marat01 napísal:NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.
vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4. Zmeniť sa majú aj parametre služby Comfort cez optické vlákna, no až k 1. aprílu. Aktuálne služba funguje len v troch objektoch Bratislavy a jednom v Banskej Bystrici, no plánujú sa aj ďalšie mestá.
Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane
marat01 napísal:Tak to ze sa menia parametre Comfort-u sa dotkne velmi malo zakaznikov a kedze sa jedna o optiku, jej pokryvanie bude relativne pomale.
Nemyslim si, ze zvysovenie rychlost DSL je takou horucou temou ako sa tu riesi, ale nechajte sa prekvapit kedy to nastane
ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom
vilko napísal:ST tiež pre Živé.sk potvrdil zvyšovanie rýchlostí DSL v prvom polroku 2008, no podľa predstaviteľov nenastane k 1.3. ani 1.4.
ten comfort je kazdemu fuk,, to som tam skopiroval len cely odstavec,,aby sa to dalo lahsie najst...v kazdom pripade ta 'Jedna pani povedala' je Slovak telecom
Nemyslíte si že T-com docela málo zvyšuje na dnešnú dobu a rýchlosť konkurentov? jedinná výhoda, bohužial "Gigantická" je dostupnosť pripojenia odnich.
vladino001 napísal:Nemyslíte si že T-com docela málo zvyšuje na dnešnú dobu a rýchlosť konkurentov? jedinná výhoda, bohužial "Gigantická" je dostupnosť pripojenia odnich.
sa cudujes ? s ich kvalitou kabelaze a zariadeni na ustredni to ani viac situacia nedovoli. Fakt je, ze ich dostupnost DSL na slovensku nikto neprekonal, cize vedia co ich drzi nad vodou. Ako nevravim ze kvalita DSL je zla, to nie. Ale urcite keby nemali take nedostatky ako maju, uz davno mohli utocit na X Mbitovych ISP. Takto je im zachranou pokrytie DSL.
marat01 napísal:NO a ludia na Zive to maju odkial? Odtial, ze sa to robilo minuly rok, tak bude aj teraz? Ziadna oficialna sprava o tom nehovori.... no a potom vznika chaos, lebo si niekto nieco vymyslel...
Nie, Nie bola tam aj sprava od t-comu....neviem presne kedy ale cital som to....a samozrejme tento rok
radsej by som prijal natahanie po celej SK opto kabel, a potom by mohli zvysovat az pokial by nam kompi stacili f tom je ich najvacsi problem a brzda zaroven.
ST1 napísal:radsej by som prijal natahanie po celej SK opto kabel, a potom by mohli zvysovat az pokial by nam kompi stacili f tom je ich najvacsi problem a brzda zaroven.
no tak neni zly napad to by som bral aj ja ale tak to by sme sa nacakali kim by t-com natiahol opto kablee... to je len krasny sen a nie skutocnost..
nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic??? )
jedina vycitka k tomu uploadu: chce to aspon 512 to fakt troska prepiskli....
Zrýchlenie sa týka okrem programov Turbo 1, 2, 3 aj ich Plus variantov, zároveň programov Pohoda, Maxi, Office, Biznis aj ich študentských verzií, ktoré bolo možné získať v rámci projektu Internet pre vzdelávanie.
Hossa1881 napísal:nie som daky zastanca t comu , to zvysenie mohlo byt razantnejsie ale ked si predstavim ze pred par rokmi som mal za 550 512 kb a teraz za 450 2 MB tak za tu spolahlivost sa mi to oplati(jedine co martin spasi je optika od orange...Preco do riti prievidza a martin furt nic??? )
jedina vycitka k tomu uploadu: chce to aspon 512 to fakt troska prepiskli....
taky upload mozes mat kludne taky, len si musis priplatit...
alebo myslis ze ked pride Orange, tak za 450 ti da fibernet?