|
|
|
| Autor |
Správa |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 397 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 1:32 Predmet: |
|
|
| Clemenza napísal: |
| jasne ze bitky su sportom...boli su a aj budu...poznam to z vlastnej skusenosti a ani nelutujem ze som sa na taky sport dal |
to si myslel ako-ironicky??? alebo robis neajky sport??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 166
Zaslal: 21 Mar 2008, 12:37 Predmet: |
|
|
Sportom k trvalej invalidite ale nie, proste bojove sporty su naj sporty ake poznam, sam trenujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 896 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 17:41 Predmet: |
|
|
A tak toto je fakt brutal..a nech mi nikto nehovorí,že ten chlapík sa nikde nebil,alebo nikde netrénuje
//edit:nemyslím,že to bol street fighter..pretože by používal nohy..a on ich nepoužíval..chvíľu ešte poskakoval,ako boxer..takže asi to bol boxer..lebo keby nie,asi prvú by dostali kopačku..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 166
Zaslal: 21 Mar 2008, 17:57 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
A tak toto je fakt brutal..a nech mi nikto nehovorí,že ten chlapík sa nikde nebil,alebo nikde netrénuje  |
minimalne boxer, a zasluzili si to zmrdi a mozno iba streetfighter  |
|
| Návrat hore |
|
 |
McGee Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 40 Bydlisko: TT Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 909 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 17:21 Predmet: |
|
|
| maty* napísal: |
| ja sa rad bijem ked xe dat dakto 1on1 napiste |
povodne som ti chcel napisat aky si debil ale po vcerajsom filme The Fight Club mi to nepride az take zvrhle taka priatelska nakladacka v ktorej o nic nejde......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|