Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom
9 rocny macher
Taketo veci sa v hokeji nerobia, uz len preto ze na to nie je cas v normlanej hre a ked uz dojde v zapase k tresnemu tak to musi byt hrac velmi sikovny aby mu to sedelo s pravidlami, pretoze puk na tresnom nesmie byt posunuty dozadu. Ja v tom nevidim ziadne BooM, vedel som to aj ja a to som bol brankar. Tu sa ani neda bavit o tom ze ci mu to pomoze v kariere, lebo je to takmer nerealne urobit v zapase.
Ked uz ste spominali ten florbal, imho tak najlepsie sa pomaly pekny freestyle robi s florbalovou hokejou a pukom
NJn mozes to pouzit, ale mas len jednu moznost v celom zapase, pretoze to iste sa deje aj vo florbale, akonahle vidis niekoho ze vie robit freestyle, tak si na neho v situasiach ked ho moze pouzit davas 2x vacsi pozor!wolodo napísal:myslim ze to spoza tej brany sa da celkom dobre vyuzit... to je celkom fajn.... staci tam byt hracovi pri presilovke a tam hned po nom obrancovia nepojdu(pokial su aspon trosku rozhodeni).... ma tam tie dve-tri sekundy na ten svih aby zodvihol puk na cepeli.....
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no a v hokeji ked prehravas o jeden gol vsetci vieme ake je to dolezite... a hras presilovku tak ked spravis toto raz tak ti to staci.. mas remizu, alebo ked to spravis pri remize mas vyhru... najlepsie spravit to pri konci aby si bol hviezda a mas to.... a mozno este lespie by to bolo robit lavakovi sa mi zda na branu ku vyrazacke... lebo do lapacky ti to skor chyti ako vyrazackou(este tam je sice hokejka ale to by sa hadam prebilo) jasne ze tento trik nespravis ked prehravas 5:2 ....Retne napísal:NJn mozes to pouzit, ale mas len jednu moznost v celom zapase, ....
je to jednoduche aj s pukom aj s flooorrbalom na florrbale su proste te čepele zahnute a to su čisto na freestyle takže tam ta loptčika lepšie držim a ze je tam prilepena je totalna kravina a na hokeji alebo hokejbale proste sa naučiš tak rychlo narabat s tou hokejkou aby sa ti či puk abo loptička udržala na hokejke a potom to už len hodiš brankarovy de ceš a te otočky to su už len detaily ale tak otočiť sa vie aj decko jeedine treba sa naučiť dvihnut hokejku aj s pukom a udržať to tam a ako dlho sa budeš točiť skakat a nvm čo ešte je už len na tebe aby si dofarbil super goool a je pravda ze to bol zaprve......... dieta takže vrankar nič moc zadruhe v zapase nato nema čas ani volne uzemie lebo pri otočke by mu ten puk už zobrali a za tretie brankaari to už poznaju pretoze je to stary trik ako republika takže si mylsim ze ty skusenejši si nato davaju bacha