zdravim,
teraz neviem ci ide o chybu siete ale mam orange, kartu prima a vidim na mobile svietit ikonku dostupnosti 3G (k530i) take ako keby svetlomodre kruhy vody. - aj sa mi zda ze sa mobilne Wapko nejak zrychlilo [teraz idu prenosy tak 10 kilobajtov za sekundu]. skusal som uz aj mobil vypnut a zapnut ale stale tam ta ikonka je.. a pritom ziadne 3G som si ani neobjednaval ani nic a sim kartu mam este z roku 2004. vcera som tam tu ikonku nemal.
Ano, mal som to asi pred tyzdnom na displeji ked som zapol telefon po pade na zem Aj ostatnym spoluziakom to tam naskocilo. Ak ti to tam vadi, tak staci (pre SE) Ponuka -> nastavenie -> pripojenia -> mobilne siete -> siete GSM/3G a tam zvolis Iba siet GSM
ja to mam vyskusane na N70 tiez som nikoho neprosil aby mi to fungovalo a zrazu sa tam ikonka 3G objavila...musim povedat ze to moc nevyuzivam, ale sem tam len tak z nudy si zavolam s niekym cez videohovor...musim povedat ze kvalita prenosu je vyborna, obraz cisty, len oprpti zvuku je tam nejaky posun asi 1,5-2 sekundy... inak stoji to 0,20 € (6 sk)/ minuta videohovoru...
oplati sa aspon vyskusat....