mne dnes zas zmenili profil linky na 2 Mb/s ...
to chcem prejst na turbo3 o dva tyzdne, kedze mi konci viazanost, uz vidim jak s tym zase budu problemy
nechapem dako tomuto ich kroku
Indigo napísal:Nemavate s tymto ADSL pripojenim od T-comu problemy? Mam balik Magio s telkou aj ADSL. Telka super ale ten net ...
Pominiem pomale rychlosti oproti konkurencii, ale nehorazne mi vadi, ze pripojenie vie v priemere raz za den vypadnut. Hned to nabehne, ale ak je clovek niekde pripojeny tak sa musi znova pripajat a to je pruda nielen pri hrach.
Mate tiez tieto problemy? Lebo rozmyslam, ze zacnem zakopovu vojnu s T-Comom ohladne tohoto problemu.
Rad by som sa tu quotol znova, kedze planovane zvysovanie rychlosti totalne zahadzalo moju otazku na vas
Mno suseda ma ten program a co viem ta sa tiez stazovala.Ze net OK, ale telka hroza.Ono to je vlastne napojene na router ta telka.Takze pri vypadku netu spadne aj TV.Ako pri surfovani je jej to jedno, tych 5 min si pocka, spravi kavu a pokracuje dalej, ale v strede filmu , tak to uz dokaze colveka nasrat.A co mi spominala, ze ju najviac dozralo, ked net padol na Stedry den o 18:00 a rozbehli ho hadam az o 20:00.Tak to ju uz poriadne nasralo,takze myslim, ze ona uz zakopovu vojnu s T-COMom ma.
No moja skusenost s T-com-om: Ked poslali samoinst. balicek - microcom 2622- padal net jak dive pra*a - bol som dalej od ustredne (bolo mi povedane, ze som na okraji limitu (od ustredne)). Kedze vtedy okrem T-com nic nebolo tak som si zvykol.(Padal 3x aj viac denne) - Potom som si akosi nahodne kupil DrayTek Vigor 2700 (samozrejme za par tisic) a na moje prekvapenie linka stabilna (dokonca lepsi odstup signalu od sumu sa zvysil ) uz nepadala. Takze Indigo je tazko povedat, treba odskusat.
PS:popripade sa domahat prav a samozrejme pevne nervy
ja mam dotovany program Maxi a tiez nic, moze to byt tym ze je dnes statny sviatok? ci oni to uz maju nastavene na ustredniach a sa to meni automaticky