3G a Prima

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

3G a Prima

Príspevok od používateľa inflater »

zdravim,
teraz neviem ci ide o chybu siete ale mam orange, kartu prima a vidim na mobile svietit ikonku dostupnosti 3G (k530i) take ako keby svetlomodre kruhy vody. - aj sa mi zda ze sa mobilne Wapko nejak zrychlilo [teraz idu prenosy tak 10 kilobajtov za sekundu]. skusal som uz aj mobil vypnut a zapnut ale stale tam ta ikonka je.. a pritom ziadne 3G som si ani neobjednaval ani nic a sim kartu mam este z roku 2004. vcera som tam tu ikonku nemal.

vsimli ste si to aj vy, alebo to mam tak len ja? :D
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

to 3g znamena ze si v pokryti vykryvaca ktory podporuje 3g
Assass!n
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Assass!n »

Ano, mal som to asi pred tyzdnom na displeji ked som zapol telefon po pade na zem :) Aj ostatnym spoluziakom to tam naskocilo. Ak ti to tam vadi, tak staci (pre SE) Ponuka -> nastavenie -> pripojenia -> mobilne siete -> siete GSM/3G a tam zvolis Iba siet GSM :)
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

vsimli si to viacery kedze orange spustil 3G a aj videohovory na 2G simkach, cize to ide aj na prime
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja to mam vyskusane na N70 tiez som nikoho neprosil aby mi to fungovalo a zrazu sa tam ikonka 3G objavila...musim povedat ze to moc nevyuzivam, ale sem tam len tak z nudy si zavolam s niekym cez videohovor...musim povedat ze kvalita prenosu je vyborna, obraz cisty, len oprpti zvuku je tam nejaky posun asi 1,5-2 sekundy... inak stoji to 0,20 € (6 sk)/ minuta videohovoru...
oplati sa aspon vyskusat....
Napísať odpoveď