|
|
|
| Autor |
Správa |
SIX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2005 Príspevky: 294 Bydlisko: Lipt. Mikulas Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 20:05 Predmet: Agentura, praca, USA |
|
|
| pls potreboval by som pomoc, poznate nejake seriozne studenske agenturi, ktore by sprostredkovaly pracu , pobyt proste kompletne sluzby v USA pre studentov. alebo ak niekto mate stym skusenosty diki |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3522 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 8:58 Predmet: |
|
|
| ja som siel cez CCUSA ... nie su najlacnejsi ale so sluzbami som bol maximalne spokojny |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1295 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 14:29 Predmet: |
|
|
ja mam celkom dobre skusenosti so Student Agency. Bola som s nimi niekolkokrat v USA a stale fajn. Maju kopec ponuk pre studentov, aj vyhodne ceny leteniek, poistenie atd....
na tvojom mieste by som sa urcite vyvarovala kadejakych pofidernych agentur, ktore slubuju nejake extra vyhodne ceny. nieco na tom bude, takze by som radsej volila nejaku velku a celkom renomovanu agenturu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|