Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

6020 pamat
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
TomAss
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Jan 2006, 23:51    Predmet: 6020 pamat Odpovedať s citátom  

cafte...mam nokiu 6020...a v galeri mam cca 2.5MB miesta a v aplikaciach mam cca 1.2 MB miesta...a potreboval by som dostat to volne miesto s aplikacii do galerie...napr by to vypadalo takto: galeria 3.5MB, alpikacie 0.2MB miesta....dufam ze ma chapete...vopred dik Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Jozef Hindicky
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 19 Jan 2006, 22:36    Predmet: Re: 6020 pamat Odpovedať s citátom  

TomAss napísal:
cafte...mam nokiu 6020...a v galeri mam cca 2.5MB miesta a v aplikaciach mam cca 1.2 MB miesta...a potreboval by som dostat to volne miesto s aplikacii do galerie...napr by to vypadalo takto: galeria 3.5MB, alpikacie 0.2MB miesta....dufam ze ma chapete...vopred dik Wink

neviem ci som ta pochopil, ale skus vymazat to, co mas v aplikaciach...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
uplink
Lama designer
Lama designer

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 19 Jan 2006, 22:39    Predmet: Re: 6020 pamat Odpovedať s citátom  

TomAss napísal:

myslim ze Ta sklamem ale manazment miesta nefunguje ani ma mojej nokii 6230 Sad. Toto trosku pokazili a mozno to ide len neviem ako. Mozem mat sice 512 MB mmc ale co z toho ked na to nenarvem nic ine len mp3, jpg...a nie aplikacie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone
Strana 1 z 1

Prejdi na: