• AirSoft •
Re: • AirSoft •
nakoniec som kupil AK47S real wood full metal Cyma a chcem sa spitat ci neny nejaka slovenska stranka internetovy obchod nejaky cinsky kde su guličkovky tie takze zidne co mal snat kazdy hmm? chcem si kupit nejaku lacnu pistol pripadne brokovnicu
Ak si chce niekdo kupit pistol tak vsetkymi desiatimi odporucam Tercel M1911.
Je to kopia originalu od Tokyo Marui, pricom Marui bola len plastova a stala dvakrat tolko. Toto je komplet kovove, za polovicnu cenu a vo vsetkych smeroch to presti Marui. Navyse je to plne kompatibilne s ich dielmi. Ma vybornu silu, uspokojivu presnost a pane boze ten zvuk! No ked som z nej prvy krat vystrelil tak som nechapal, neveril by som ze airsoftovka moze tak trieskat. Navyse (teda aspon pre mna) je to fakt kraska, hlavne v striebornom prevedeni a jedna z mala dokaze papat aj Red Gas bez nasledkov. O tisickach roznych dielov ktorymi si ju mozte pretvorit podla svojho vkusu ani nehovorim. Proste je to podla mojho nazoru za cca 70 € (este s nahradnym zasobnikom) genialna zbran a lepsie som si asi ani vybrat nemohol.
Je to kopia originalu od Tokyo Marui, pricom Marui bola len plastova a stala dvakrat tolko. Toto je komplet kovove, za polovicnu cenu a vo vsetkych smeroch to presti Marui. Navyse je to plne kompatibilne s ich dielmi. Ma vybornu silu, uspokojivu presnost a pane boze ten zvuk! No ked som z nej prvy krat vystrelil tak som nechapal, neveril by som ze airsoftovka moze tak trieskat. Navyse (teda aspon pre mna) je to fakt kraska, hlavne v striebornom prevedeni a jedna z mala dokaze papat aj Red Gas bez nasledkov. O tisickach roznych dielov ktorymi si ju mozte pretvorit podla svojho vkusu ani nehovorim. Proste je to podla mojho nazoru za cca 70 € (este s nahradnym zasobnikom) genialna zbran a lepsie som si asi ani vybrat nemohol.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
gangy - na jednej akcii mal chalan nejakú pištol v "striebornom" - nikel prevedení a
fakt bieda - bol s ňou vidieť naozaj ďaleko. Doma na stenu to môže byť pekné, no do akcie by som si ju isto nevzal - prečo má prakticky akákoľvek armáda zbrane v čiernom/olivovom prevedení?
akú pištoľ/brokovnicu, čo je menej rozšírená - aký máš rozpočet? Má to byť na plyn, manuál, prípadne AEP?
akú pištoľ/brokovnicu, čo je menej rozšírená - aký máš rozpočet? Má to byť na plyn, manuál, prípadne AEP?
No to ma ma predsa vobec nemusi srat ze je v striebornom vidiet daleko, ked bude zasunuta v puzdre az pokial mi nedojdu bbcka v kalachu alebo kym nevojdem do uzkych priestorov. A cierna je hnus, nech je to nenapadne ako chce.
//Hitman mal striebornu, tak aj ja chcem striebornu a basta!
//Hitman mal striebornu, tak aj ja chcem striebornu a basta!
-
Stoporko
VIP
Gangy - v poriadku, tvoj boj
len som napísal svoju skúsenosť s danou farbou zbrane v akcii.
A lesklé (nikel, pozlátené...) zbrane sú podľa mňa hnus
(aj keď 100ľudí 100chutí)
A lesklé (nikel, pozlátené...) zbrane sú podľa mňa hnus
čaute...
kedysi som hrával len tak s kamarátmi. teraz som zabývaný v BA na intráku, zbraň už nemám, ale opäť ma to chytá. Seriózne rozmýšľam nad AK104 celokov od CYMA, tak ak máte niekto dáke skúsenosti s ňou, dajte prosím... ale mám skúsenosti s klasickým kalachom a ten bol parádny, tak predpokladám, že AKčka im vo všeobecnosti idú...
A ešte jedna vec, asi tá hlavná - nepoznám tu v Blave nikoho, kto by to hrával, kde a tak. Nechcel by ma niekto niekedy vziať so sebou, keď si pôjdete zahrať?
Alebo mi neviete inak poradiť?
kedysi som hrával len tak s kamarátmi. teraz som zabývaný v BA na intráku, zbraň už nemám, ale opäť ma to chytá. Seriózne rozmýšľam nad AK104 celokov od CYMA, tak ak máte niekto dáke skúsenosti s ňou, dajte prosím... ale mám skúsenosti s klasickým kalachom a ten bol parádny, tak predpokladám, že AKčka im vo všeobecnosti idú...
A ešte jedna vec, asi tá hlavná - nepoznám tu v Blave nikoho, kto by to hrával, kde a tak. Nechcel by ma niekto niekedy vziať so sebou, keď si pôjdete zahrať?
-
Stoporko
VIP
kuk na www.wargames.sk registruj sa tam, potom ťa to pustí aj do sekcie Plánovač akcií. V Ba sa konajú prakticky každú sobotu Zákopy (konečná 32 na dlhých dieloch) a Tronet (CQB - ten štýl nehrávam, tak neviem viac povedať).
nuž, tak na tých zákopoch sa jedného dňa snáď stretneme
CQB ani mňa až tak neláka, skôr OSB...
otázka ale na toto - nakoľko nie som ochotný do výstroje - uniformy a spol., ochotný investovať rovnako veľa ako do kvéru, alebo aj viac (apoň nie zo začiatku), nevysmejú ma tam, keď dôjdem len tak dáko-kdejako dozbieraný v khaki gatiach od colníckej uniformy a dákej maskáčovej bunde?
-
Stoporko
VIP
keďže sú zákopy Lokálka, tak sa tam vyskytujú borci z prakticky každej AS kategórie a v každom veku, tak je úplne jedno v čom prídeš. Chodia tam chalani v teplákoch (doslova) s najlacnejšími čínskymi kalachmi, chodia tam ľudia čo robia military, chodia tam ľudia čo si chcú len zapukať za barákom a nehrať sa na vojakov... proste celé AS spektrum. Samozrejme výskyt militaristov (drahá výstroj, taktický postup, vyspelá komunikácia, kopa vojenských a military-survival znalostí...) je pomerne redukovaný, prevahu majú ľudia v teplákoch, nejednotnej uniforme, mil-tec výstroj a podobne. Nemaj boja a dobehni - tento víkend seriózne premýšľam, že pôjdem prevetrať novú zbraň (L85A1). Už mi písal jeden chalan tu z Hojka čo chce skúsiť AS, tak môžme ísť ako HBG (Hojko Battle Group
)
-
peterxxx
Star
To by aj mna zaujimalo, nebude vadit ked dojdem akokolkvek obleceny a nebude to "rolplay" ??
/tak uz padla odpoved dakujem
/tak uz padla odpoved dakujem
-
Stoporko
VIP
nech si každý príde oblečený ako chce, obzvlášť na lokálne akcie. Keby ste na VIP 3dňovú akciu prišli v teplákoch, tak vás budú mať za vola, no tuto to fakt nehrozí. To, že podľa môjho súkromného názoru vnímam AS ako aspoň trocha simuláciu vojnového konfliktu a snažím sa robiť veci čo najbližšie realite, neznamená, že budem na niekoho v teplákoch zazerať - obzvlásť na lokálke, ktorá trvá len pár hodín a je na skok od civilizácie. Keby niekto došiel v teplákoch na serióznu viacdennú akciu (nebodaj nejakú MilSim), tak sa síce dosť začudujem, no poprajem mu veľa zdaru.
Neviem ci ste to tu uz pisali ale chcem sa spytat ze odkial ste ked hovorite a dakom spolocnom hrani...som z okolia piestan tak keby je niekto blizko tak dajte vedet rad by som sel zahrat...vacsinou chodime v sobotu... 
nuž, u mňa to záleží od toho, kedy sa dostanem k tomu kvéru (na wargames chýba ešte 63 eur do zľavy, neviem koľko sa to potom ešte vybavuje...)...a nejaké to oblečenie mám doma. Uniformu Sk armády, ktorá mi je ale kúsok veľká a plno kdejakých vecí, tak sa nejako dozbieram, donesiem si to do blavy, a môžme ísť
išiel by som aj v teplákoch a starej mikine - ale ako tak čumím do skrine, nemám tu so sebou žiadne tepláky a starú mikinu...
-
Yos
Professional
Ako uz stoporko spominal, myslim, ze zakopy su v ba najviac obsadene. chodievam tam kazdu sobotu a ked si odmyslim deti v teplakoch, je tam slusna konkurencia. vsetko najdete uz hore uvedenej stranke.
k tomu AK104. Osobne vlastnim RK104 od GaG, uplna spokojnost. Z cinskou 1300 (9,6 V) ti da nenormalnu kadenciu, avsak v zime mi vzdy "zamrzne"
. K GaG mas aj zaruku, no nakolko 6mm v BA zrusili, tak sa k zaruke uz asi nevratim, lebo sa mi odfajcila pazba. Kazdopadne budeme radi kazdym prinosom, cim viac tym lepsie
.
k tomu AK104. Osobne vlastnim RK104 od GaG, uplna spokojnost. Z cinskou 1300 (9,6 V) ti da nenormalnu kadenciu, avsak v zime mi vzdy "zamrzne"
hmm ten 6mm sa dlho neohrial v BA ced tam bol iba nejak pol roka tusim .ja som si vsetko kupoval z airsoftmorava.cz tak to maju vse ovela lacnejse . a mam Ak cm.042A tactical . a asi idem do kolimatora neh je to super
-
Enduro3333
Medium Professional
Taaak dlho som tu nebol ...
Najprv rad by som sa pochvalim mojim novym prirastkom do rodini SVD dragunov AEG
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1254707543
Taktiez sme boli tento weekend v "blazinci" bolo skvelo a mrazivo ...
Kto chce vidiet fotky nech si ma prida na FC tam mam aj plno dlasich fotiek s inych airsoft akcii ..
PS som rad ze konecne sa mi podarilo opravit LA85 a fungovala skvelo v blazinci .
+ moja maska Army of two
Najprv rad by som sa pochvalim mojim novym prirastkom do rodini SVD dragunov AEG
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1254707543
Taktiez sme boli tento weekend v "blazinci" bolo skvelo a mrazivo ...
Kto chce vidiet fotky nech si ma prida na FC tam mam aj plno dlasich fotiek s inych airsoft akcii ..
PS som rad ze konecne sa mi podarilo opravit LA85 a fungovala skvelo v blazinci .
+ moja maska Army of two
-
Stoporko
VIP
Enduro - myslíš L85? Od akého výrobcu? Napíš please čo v nej všetko máš menené. Táto kráska je aj v mojom vlastníctve a postupne dávam dokopy veci pre upgrade. Máš tam 16 alebo 19zubý piest?
je podla zakona mozne nosit a pouzivat GBB na nutnu sebaobranu? mohlo by mi to proti besnemu zvieratu pomoct, alebo pravne naopak?
-
Stoporko
VIP
GBB na sebeobranu?
Proti chromej čivave možno... V praxi na to zabudni. Airsoftky sú tak konštruované, aby si s nimi nemohol reálne človeku vážne ublížiť.