Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
smejo Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 2131 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2006, 15:46 Predmet: 3gp -> rozdelenia na viac casti |
|
|
caute, neviem ci sa to tu uz riesilo, ale nenasiel som nic ... tak sa chcem opytat, ci nevie niekto poradit nejaky soft, pomocou ktoreho mozem video vo formate 3gp rozdelit na viac casti /K700i -> 42 MB / ... nasiel som jeden soft - AVS Video converter, ale je to shareware a a nechce sa mi hladat na to S/N (prave ta funkcia na rozdelenie videa nie je dostupna ) ... verim tomu, ze existuje aj nieco free ... ale ak viete aj o niecom dobrom (aj ked nie free), tak dajte vediet aspon nazov softu ... dik za kazdu radu |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 2131 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 03 Dec 2006, 18:59 Predmet: |
|
|
vyriesil to soft Yamb  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|