|
|
|
| Autor |
Správa |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 19:25 Predmet: Air Alert |
|
|
alebo iné cvičenia na vertikálny výskok?... pretože ako nahrávač by som ho chcel vylepšiť.. Viem, že existuje Air Alert, ale neviem veľmi dobre po anglicky a teda tomu ani veľmi nechápem.. Mohli by ste mi niečo sem hodiť, prípadne skúsenosti a rady?.. som povďačný..
Tému som našiel len Air Alert II., ale to som nechcel..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TheTruth Light Expert

Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 44
Zaslal: 27 Apr 2008, 20:26 Predmet: |
|
|
| ja som to nerobil ale pocul som ze vraj to strasne zatazuje kolena a po case zacnu boliet...dokonca kamarat co to robil mi to po dvoch tyzdnoch potvrdil nechal to tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 20:30 Predmet: |
|
|
To je jasné, nemôže začať niečo, keď pred tým nič nerobil.. lebo ak nemáš dostatok svalovej hmoty, tak ti začnú jednoznačne trpieť kĺby.. a to je potom dosť o hovne.. Ja mám smečiarsky výskok len cca 65-8 cm.. a chcel by som viac, pretože z miesta do výšky je to menej.. (smečiarsky je z dvoch nôh z rozbehu) cca 45-50 cm.. a chcel by som viac.. tak mi prosím nejako poradťe.. Ďakujem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|