Age of empires 2
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uz len dneskaturtlak69 napísal:ach jaj, tak teraz by som si s vami velmi rad zahral, ale ako vidim, tak dnes sa vazne pijeja v tomto teple som rad doma pred ventilatorom
na hamachi nie je nikto... keby niekto nieco, tak mozme dat hru
som ready
len taky maly detail... strategicke hry som nikdy nevedel dobre hrat
-
MasterSvegga***
Light Expert
-
kukiak
Addict
na hamci si vytvoris vlastnu siet pripadne sa nanu pripojis to vse. Potom v hre zvolis ako typ online hry LAN a hra sarixo napísal:caute,mozno sa vam to bude zdat divne ,ale nesmejte sa prosim.ja som nikdy z hamachi nerobil ,ale za to by som si chcel s vami zahrat aoe2 po hamachi stahol som si novu verziu aj som si spravil acc a volam sa tam mlok a nejake seriove cislo.poradte pls ako si to s vami zahrat ,dakujem
-
kukiak
Addict
tak najskor sa s niekym dohodni nech sa tam pripoji tiez jeden z vas vytvori hru je tam gombik ze create game (v hre) a hrate.. ja momentalne idem prec. a nemam moc casu. na buduci tyzden okolo stredy by som zahralrixo napísal:no dal som a napisalo mi looking for gaames,a mam aj na hamachi to aoe2hojko pass:hojko.com
-
Sagittarius
Guru
caute, vytvoril som ucet na hamachi a ked sa pripojim na tu siet s obidvoch pc, na jednom pc vsetko nastavim(myslim v hre) a druhym sa nan nemozem pripojit... vzdy mi ukazuje "Ak sa do 15 s neprihlasim, stlacte ESC"... to sa ukaze hodnu chvilu a potom mi ukaze hlasku "Nepodarilo sa pripojit" alebo tak daco... neviete, v com moze byt problem?
tak rad by som si to zahral 
-
Kayo
Light Expert
Caute.
Pouzivam DSL internet od T-comu. Mam modem ale aj reuter. A tu nastava problem:
S kamosom som chcel hrat po sieti AGE OF EMPIRES 2 cez Hamachi. Nainstaloval som si najnovsiu verziu Hamachi a dal som len BASIC nie PREMIUM. Kamosa mi normalne najde dokonca mozem s nim aj chatovat cez Hamachi-chat. Nasli sme nejake Hamachi siete dokonca sme vytvorili aj jednu vlastnu.
Ked vytvorim hru ja, kamarat sa kludne pripoji ale v chate hry nevidim co on pise. Ked vytvori hru on, vobec ju nevidim medzi vytvorenymi hrami.
Kamos vravi ze problem bude asi v tom ze mi treba nastavit reuter ale ani ja ani on nevieme ako. On ma tiez internet od T-comu ale ma len modem - nema reuter.
Mam reuter znacky GLITEL.
Prosim poradte, rad by som zahral cez Hamachi
PS: Alebo poradte ako mozem zahrat aj bez Hamachi da sa to ?
Pouzivam DSL internet od T-comu. Mam modem ale aj reuter. A tu nastava problem:
S kamosom som chcel hrat po sieti AGE OF EMPIRES 2 cez Hamachi. Nainstaloval som si najnovsiu verziu Hamachi a dal som len BASIC nie PREMIUM. Kamosa mi normalne najde dokonca mozem s nim aj chatovat cez Hamachi-chat. Nasli sme nejake Hamachi siete dokonca sme vytvorili aj jednu vlastnu.
Ked vytvorim hru ja, kamarat sa kludne pripoji ale v chate hry nevidim co on pise. Ked vytvori hru on, vobec ju nevidim medzi vytvorenymi hrami.
Kamos vravi ze problem bude asi v tom ze mi treba nastavit reuter ale ani ja ani on nevieme ako. On ma tiez internet od T-comu ale ma len modem - nema reuter.
Mam reuter znacky GLITEL.
Prosim poradte, rad by som zahral cez Hamachi
PS: Alebo poradte ako mozem zahrat aj bez Hamachi da sa to ?
sitahnite si ibaja Ventrilo, ak nemate kupte is nejake lacne mikraky za par korun (jeden taky lacny mam a sluzi dobre uz par rokov)...je pohodlnejsie sa rozpravat ako pisat, a pokial vam hra ide ked vytvoris ty, nevidim problem. Zahrate si a pri tom este porozpravate
pripadne mozete skusit nejaky patch
pripadne mozete skusit nejaky patch