aDSL od T-comu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

marat01 napísal:NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.

http://www.zive.sk/default.aspx?section ... cle=276114 :idea:
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.

http://www.zive.sk/default.aspx?section ... cle=276114 :idea:
Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane ;-)
vilko
Light Professional
Light Professional

marat01 napísal:Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane ;-)
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom :D
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom :D
prvy polrok? no uvidime... :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Nemyslíte si že T-com docela málo zvyšuje na dnešnú dobu a rýchlosť konkurentov? jedinná výhoda, bohužial "Gigantická" je dostupnosť pripojenia odnich.
Lopik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lopik »

vladino001 napísal:Nemyslíte si že T-com docela málo zvyšuje na dnešnú dobu a rýchlosť konkurentov? jedinná výhoda, bohužial "Gigantická" je dostupnosť pripojenia odnich.
sa cudujes ? s ich kvalitou kabelaze a zariadeni na ustredni to ani viac situacia nedovoli. Fakt je, ze ich dostupnost DSL na slovensku nikto neprekonal, cize vedia co ich drzi nad vodou. Ako nevravim ze kvalita DSL je zla, to nie. Ale urcite keby nemali take nedostatky ako maju, uz davno mohli utocit na X Mbitovych ISP. Takto je im zachranou pokrytie DSL.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

marat01 napísal:NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
Nie, Nie bola tam aj sprava od t-comu....neviem presne kedy ale cital som to....a samozrejme tento rok
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

O pol ? Smiešne, viem že nemuseli zvyšovať vôbec, ale o 512, nič moc teda...
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Paul napísal:O pol ? Smiešne, viem že nemuseli zvyšovať vôbec, ale o 512, nič moc teda...
nechces neber :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Zvladne ten novy nastaveny profil 4,1 v reale tych 3,5 Mb/s ?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

mohli radsej zvysit up na 768
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

hezo napísal:mohli radsej zvysit up na 768
radsej by som prijal natahanie po celej SK opto kabel, a potom by mohli zvysovat az pokial by nam kompi stacili f tom je ich najvacsi problem a brzda zaroven.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ST1 napísal:radsej by som prijal natahanie po celej SK opto kabel, a potom by mohli zvysovat az pokial by nam kompi stacili f tom je ich najvacsi problem a brzda zaroven.
no tak neni zly napad to by som bral aj ja ale tak to by sme sa nacakali kim by t-com natiahol opto kablee... to je len krasny sen a nie skutocnost..
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

kukiak napísal:Zvladne ten novy nastaveny profil 4,1 v reale tych 3,5 Mb/s ?
pochybujem, alebo len velmi tesne.. pravdepodobne to zvysia az toho prveho. momentalne ficim na 3324.0 Kbps. No uvidime.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic??? :evil: )

jedina vycitka k tomu uploadu: chce to aspon 512 to fakt troska prepiskli....
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

z toho článku som to pochopil dobre že zrýchľujú od 1.5. zrýchlia aj DSL Študent ?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

jj vsetky programy tj aj DSL student ;)

z dsl.sk
Zrýchlenie sa týka okrem programov Turbo 1, 2, 3 aj ich Plus variantov, zároveň programov Pohoda, Maxi, Office, Biznis aj ich študentských verzií, ktoré bolo možné získať v rámci projektu Internet pre vzdelávanie.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Hossa1881 napísal:nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic??? :evil: )

jedina vycitka k tomu uploadu: chce to aspon 512 to fakt troska prepiskli....
taky upload mozes mat kludne taky, len si musis priplatit...
alebo myslis ze ked pride Orange, tak za 450 ti da fibernet?
vilko
Light Professional
Light Professional

marat01 napísal:to vies odkial ze sa bude zvysovat rychlost?
marat....co som hovoril pred 2 mesiacmi? :-)) presne toto :-) dufam,ze zvysovanie oznamili uz aj zamestnancom :-)
Napísať odpoveď