rozlisko 1024) este dodam ze ovladace na grafiku su najnovsie 8.1
ako pozeram tak 8800GT dava menej? cudne
zostava:
C2D 6320 [email protected]
MB GB DS4
RAM 2x1Gb Corsair 800@1075Mhz
a grafika 3870 512MB, je na zakladnych taktoch a dal som 17 905 bodov (3dmark 05 nemam registrovanych, cize free a rozlisko 1024) este dodam ze ovladace na grafiku su najnovsie 8.1
ako pozeram tak 8800GT dava menej? cudne
-
Copperhead19
Novice
-
AXO
Professional
3D mark vantage ma vyjst v styroch verziach:
neviete ake a v com su rozdiely ? co bude mozne robit v tej proffesional veruii za cca 10 000 Sk.... ved to by mala vediet hadam uz aj varit, upratovat a vencit psa....
Kód: Vybrať všetko
Trial (zdarma - free)
Basic (6,95 USD)
Advanced (19,95 USD)
Professional (495 USD)nasiel som len toto..
YouGamers: People are also wondering on our forums about the different versions and bundles. What different versions of 3DMark Vantage will there be, and anything you can tell about them or their pricing?
Jukka: The community understands the high amount of work required to create a valid benchmark and has adopted the PCMark Vantage pricing model very well. 3DMark Vantage will have a similar pricing scheme.
(As you may remember, PCMark Vantage shipped in three consumer versions - a limited free trial version, very low cost "basic" version and a reasonably priced "advanced" version. In addition to these, there was a professional version aimed for those that effectively benchmark for a living - and it appears that 3DMark Vantage will be mostly the same, though some of the details are still not known)
a inac na http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/ uz bezi countdown
1den 3hodiny 8minut ...celkom sa nato tesim a som zvedavy na oj vysledok
YouGamers: People are also wondering on our forums about the different versions and bundles. What different versions of 3DMark Vantage will there be, and anything you can tell about them or their pricing?
Jukka: The community understands the high amount of work required to create a valid benchmark and has adopted the PCMark Vantage pricing model very well. 3DMark Vantage will have a similar pricing scheme.
(As you may remember, PCMark Vantage shipped in three consumer versions - a limited free trial version, very low cost "basic" version and a reasonably priced "advanced" version. In addition to these, there was a professional version aimed for those that effectively benchmark for a living - and it appears that 3DMark Vantage will be mostly the same, though some of the details are still not known)
a inac na http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/ uz bezi countdown
-
webmasterr
Medium Professional
podla games.tiscali.czAXO napísal:3D mark vantage ma vyjst v styroch verziach:neviete ake a v com su rozdiely ? co bude mozne robit v tej proffesional veruii za cca 10 000 Sk.... ved to by mala vediet hadam uz aj varit, upratovat a vencit psa....Kód: Vybrať všetko
Trial (zdarma - free) Basic (6,95 USD) Advanced (19,95 USD) Professional (495 USD)
Jako obvykle bude nový 3D Mark k prodeji ve třech verzích. V té základní (v přepočtu 120,- Kč) budete moci neomezeně benchmarkovat a zjistit skóre ve všech hlavních testech, byť jen při omezených detailech. Pokročilá verze (320,- Kč) odemkne šestici přídavných testů a čtyři další varianty poměru obraz/výkon včetně možnosti vlastního nastavení. Konečně profesionální edice za strašlivých 8000,- Kč bude určena pro komerční použití, do firem, grafických studií atd.