• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

sa mi zda ze niekto tu zhanal life jacket DPM ze?? niekto kto robi britov. Mam doma jednu original aknglicku samo pouzivanu, na postavu 180cm. keby nieco PM:) .... UZ NEPREDAVAM:)

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 13:40 )
tak nova fotocka, konecne som zohnal DPM potah na helmet, a zas nova zbran :) JG M16A3 a novy shemag:)

//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 17:54 )
fotky z akcie 16.11:08 v Liskovej pri Ruzomberku
ucast cca 50 ludi...
Prílohy
P1010612.jpg
P1010610.jpg
P1013089.JPG
P1013142.JPG
P1013139.JPG
P1013110.JPG
P1013094.JPG
P1013090.JPG
P1013117.JPG
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

braino: tie casti vystroje som zhanal ja (a asi aj viacero ludi...)
inac, na tych fotkach mas na sebe holandsky komplet, to dufam vies? :) Neriesim teraz vlajku na rameni, no gate su na 100pero holandania - pozri si ako mas na kapsaci gombiky, take briti nemaju vobec (ti maju vzdy jeden gombik bud prisity obycajne alebo pruzkom latky). Co sa bluzy tyka - na lavej ruke pri rameni to vrecko - co mam origo britsku bluzu vzor tusim 68 alebo tak nejak :oops: tak tam je zatvaranie riesene tiez gombikom, takisto na kazdej bluze je to gombik, nie suchac ako holandania. Ono maskovaci vzor je dost podobny, len origo DPM UK ked si vsimnes pouziva viacej tie prechody - kococky, gulicky ci jak to nazvat, holandania maju viac celych flakov... inak je to takmer totozny matros, vlastnosti podobne, no ako britsku vystroj by som to nenazyval...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

stoporoko> je mi jasne ze komplet mam holandsky sak so ho aj tak kupoval:) ale vesta je anglicka. ale preto som napisal ze vystroj anglicka lebo vacsina ludi nerozozna original UK DPM temperate od ostatnych:)

UPDATE fotiek z vcerajsej akcie..
Prílohy
00000055.JPG
00000042.jpg
00000038.JPG
00000027.JPG
00000025.JPG
00000024.JPG
00000013.JPG
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

braino - hoď pleas detail tvojej vesty, nepredas, pripadne nevymenis za inu? :P
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

je to presne tato:
http://www.usarmy.sk/page.asp?prg=tovar&TovarID=1532

ja som ju aj odtialto kupil, a sakra vtedy bola odost drahsia:(

este ma zaujima.. neviete niekto zohnat PLCE nosny system?? by som vymenil za moj chestrig Woodland,...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:viem kde ho maju

http://www.militaryrange.com/zbozi/3500-plce-set
ouc to je original asik, ja by som radsej daku lacnejsiu kopiu..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

prosím poraďte. Prezbrojujem na G36K a neviem si vybrať medzi JG a CA. Pri JG je jasná cena a teraz šli aj kvalitou dosť nahor, pri CA je "značka kvality" no cena je raz taká... :cry:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

jaa idem do JG ale este nemam jasno ci g36c alebo g36k. potrebujem to ako sekundarnu zbran na CQB kedze moj AK74 ja pridlhy (96cm) a upgradom vzduchotechniky mu asi vzrastla ustovka.... navyse mam na nom 2x optiku kolimator cize sa hodi do lesa skor......
g36c je pekna mala kratka ale g36k je zasa krajsia ale o troska dlhsia a novsia cize mozno lepsie vychytna.... fakt sa neviem rozhodnut....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ak to chces ako sekundarnu zbran, tz ak som spravne pochopil budes ich nosit naraz a podla vhodnosti situacie pouzijes G alebo AK tak by som bral kratku. Ak to myslis tak, ze si budes niekedy brat AK a niekedy G, tak ber dlhu...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ako fabo napísal, pokiaľ ju chceš ako záložák (sekundár) pokiaľ by sa pri akcii vyskytla nejaká budova, Gčko nekupuj, lebo vláčiť sa s kalachom a ďalšou dlhou zbraňou je hlúposť. To kúp radšej MP5K (bez pažby) a máš ju ako "veľkú pištoľ". Pokiaľ to myslíš tak,že pôjdeš len na CQB a tam chceš inú zbraň, máš to v zásade jedno, G36c bola vyvinutá ako CQB zbraň, no K je vhodná taktiež - na oboch sklopíš pažbu a tie asi 2 cm na hlavni v budove nehrajú rolu... či je Kčko novšie a lepšie...??? keď ho kúpim, môžem spísať recenziu, no tých je aj tak už plný net... no stále je tu otázka JG/CA ?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

stoporko.. ja som mal JG G36C a musim povedat ze bola urobena genialne, ked som ju kupoval tak som dost hladal po nete recenzie a docital som sa ze je to zatial jedna z najlepsich cin.

telo bude kvalitne rovnako, a vnutornosti boli na tom JG spracovane super, jedine co sa mi pokazilo bola prasknuta poistka ;) odporucam, a na zlavu ma v muncicaku vysla nieco cez 2500...
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

velmi dobra sekundarna(do lesa)/primarna( do budovy) je mp5k od galaxy, v zaklade 320fps, a mali rozptyl, a velka kadencia...

ak g36 tak jedine JG (zaklad ma bateriu, a 420fps) na rozdiel od TM (zaklad nema bateriu a 321fps)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

iwo1222 napísal:velmi dobra sekundarna(do lesa)/primarna( do budovy) je mp5k od galaxy, v zaklade 320fps, a mali rozptyl, a velka kadencia...

ak g36 tak jedine JG (zaklad ma bateriu, a 420fps) na rozdiel od TM (zaklad nema bateriu a 321fps)
sorry ale isto to nemalo 420 fps, pretoze to je uz vykon pomaly M130 a to tam nebolo isto.. ale nieco medzi M120 a M110.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

braino.swk> nie naozaj, meral som to tak asi viem o com...

a k tim pruzinam, z pruziny m130 som vytrieskal 500fps, a zo m120 440fps;)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ok, vďaka páni, no budem mať po známosti jednu fajnú od CA, asi iba na 4 akciách, vnútri už upgrade. O zbraň sa staralo... a za bezkonkurenčnú cenu :oops: ale i tak vďaka za info. Nech vám to lieta...
Stenky
Professional
Professional

kamarat co ma tak jeho JG G36C mala 320fps a moj CYMA AK74 350fps pred miernym upgradom.

ten vyber ci C alebo K upresnim...

takze mam CYMA AK74 a predpokladam ze instalaciou presnej hlavne 6.04mm a o asi 5cm dlhsej ako zaklad (povodne 455 alebo 465mm na 500mm) a novou hlavou protitlakeho piestu sa troska zvysi FPS kalacha (to ale este musim dat odmerat)
tympadom ze AK ma viac ako 350fps odporucany limit na CQB a nechcem nikoho ohrozit a iked to nieje az taky problem ale s 96cm dlhym nijak neskolpitelnym AKckom sa celkom blbo schovava za rohom tak som sa rozhodol kupit si sekundarnu zbran ale tak ze ich nabudem nosit sucasne

rozdelim to AK74 s vyssim FPS a dlhsou hlavnou a 2x optikou na OSB (lesy a pod)
G36C,K s taktickym svetlom a kolimatorom na CQB len musi mat do 350fps koli bezpecnosti. ked ne tak downgrade struny to isti....

O Galaxy MP5K som silno uvazoval, lenze v municaku sa tvaria ze ju nemaju momentalne a keby som aj na nu kupil montaznu listu (co by aj s kverom vyslo este stale lacnejsie ako G36, stale na nu nedokazem namontovat flashlight)

volba na G36 od JG padla koli kriteriam
*dobra cena
*dobre referencie na kvalitu a spolahlivost
*kratke, skladatelne
*rovno z krabice ma montazky aj na kolim, aj na svetlo

Rozdiel G36C a G36K je cca 14cm. dlhsia hlavnen troska dvihne dostrel (iked asi nie nijak extra) ale ci nieje +14cm prave to kriticke, ci C je v CQB lepsie ovladatelna. Iked hocico bude lepsie ako 1m palica menom AK74..... dalej ci dam extra peniaze koli kozmetike (to sa uvidi ako dobre bude na tej ktorej sediet svetlo zas nech to nevyzera ako zlepenec)
Ked to zhrniem tak:

K:
-dobre na semi CQB( dobry dostrel mimo budovu a aj dobre pouzitelne v budove)
-asi na nom bude krajsie sediet svetlo :D
-je novsia (ci je toto benefit netusim)

C
-CQB
-cena
-oskusane, spolahlive

Ale ako ste uz borci pospominali tak sa priklanam ku Kcku ako take univerzalne medium.... kratke to je a ako primar na male az stredne vzdialenosti OK
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

vcera som si osobne objednal JG G36K a chcel by som sa spytat aky kolimator by ste mi k nemu doporucili?:)
Stenky
Professional
Professional

na g36 my som dal daco otvorene. s trubkou by to vyzeralo sisi asi :)
alebo max daky amerikansky ACOG
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stenky napísal:na g36 my som dal daco otvorene. s trubkou by to vyzeralo sisi asi :)
alebo max daky amerikansky ACOG
ja som mal na G36c kolimator tubusovy 45mm a vyzeralo to super.ked pridem domov a najdem este foto tak ukazem:)
Napísať odpoveď