• AirSoft •
-
Stenky
Professional
kamarat co ma tak jeho JG G36C mala 320fps a moj CYMA AK74 350fps pred miernym upgradom.
ten vyber ci C alebo K upresnim...
takze mam CYMA AK74 a predpokladam ze instalaciou presnej hlavne 6.04mm a o asi 5cm dlhsej ako zaklad (povodne 455 alebo 465mm na 500mm) a novou hlavou protitlakeho piestu sa troska zvysi FPS kalacha (to ale este musim dat odmerat)
tympadom ze AK ma viac ako 350fps odporucany limit na CQB a nechcem nikoho ohrozit a iked to nieje az taky problem ale s 96cm dlhym nijak neskolpitelnym AKckom sa celkom blbo schovava za rohom tak som sa rozhodol kupit si sekundarnu zbran ale tak ze ich nabudem nosit sucasne
rozdelim to AK74 s vyssim FPS a dlhsou hlavnou a 2x optikou na OSB (lesy a pod)
G36C,K s taktickym svetlom a kolimatorom na CQB len musi mat do 350fps koli bezpecnosti. ked ne tak downgrade struny to isti....
O Galaxy MP5K som silno uvazoval, lenze v municaku sa tvaria ze ju nemaju momentalne a keby som aj na nu kupil montaznu listu (co by aj s kverom vyslo este stale lacnejsie ako G36, stale na nu nedokazem namontovat flashlight)
volba na G36 od JG padla koli kriteriam
*dobra cena
*dobre referencie na kvalitu a spolahlivost
*kratke, skladatelne
*rovno z krabice ma montazky aj na kolim, aj na svetlo
Rozdiel G36C a G36K je cca 14cm. dlhsia hlavnen troska dvihne dostrel (iked asi nie nijak extra) ale ci nieje +14cm prave to kriticke, ci C je v CQB lepsie ovladatelna. Iked hocico bude lepsie ako 1m palica menom AK74..... dalej ci dam extra peniaze koli kozmetike (to sa uvidi ako dobre bude na tej ktorej sediet svetlo zas nech to nevyzera ako zlepenec)
Ked to zhrniem tak:
K:
-dobre na semi CQB( dobry dostrel mimo budovu a aj dobre pouzitelne v budove)
-asi na nom bude krajsie sediet svetlo
-je novsia (ci je toto benefit netusim)
C
-CQB
-cena
-oskusane, spolahlive
Ale ako ste uz borci pospominali tak sa priklanam ku Kcku ako take univerzalne medium.... kratke to je a ako primar na male az stredne vzdialenosti OK
ten vyber ci C alebo K upresnim...
takze mam CYMA AK74 a predpokladam ze instalaciou presnej hlavne 6.04mm a o asi 5cm dlhsej ako zaklad (povodne 455 alebo 465mm na 500mm) a novou hlavou protitlakeho piestu sa troska zvysi FPS kalacha (to ale este musim dat odmerat)
tympadom ze AK ma viac ako 350fps odporucany limit na CQB a nechcem nikoho ohrozit a iked to nieje az taky problem ale s 96cm dlhym nijak neskolpitelnym AKckom sa celkom blbo schovava za rohom tak som sa rozhodol kupit si sekundarnu zbran ale tak ze ich nabudem nosit sucasne
rozdelim to AK74 s vyssim FPS a dlhsou hlavnou a 2x optikou na OSB (lesy a pod)
G36C,K s taktickym svetlom a kolimatorom na CQB len musi mat do 350fps koli bezpecnosti. ked ne tak downgrade struny to isti....
O Galaxy MP5K som silno uvazoval, lenze v municaku sa tvaria ze ju nemaju momentalne a keby som aj na nu kupil montaznu listu (co by aj s kverom vyslo este stale lacnejsie ako G36, stale na nu nedokazem namontovat flashlight)
volba na G36 od JG padla koli kriteriam
*dobra cena
*dobre referencie na kvalitu a spolahlivost
*kratke, skladatelne
*rovno z krabice ma montazky aj na kolim, aj na svetlo
Rozdiel G36C a G36K je cca 14cm. dlhsia hlavnen troska dvihne dostrel (iked asi nie nijak extra) ale ci nieje +14cm prave to kriticke, ci C je v CQB lepsie ovladatelna. Iked hocico bude lepsie ako 1m palica menom AK74..... dalej ci dam extra peniaze koli kozmetike (to sa uvidi ako dobre bude na tej ktorej sediet svetlo zas nech to nevyzera ako zlepenec)
Ked to zhrniem tak:
K:
-dobre na semi CQB( dobry dostrel mimo budovu a aj dobre pouzitelne v budove)
-asi na nom bude krajsie sediet svetlo
-je novsia (ci je toto benefit netusim)
C
-CQB
-cena
-oskusane, spolahlive
Ale ako ste uz borci pospominali tak sa priklanam ku Kcku ako take univerzalne medium.... kratke to je a ako primar na male az stredne vzdialenosti OK
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
lamborghini
Light Expert
-
braino.swk
Light Professional
http://airsoft.catus.sklamborghini napísal:neviete plz poradit nejaky internetovy obchod co to donesu aj do SVK?
http://www.municak.sk
este aj nejake ine som videl, ale odporucam MUNICAK:)
-
lamborghini
Light Expert
Este raz...
Upresnim to...
Hladam nejaky eshop kde najdem tuto zbran L96 - manualna sniperka.
Hladam ju an nejakom internetovom obchode zo zahranicia, nakolko na amazone stala 140$ co je asi 3400sk, a v municaku stoji 5tisic. a navyse v municaku neni ani zaruka... nasiel som vela shopov kde maju tuto zbran, ale nedovaza sa do svk alebo dovoz stoji asi 250$.
Upresnim to...
Hladam nejaky eshop kde najdem tuto zbran L96 - manualna sniperka.
Hladam ju an nejakom internetovom obchode zo zahranicia, nakolko na amazone stala 140$ co je asi 3400sk, a v municaku stoji 5tisic. a navyse v municaku neni ani zaruka... nasiel som vela shopov kde maju tuto zbran, ale nedovaza sa do svk alebo dovoz stoji asi 250$.
-
lamborghini
Light Expert
ee uz som nasiel za 163 dolarov plus 20 za dovoz aj z 12mesacnou zarukou ^^ 
>>
>>
Kód: Vybrať všetko
http://www.gunfire.pl/product-yor-1152189610-Warrior-I-Sniper-Set-telescope-39x40.html-
Fortune
Light Professional
to dava dokopy 4300 sk, navyse ak by sa ti pokazila co ti nezelam, budes si u nich uplatnovat zaruku? ked sa ti len raz dodrbe tak to tam musis poslat asi na 5 tisic plus vlastne sa v nej nemozes hrabat lebo ak do nej nieco vlozis ci vymenis tak ti pada zaruka mam pocit, planujes i to poslat ak budes chciet daco vylepsit do ich servisu?
plus ako ceresnu na torte si precitaj toto:
http://wargames.sk/modules.php?name=For ... gunfire+pl
ten obchod ma vraj dost zlu reputaciu v Polsku
plus ako ceresnu na torte si precitaj toto:
http://wargames.sk/modules.php?name=For ... gunfire+pl
ten obchod ma vraj dost zlu reputaciu v Polsku
-
lamborghini
Light Expert
-
Stenky
Professional
http://www.rsov.com/index.php?target=ca ... gory_id=61
mas 67-94$+ 77$ postovne....
144$ zbran a posta x 24Sk = 3456 Sk
a teraz ta krajsia cast vsetkeho toho "setrenia"
x 1.19 (19% dan) x 1.045 (4.5% clo)
= 4320 Sk
a este krajsia cast
v municaku ta ista stoji 3960Sk a ked to vezmes na zlavu ktora sa organizuje na Wargames.sk tak ta vyjde cca 2970Sk...
vsetko ratane na tu najejdnoduchsiu (bez optiky a dvojnozky) L96A1
zaver: Mozes usetrit cca 1400 Sk a jedned den na postovaj colnici (ak samozrejme nesplasis daco na nete z EU)
ps: momentalne municak tvrdi ze su L96 vypredane, ale tento piatok mi tam hovorili ze uprostred decembra ma dojst tovar..
mas 67-94$+ 77$ postovne....
144$ zbran a posta x 24Sk = 3456 Sk
a teraz ta krajsia cast vsetkeho toho "setrenia"
x 1.19 (19% dan) x 1.045 (4.5% clo)
= 4320 Sk
a este krajsia cast
v municaku ta ista stoji 3960Sk a ked to vezmes na zlavu ktora sa organizuje na Wargames.sk tak ta vyjde cca 2970Sk...
vsetko ratane na tu najejdnoduchsiu (bez optiky a dvojnozky) L96A1
zaver: Mozes usetrit cca 1400 Sk a jedned den na postovaj colnici (ak samozrejme nesplasis daco na nete z EU)
ps: momentalne municak tvrdi ze su L96 vypredane, ale tento piatok mi tam hovorili ze uprostred decembra ma dojst tovar..
-
Stoporko
VIP
zmerat - ked sa dostanem k meraku, tak mozno potom
v zime (myslim minusove teploty) s tym isto hrat nebudem - mechabox si cenim. Inac, len taka poznamka pre buducich vlastnikov tejto zbrane - fash hider je ta LAVOtocivom zavite (mi trvalo kym som na to prisiel...
)
edit: akú NiCD baterku by ste mi do nej odporučili? pravdepodobne bude treba 9,6V, dúfam že mi do predpažbia vlezie SD článok... zatiaľ tam mám 2článok LiPol, no nemám ho čím nabíjať
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 23:19 )
surne - predam stick type 8,4V 2200 baterku a zasobnik pre AK 74 cierny hicap ACM... 800baterka a 200 zasobnik...
co robia airsoftaci v zime? Co robite vy? - trening vydrze, woodcraftu? Skusali ste niekto spat v zime bez spacaku a stanu?
edit: akú NiCD baterku by ste mi do nej odporučili? pravdepodobne bude treba 9,6V, dúfam že mi do predpažbia vlezie SD článok... zatiaľ tam mám 2článok LiPol, no nemám ho čím nabíjať
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 23:19 )
surne - predam stick type 8,4V 2200 baterku a zasobnik pre AK 74 cierny hicap ACM... 800baterka a 200 zasobnik...
co robia airsoftaci v zime? Co robite vy? - trening vydrze, woodcraftu? Skusali ste niekto spat v zime bez spacaku a stanu?
-
Fortune
Light Professional
ak vies anglicky (mal by si ked robis brita
) tak tu mas taky obsiahli clanok o popruhoch a samozrejme aj troj bodovom
http://demigodllc.com/articles/tactical-slings/
v skratke dovoluje vacsiu kontrolu nad zbranou
http://demigodllc.com/articles/tactical-slings/
v skratke dovoluje vacsiu kontrolu nad zbranou