|
| Autor |
Správa |
Jerry Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 151 Bydlisko: Rakúsko-Uhorsko Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2112 Bydlisko: B503 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 17:53 Predmet: |
|
|
nj speedtest nemeria podla mna objektivne...ale zase si myslim, ze neukazuje ani max. nameranu rychlost...lebo pocas merania mi vybehla rychlost aj na 2800 a nakoniec mi to dalo nejakych 2100kb... pritom po zrychleni by mi mal ist 1536kb. na ostatnych weboch (netmeter,dsl,inet) mi to dava cca rovnake hodnoty 1800-1900kb
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 888 Bydlisko: HDD Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 18:43 Predmet: |
|
|
| vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Juicy Medium Star

Stav:  Založený: 23.09.2006 Príspevky: 425 Bydlisko: Prešovský kraj Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 22:08 Predmet: |
|
|
| ST1 napísal: |
| vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia... |
Podobny problem, taha mi to pod 100kB/s mam Turbo 2. Restart routra a ni linky nepomaha...Napis ako si to vyriesil potom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 663 Bydlisko: Martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dekarbon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 598
Zaslal: 03 Máj 2008, 23:57 Predmet: |
|
|
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2005.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 250.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
mne to ide uplne v pohode na 2 mega a nemam porblem a meral som cez dsl.sk tam je to myslim si najobjektivnejsie,speedtest.net ide cez platformu java takze tam mozu byt rychlosti trosku skresane ale iank mi to ide ok..Len tak pre zaujimavost an speedtest.net mi to nahodilo 1590 kbps down a up okolo 100 kbps ale ping na recomanded server nameralo dokonca 999 ms co som kukal jak sprosty
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 336 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 8:14 Predmet: |
|
|
| vyskusal som vsetky mozne speed testery cez net ale naj je asi stahovat tak som skusal rapidshare/upnito/netload a vsade vysledok pod 150kb/s cez operu/IE a ine programy uz ma to s*r*e v pondelok im tam buem volat nech to napravia... |
nie vsetky servre z rapidu stahuju rovnako rychlo... napr teliasonera, cogent, teleglobe, globalcrossing stahuju plnou rychlostou mojej linky, ale napr level(3) mi nestupne nad 100kByte/s... s tym nema nic tvoj provider...
jedine ak ti to aj na speedtesteroch ukazuje pomaly...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fogus Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 68 Bydlisko: SVK Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 9:08 Predmet: |
|
|
| dekarbon napísal: |
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2005.9 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 250.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
mne to ide uplne v pohode na 2 mega a nemam porblem a meral som cez dsl.sk tam je to myslim si najobjektivnejsie,speedtest.net ide cez platformu java takze tam mozu byt rychlosti trosku skresane ale iank mi to ide ok..Len tak pre zaujimavost an speedtest.net mi to nahodilo 1590 kbps down a up okolo 100 kbps ale ping na recomanded server nameralo dokonca 999 ms co som kukal jak sprosty |
Myslim, ze to nezalezi len na providerovi - vytazenie servera z ktoreho tahas + ake je vytazenie linky daneho servera z ktoreho tahas + vela inych faktorov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 9:56 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
nie vsetky servre z rapidu stahuju rovnako rychlo... napr teliasonera, cogent, teleglobe, globalcrossing stahuju plnou rychlostou mojej linky, ale napr level(3) mi nestupne nad 100kByte/s... s tym nema nic tvoj provider...
jedine ak ti to aj na speedtesteroch ukazuje pomaly... |
pozri aj na speedtesteroch to ukazuje rovnako niektore viacej ale neiktore ako tu uz bolo povedane vyhodia najvacsiu rychlost a tj vsetko....cez rapid mi to vzdy slo cez 200-220kb/s aj cez ostatne server a teraz to zrazu nefici tak...to vidim na jasnu reklamaciu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fogus Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 68 Bydlisko: SVK Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 10:46 Predmet: |
|
|
| pozri aj na speedtesteroch to ukazuje rovnako niektore viacej ale neiktore ako tu uz bolo povedane vyhodia najvacsiu rychlost a tj vsetko....cez rapid mi to vzdy slo cez 200-220kb/s aj cez ostatne server a teraz to zrazu nefici tak...to vidim na jasnu reklamaciu... |
Nech ti vyde reklamacia - ale teoreticky sa mozu vyhovarat na agregaciu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:00 Predmet: |
|
|
| fogus napísal: |
Nech ti vyde reklamacia - ale teoreticky sa mozu vyhovarat na agregaciu  |
to ma absolutne nezaujima v senci tu ma 3/4 obyvatelstva uz optiku ved cekni www.e-net.sk , je tu este dost wifi a zvysok t-com. predtym som nemal nic s agregaciou islo to fulll proste to blbne vacsine slovenska oni schybili kamos s kamosom som to riesil a on f poho ide mu to fullkou a ten byva v sc tiez...
/edit:ako vidim tak uz to ide normalne )) testy niesu nic moc ale taham cez rapid a pod uz to ide nad 200
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 1948 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 7:22 Predmet: |
|
|
tak aj naozaj neviem co s tym je. ked za behu opery s otvorenymi 10tabmi, firefoxu s 2, mirandy a last.fm ide stahovanie cez rapget z rapidu okolo 130KB/s a dsl metre to vyrataju na 95 je to dake divne.
pod tych metrov by to znamenalo, ze ma od zaciatku vobec nezrychlili. pouzivam DSL studen maxi.
vie mi niekto vysvetlit, wth?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
RainbowSix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 452
Zaslal: 06 Máj 2008, 14:57 Predmet: |
|
|
Aj vam to ide tak na pi*u z rapidu mne to taha pod 100 a to nemam acc
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ST1 Light Professional

|
Zaslal: 06 Máj 2008, 15:22 Predmet: |
|
|
| ak Vam to ide zle zavolajte do t-comu a stazujte sa ze vam to predtym nerobilo i ked maju oni svoju po**atu agregaciu a pod...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|