• AirSoft •
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
mama v pohode a tata mi povedal ze som si kupil poriadnu ko*ot teda (reakcia na to ked som domov dovliekol kver)
samozrejme hned par dni na to ho chcel skusat a nevedel sa od strielania odtrhnut........ no comment.
brasko ten tak neutralne, vadi mu len ked nanho zo srandy mierim alebo strielam doma na prazdno ked skusam mechabox a pod...
priatelka tu to absolutne nezaujma, parkrat som jej to spomenul a v zivote na to nic nepovedala ani sa ma na to nepytala.
samozrejme hned par dni na to ho chcel skusat a nevedel sa od strielania odtrhnut........ no comment.
brasko ten tak neutralne, vadi mu len ked nanho zo srandy mierim alebo strielam doma na prazdno ked skusam mechabox a pod...
priatelka tu to absolutne nezaujma, parkrat som jej to spomenul a v zivote na to nic nepovedala ani sa ma na to nepytala.
-
Stenky
Professional
ono daktori to nechapu.
kamarat napriklad jeden sa mi vysmieval ze take sme si kupovali ked sme boli deti, ze detska zabava. nevysvetlis mu ze hraci su od 16 vyssie a najdes aj 30+ starych fotrov co to hravaju. zbran je predajna 18+ a viac ako o pobehovani s pistollkou z trhu za 150,- v teplakoch po sidlisku je to o kooperacii taktike a spolupraci
kamarat napriklad jeden sa mi vysmieval ze take sme si kupovali ked sme boli deti, ze detska zabava. nevysvetlis mu ze hraci su od 16 vyssie a najdes aj 30+ starych fotrov co to hravaju. zbran je predajna 18+ a viac ako o pobehovani s pistollkou z trhu za 150,- v teplakoch po sidlisku je to o kooperacii taktike a spolupraci
-
sudruhFEDO
Amateur
No kde zacat...Stoporko napísal:aký majú vzťah k airsoftu vaši blízki? (rodičia, nežné polivičky, súrodenci) Odrádzajú vás od toho alebo naopak podporujú?
Mama vravi ze som si nasiel kajsie hobby ako sediet pri PC... nastasie nevie koko to stoji
Otec moju prvu zbran v podstate ani nechcel chytit do ruk, ale ked som domov priniesol repliku nemeckeho Mausera z ww2 tak si z toho aj vystrelil...a ostatny? ty ma nezaujimaju... niekto chyta rybi ja hram airsoft
-
sudruhFEDO
Amateur
No ja som pozival UVEX i-vo cca 500sk ale teraz mam Bolle X600 cenu si uz presne nepamatam ale je to cez 1000sk. Obe ma na skle vrstvu proti zahmlievaniu.jaguarx8 napísal:Neviete my doporucit nejake okuliare co sa nerosia lebo je to hrozne nic nevidim uz pod vecer a ked si dam kuklu za 30 sekund nevidim ani na hlaven
Kód: Vybrať všetko
http://www.municak.sk/component/page,shop.product_details/flypage,flypage-ask.tpl/product_id,4373/category_id,204/option,com_virtuemart/Itemid,1/-
Stoporko
VIP
Jo, budu fajn. Pripadne trosku o par korun http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/ -tie mam ja, ked do tej gumy spravis tie dierky, nerosia sa takmer vobec. Alebo kup sietovanu masku. Sansei
-
braino.swk
Light Professional
sa mi zda ze niekto tu zhanal life jacket DPM ze?? niekto kto robi britov. Mam doma jednu original aknglicku samo pouzivanu, na postavu 180cm. keby nieco PM:) .... UZ NEPREDAVAM:)
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:40 )
tak nova fotocka, konecne som zohnal DPM potah na helmet, a zas nova zbran
JG M16A3 a novy shemag:)
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 17:54 )
fotky z akcie 16.11:08 v Liskovej pri Ruzomberku
ucast cca 50 ludi...
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:40 )
tak nova fotocka, konecne som zohnal DPM potah na helmet, a zas nova zbran
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 17:54 )
fotky z akcie 16.11:08 v Liskovej pri Ruzomberku
ucast cca 50 ludi...
-
Stoporko
VIP
braino: tie casti vystroje som zhanal ja (a asi aj viacero ludi...)
inac, na tych fotkach mas na sebe holandsky komplet, to dufam vies?
Neriesim teraz vlajku na rameni, no gate su na 100pero holandania - pozri si ako mas na kapsaci gombiky, take briti nemaju vobec (ti maju vzdy jeden gombik bud prisity obycajne alebo pruzkom latky). Co sa bluzy tyka - na lavej ruke pri rameni to vrecko - co mam origo britsku bluzu vzor tusim 68 alebo tak nejak
tak tam je zatvaranie riesene tiez gombikom, takisto na kazdej bluze je to gombik, nie suchac ako holandania. Ono maskovaci vzor je dost podobny, len origo DPM UK ked si vsimnes pouziva viacej tie prechody - kococky, gulicky ci jak to nazvat, holandania maju viac celych flakov... inak je to takmer totozny matros, vlastnosti podobne, no ako britsku vystroj by som to nenazyval...
inac, na tych fotkach mas na sebe holandsky komplet, to dufam vies?
-
braino.swk
Light Professional
-
braino.swk
Light Professional
je to presne tato:
http://www.usarmy.sk/page.asp?prg=tovar&TovarID=1532
ja som ju aj odtialto kupil, a sakra vtedy bola odost drahsia:(
este ma zaujima.. neviete niekto zohnat PLCE nosny system?? by som vymenil za moj chestrig Woodland,...
http://www.usarmy.sk/page.asp?prg=tovar&TovarID=1532
ja som ju aj odtialto kupil, a sakra vtedy bola odost drahsia:(
este ma zaujima.. neviete niekto zohnat PLCE nosny system?? by som vymenil za moj chestrig Woodland,...