|
|
|
| Co je podla Vas zabavnejsie ? |
| Airsoft |
|
42% |
[ 76 ] |
| Painball |
|
57% |
[ 101 ] |
|
| Celkom hlasov : 177 |
|
| Autor |
Správa |
Xantyp Expert

Stav:  Založený: 15.09.2005 Príspevky: 187
Zaslal: 30 Aug 2006, 12:31 Predmet: |
|
|
| aston napísal: |
ja by som to velmi rad hraval(airsoft) idem si uz kupit aj svoju zbran ale mi tu v SNV mame akurat paintball klub aj to neviem ci tu vobec je ale asi je a airsoft tu nemam s kym hravat airsoft sa mi paci viac lebo sa mi to zda realnejsie  |
chalan ty si zo spisskej novej vsi? ved tam su aj taki co hravaju airsoft napr. si pozri toto video http://www.youtube.com/watch?v=SdOmtUHk-zw |
|
| Návrat hore |
|
 |
@ndrejko Light Star

Stav:  Založený: 07.01.2006 Príspevky: 299
Zaslal: 30 Aug 2006, 21:36 Predmet: |
|
|
xantyp teba ten airsoft asi fakt zobral ale v pohode. skoda žemame tak malo času na hranie chcelo by to dlhe zbrane a zahrať si s puchovčanmi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aston Medium Expert

Stav:  Založený: 21.07.2006 Príspevky: 80
Zaslal: 30 Aug 2006, 21:42 Predmet: |
|
|
no hej ale ja som na to tu este nikde nenarazil tak raz snad ale to su nieake kluby a to su nieaky makaci uz vojensky ty si so mnou asi nezahraju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rixo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 710 Bydlisko: Trnava Paradise :) Karma: 
|
Zaslal: 13 Sep 2006, 22:16 Predmet: |
|
|
| 0908 napísal: |
no podla mna airsoft je o tom ze musis teda mal by si priznat zasach takze teda far play a pritom paintbal ten je tak ze ta asspon oznaci farebne a nemozes oklamat
no ale cenovo vyhodnejsui je aiirsoft na zaciatok si mozes kupit obycajnu gulickovu pistol u cinanov a tak a ale potom ked ta to bude bavit kupis lepsiu alebo presedlas na paintbal |
LENZE LACNE PISTOLKY NEMOZES POKLADAT ZA "AIRSOFT"PRETOZE TO NEMA PRIAMU CIARU UZ JAK TO VYLETI Z HLAVNE ALE AK ROZLYSUJE SKUTOCNY AIRSOFT OD PAINTBALLU TAK JE LACNEJSI ASI AIRSOFT ALE TO SU NAJLACNEJSIE 6000,-SK TO SU UZ DOBRE WWW.AKCNESPORTY.SK ALE PAINTBAL JE ZASE O INOM TEN SI NEZAHRAS NA DVORE ALEBO V BYTE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1726 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2006, 19:48 Predmet: |
|
|
pocuj, airsoft si v byte ani nepokusaj zahrat, lebo pokial mas aj len manualku, tak sa môže stať nejaká nehoda (odrazená guľa, etc) a pokiaľ maš AEGčko tak už ani neviem čo. Jediné čo som robil doma som streľal s manualkou a elektrikou do Cdčiek tak som troška testoval
airsoft hram už asi pol roka, a musím Vám povedať že to je riadna ekšn..paint som hral raz, pačilo sa mi aj to ale tak na painte to robi modriny, kým na air to len štípe, alebo ťa to len pohladká inač paint je oveľa drahší, a ja na také nemám peniaze, čiže automaticky sux...
a ktej zbrani u číňanof, tak tá nemá myslím ani hopup a tie gule majú takú kvalitu
si pametám, že keď som bol asi šiestak ta som si takú kúpil za 2kila, Colt 1911,
ešte od témy: dnes som videl v kauflande pri hračkách takú skoro repliku MP5KA4
kto pozná, vie čo myslím,
normálne to malo mieridlá šicko origoš...lenže to nestreľalo
K značkám: najlepšie podľa mňa TM (TOKIO MARUI) a CA, lenže oni majú vraj strašné vnútro..ale asi to vykompenzujú tými celokovovými telami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Step256 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2006, 22:32 Predmet: |
|
|
| no vyzera to vazne dobre chcel by som si skusit ;o)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MarkAurel Medium Star

Stav:  Založený: 28.08.2005 Príspevky: 324 Bydlisko: SSK Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
| mal som airsoft pusku, ale moc som s nou nehral, no momentalne hravam paintball a je to parada,no nakladnejsie bi som povedal |
|
| Návrat hore |
|
 |
iwo1222 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2007 Príspevky: 113 Bydlisko: niekde na svete to bude : Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2007, 14:53 Predmet: |
|
|
noo ked nad tym tak uvazujem AIrsOFt RuLeZzZ
osobne mam mp5 AEG ..nestazujem sa....
btw: co vy na taky mali zapas niekde v BA? |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2007, 9:45 Predmet: |
|
|
| Chcel by som sa spytat, ci niekto vie poradit dobry SLOVENSKY obchod s potrebami pre Paintball. Od zbrani, cez chranice, po kombinezy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2007, 10:47 Predmet: |
|
|
| podla mna Airsoft...zbrane vyzeraju lepsie a na paint ball su smiesne obleky...mi to pripada jak u kozmonautov:D...airsoft sa asi viac priblizuje k realite |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 11 Máj 2007, 13:23 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Chcel by som sa spytat, ci niekto vie poradit dobry SLOVENSKY obchod s potrebami pre Paintball. Od zbrani, cez chranice, po kombinezy. |
Skus municak http://www.akcnesporty.sk/predajne.php
Moj nazor je taky ze ked sa chce niekto vyblaznit a strielat ako divi nech si ide zahrat paintball. Ale ten kto chce si vyskusat simulaciu boja a svoje takticke a vojenske myslenie nech si zahra airsoft. Paintball je v tom vyhodnejsii ze tam sa neda podvadzat, prezradza ta farba s ktorou ta trafil kdezto v airsoft som uz hral vela s takymi ludmi co som ich ocividne trafil a oni ze nie netrafil. Zakladom airsoft je naucit sa fair play. Airsoft je aj o to lepis sa moze viac kamufvlovat, v paintbale som zasrany od farby a lhnut si niekde do travi by mi nepomohlo lebo tu ruzovu farbu by bolo vidiet uz z dialky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
recberko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Šaľa Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 9:55 Predmet: |
|
|
| Nymphested napísal: |
hold pravdu mas.. to je trocha zle, lebo by ma lakolo stale klamat, ze ma netrafili ale zas sa mi pacia tie kopie zbrani .. to je krasa. |
jj paintball je trocha o niečom inom ako airsoft, v airsofte máš verné kópie zbraní takže v tomto je to určite lepšie a zasa paintball je presnejší... treba si vybrať to čo ťa viac baví alebo robiť obe naraz ak na to máš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 623 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 22:39 Predmet: |
|
|
otec je pozvany z firmy na paintball akciu - zhanam pre neho nejake info o tomto sporte. Nejake zaklady poznam, ale skuste dat nejake rady, tipy... diik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1696 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 10:04 Predmet: |
|
|
záleží na akom priestranstve bude hrať, ale vždy treba mať prehľad, kde sa nachádza súper, takže žiadne zbytočné skrývanie hneď po štarte. Na začiatku je dobré všimnúť si, kde sa súper skryl. Rozbehnúť sa priamo cez stred tiež nie veľká výhra. Kraje sú najlepšie, keďže si kryješ len jednu stranu (záleží od priestranstva). Na úvod si treba dohodnúť so spoluhráčmi taktiku a držať sa jej, to znamená nestrieľať po všetkom čo sa pohne, ale každý hráč si sleduje svojho jedného súpera. Dvaja hráči pri sebe je istá smrť.
Zhrniem to: prehľad o súperovi, držať si okraje ihriska, taktika, rozloženie vlastného týmu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 623 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 10:19 Predmet: |
|
|
diik
ak mam vraviet za seba o airsofte a paintballe - uprednostnujem airsoft - viac real. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|