Prvý krát som sa spráskal v 16. Do vtedy som piť nepotreboval, nepoznal som to. Prečo? Pretože zo školy domov, potom do dediny a poďme hrať skrívačky po dedine. Alebo vzduchovky do rúk a na dedinské hlučné psy. Proste sme sa bavili inak.

Pijem vždy keď je príležitosť. Mám 19 rokov a ked som písal môj prvý príspevok do tejto tak som bol kvalitne zdratý pretože som šiel z dedinskej akcie (3 kamaráti mali narodeniny). Boli tam aj 14 ročné decká. Boli spité. Bola zábava. Tancovali sme, bavili sa, pili, jedli, smiali sa, možno sa aj sexovalo, neviem, nejak sa mi nedalo vnímať

Ide o to že na tom síce nie je nič dobré, ale vždy lepšie, akoby si mali čungať do žíl, alebo robiť výtržníctvo po mestách od nudy, alebo kradnúť a tak. A i keď je milión iných spôsobov ako sa zabaviť a deti tie spôsoby poznajú, vždy si nájdu pre nich buď ten najzabávnejší alebo najľahší možný. Už len to že by mali deti tráviť s nejakými dospelákmi, ktorý by ich karhali za napr. na motokárovej dráhe za to, že do seba vrážajú (pretože destruction je jednoducho zábavné), alebo za to, že jazdia v proti smere a tak, by tie deti určite odradilo. Také aktivity nech riešia v škole. Noc je jednoducho ich, noc je pre deti aby sa bavili, odreágovali od školy, aby žili. A je v každom človeku tá sila, ktorá to decko usmerní. A jediná možnosť ako túto silu decku dodať je v rodičoch, aby to decko učili a usmerňovali už od začiatku k tomu, aby nepili alebo pilo s mierou a tak. Proste od útleho detstva sa mu venovať, rozprávať sa o veciach životných a tak. Nie mu všetko zakazovať. A podľa mňa 12 ročné dieťa už dnes nik nepreučí, len ho naserie a to bude horšie, lebo začne robiť na truc atď...
qwerty: To čo máš zas za trápny argument, že či som niečo vyhral, alebo sa zúčasnil nejakej súťaže?
Ty si asi veľmi hlúpy človek. (zas raz si mi to dokázal)
Vyhral som toho véééľké množstvo. či už orientačné behy v 12 rokoch, alebo fotbalový pohár, alebo knihu za dobré výsledky v škole, alebo množstvo iných vecí. Od 16-tich rokov som toho povyhrával toľko, že mi to stačilo. Proste hlúposti ako napr. detské preteky na bicykloch, alebo lozenie po stromoch, zbieranie šípok a tak. A vieš čo som urobil s výhrou? Šli sme ju s kamarátmi do Krčmy osláviť. Riadne sa ožrať
Čo robíš s výhrou ty? Kúpiš si nové tretry na ďalší 100m beh? Alebo si kúpiš novú klávesnicu, aby si hojko server zapĺňal úplne stupídnimi témami? Proste čo má výhra niečo spoločné s mojím večerným životom? Chodím na výšku do Čiech, bývam tam na kolejích a dosť často sa opíjame. Myslím že mladší ako 19 ročný človek tam nieje. Máš nejaký návrh ako inak nás zabaviť? Sem s ním.
Poviem ti to na rovinu. Tvoj úžasný lunapark s deťmi typo soldiers si naskicuj doma, za tvoje úspechy si kúp tablet, 3Ds max a začni v ňom makať. Potom si ho pekne vymodeluj, a hraj sa. Uvidíš ako ťa to bude baviť. Tak čo ty nato. Nedal som ti dostatočne dobrý nápady?
PS: Premýšľal som nad mojích mediálnym úspechom. Mal som. Niekoľko krát. V novinách v športovej sekcii Hontianskeho žurnálu som bol niekoľko krát menovite zapísané za nejaký gól. V Krupine som ako 15 ročný hral za pre mňa cudzí team a vyhral som veľkú čokoládu za najlepší fotbalový výkon na turnaji

(popri tom som ubyčajný lazník, a všetci tam boli dobre trénovaní zveri (jupi Banská Bystrica a tak) ). Poďme k médiám. Raz som bol v TV keď som bol v ZV na hokeji. Oproti mne bola kamera tak ma hodili do záberu (live) a na STV2 to tuším býva tie regionálne správy. Tak som bol tam ako sme s kamarátom s krampáčmi vyrovnávali a zasipávali cestu. A vieš kam tá cesta viedla? Do krčmy

aby si po nociach nestúpalo do jám tak sme ju skultúrňovali.