9 rocny macher

O športe...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Taketo veci sa v hokeji nerobia, uz len preto ze na to nie je cas v normlanej hre a ked uz dojde v zapase k tresnemu tak to musi byt hrac velmi sikovny aby mu to sedelo s pravidlami, pretoze puk na tresnom nesmie byt posunuty dozadu. Ja v tom nevidim ziadne BooM, vedel som to aj ja a to som bol brankar. Tu sa ani neda bavit o tom ze ci mu to pomoze v kariere, lebo je to takmer nerealne urobit v zapase.

Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

dpc radne off ste to tu rozbehli :D podla mna moze to vediet vela hokejistov ale ma len 9 rokov co je ziak 2-3rocnika cize mrnave decko...o buducnosti mozeme len polemizovat ,lebo zalezi to od viacerich faktorov... :roll:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pravda, neda sa to uplne vyuzit.. na rozdiel od tohto :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Steju: Taktiez stara finta, znama dost z hokejbalu. Inak nieco take predviedol aj Sidney Crosby este ked hraval nizsiu ligu, tam sa mu tak podarilo skorovat.

Edit: Tiez zaujimavy gol:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kolko veci dokazu hraci na treningoch (v kazdom sporte) a co predvedu v zapase... zapas je nieco ine ako finticky a exibicia...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze to spoza tej brany sa da celkom dobre vyuzit... to je celkom fajn.... staci tam byt hracovi pri presilovke a tam hned po nom obrancovia nepojdu(pokial su aspon trosku rozhodeni).... ma tam tie dve-tri sekundy na ten svih aby zodvihol puk na cepeli.....
Retne
Darca
Darca

wolodo napísal:myslim ze to spoza tej brany sa da celkom dobre vyuzit... to je celkom fajn.... staci tam byt hracovi pri presilovke a tam hned po nom obrancovia nepojdu(pokial su aspon trosku rozhodeni).... ma tam tie dve-tri sekundy na ten svih aby zodvihol puk na cepeli.....
NJn mozes to pouzit, ale mas len jednu moznost v celom zapase, pretoze to iste sa deje aj vo florbale, akonahle vidis niekoho ze vie robit freestyle, tak si na neho v situasiach ked ho moze pouzit davas 2x vacsi pozor!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lenze situacii kde sa da na florbale pouzit je nespocetne viac. A takisto sa na to netreba tolko pripravovat, takze to nie je tak jednodcho precitatelne ako na hokeji.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

a este k tomu musis davat bacha aby si hokejku nezdvihol nad branku a tak neskoroval....ale par krat som to skusal a nie to az tak tazke...da sa to naucit...len je v tom ten stres ako to co najrychlesie urobit...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DYLYNO: To by si musel byt skutocne dilino, aby si hokejku pri tomto pokuse zdvihol nad uroven hornej tycky na branke.
Retne
Darca
Darca

DYLYNO napísal:...
Toto myslim malo skor smerovat na hracov florbalu, ti su obmedzeni kolenami :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Retne napísal:NJn mozes to pouzit, ale mas len jednu moznost v celom zapase, ....
no a v hokeji ked prehravas o jeden gol vsetci vieme ake je to dolezite... a hras presilovku tak ked spravis toto raz tak ti to staci.. mas remizu, alebo ked to spravis pri remize mas vyhru... najlepsie spravit to pri konci aby si bol hviezda a mas to.... a mozno este lespie by to bolo robit lavakovi sa mi zda na branu ku vyrazacke... lebo do lapacky ti to skor chyti ako vyrazackou(este tam je sice hokejka ale to by sa hadam prebilo) jasne ze tento trik nespravis ked prehravas 5:2 .... :wink:
Retne
Darca
Darca

wolodo napísal:...
Na toto potrebujes velku odvahu a vela treningu, lebo si viem predstavit keby ti to nahodou nevyslo, potom by uz nasledoval velky zdrb od trenera a t ze ci to das na lapacku alebo na vyrazacku, myslim ze je to jedno, brankari s takymito vecami nepocitaju ani vo sne :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

je to jednoduche aj s pukom aj s flooorrbalom na florrbale su proste te čepele zahnute a to su čisto na freestyle takže tam ta loptčika lepšie držim a ze je tam prilepena je totalna kravina a na hokeji alebo hokejbale proste sa naučiš tak rychlo narabat s tou hokejkou aby sa ti či puk abo loptička udržala na hokejke a potom to už len hodiš brankarovy de ceš a te otočky to su už len detaily ale tak otočiť sa vie aj decko jeedine treba sa naučiť dvihnut hokejku aj s pukom a udržať to tam a ako dlho sa budeš točiť skakat a nvm čo ešte je už len na tebe aby si dofarbil super goool a je pravda ze to bol zaprve......... dieta takže vrankar nič moc zadruhe v zapase nato nema čas ani volne uzemie lebo pri otočke by mu ten puk už zobrali a za tretie brankaari to už poznaju pretoze je to stary trik ako republika takže si mylsim ze ty skusenejši si nato davaju bacha
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

V každom prípade to bolo efektné a aj efektívne :wink: A ako spomínal Retne, chlapec musel mať veľkú odvahu, aj keď to už možno mal dobre natrénované....a tiež si myslím, že ani brankári nepočítajú s takýmito otočkami a ešte aj "hodom" do brány :)
Napísať odpoveď