Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

Akcie a zabava v noci
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:11    Predmet: Akcie a zabava v noci Odpovedať s citátom  

Takze predpokladam ze vacsina uzivatelov tohoto fora je v meste,ktori su na dedinach tak urcite od mesta nemaju daleko. Na nasom intraku - samozrejme ked som ja spal sa rozbehla tema do ktorej ma zasvatili sice az rano ale bolo to celkom zaujimave. Rozpravalo sa o tom ako predist tomu aby sa tolko pilo,fajcilo a sexovalo uz v utlom veku. Mojich spoluziakov napadali rozne zakazy alebo upravy zakona avsak ja osm prisiel s niecmy novym akurat nemam predstavu ako take nieco zrealizovat a napady na cinnosti mi tiez nejako dosli.
Predstavte si ze pride vikend. Piatok vecer. Otazkou je co budete robit o takomto case. Da sa ist vonku s kamaratmi,ist vonku s frajerkami-frajermi (mame na fore aj nejake zenske pohlavie) ale co dalej? Po kratkom zamysleni sme dosli k zaveru ze tak ci tak sa pojde len niekde sadnut a dookola o niecom kecat. POpri tom sa budu pit bud alkoholicke alebo nealkoholicke napoje povacsine nejaka kava alebo kofola a tym to hasne. Kto je s priatelkou pojdu sa niekde najest alebo sa zavru doma pri filme po ktorom budu nacvicovat ako sa robi bábo.
Takze sme rozmyslali ako zabavit mladez od vekovej kategorie 12 rokov az po nejakych 18 (popripade 20 rocnych). Ide len o to aby sa deti neopijali a nesexovali spolu skor ako je to potrebne. Lenze nikto z nas nedal dostatocne mnozsvo napadov (teda okrme mojich styroch).
Ku prikladu.
Aby som predisiel tomu aby chodila mladez chlastat za kulturny dom by som (teraz trepnem) Dal kino pre deti do 15 rokov za 10 sk film. Neviem ci by to bolo lakave ale myslim si ze vzdy lepsie pre decko ktore nezaraba dat 10 sk za film ako by malo dat za nho 100 sk co urcite neda a kupi radsej s dalsimi troma flasku a spiju sa niekde pod mostom.(popripade sa schalstaju u daneho kamarata doma pri tom istom filme ktory bude mat dotycny na pocitaci mesiac skor ako to v kine vobec zacnu davat)

Dalsi nejaky priklad - aspon mne sa to velmi pacilo a v jednej nemenovanej oblasti to malo aj celkom usspech bolo zriadenie motokar-ale nocnych-teda mali umele osvetlenie tak sa chodilo v noci tam. Dalsou mojou moznostou bolo nejake nocne kupalisko a poslednou bolo brutalne ale fakt brutalne znizenie cien nealkoholickych napojov (kofola priklad 2sk jedno deci)

Prosim vas kto by mal nejaky napad- co vsetko sa da robit v noci tak aby to zaujalo co najvacsi pocet ludi,ludi v danej vekovej kategorii-aby to nebolo narocne na pocasie,ani rocne obdobie,aby to tie decka bavilo a zaujalo viac ako chlast a ostatne veci a aby sa do toho zapojilo co najviac deti bez ohladu na ich postavy. (100 kilove 13 rocne dievcetko sa asi nezucastni nejakeho nocneho sportu.)
Tema je zalozena cisto z toho aby som sa dozvedel nejake nove napady ktore by napr mohli trochu helfnut aj mne aj ked ja sa po nociach sportu venujem(ale ten moj vela ludi nezvlada--nocna horska cyklistka a milion dalsich zivotu nebezpecnych cinnosti)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jelko4
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 21.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

moj nazor je taky ze ty co piju teraz by pili aj nadalej.A co je zle na tom ze napr.17 rocny maju sex?a k tym motokaram,v piestanoch su a jazdi sa v interieri cize si myslim ze neni problem aj v noci.
Návrat hore
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jelko4 napísal:
moj nazor je taky ze ty co piju teraz by pili aj nadalej.A co je zle na tom ze napr.17 rocny maju sex?a k tym motokaram,v piestanoch su a jazdi sa v interieri cize si myslim ze neni problem aj v noci.
Laughing 17 je v pohode,keby si vedel o kategorii 12-13-14 tak tam mi do smiechu nejako velmi neni. By si sa divil co robia deti vsetko v takom veku - fajcenie a chlastanie je samozrejmostou.
Návrat hore
pinco
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

len poznámku pridám ak možem. Viem, že to kino po 10 sk si dal zrejme ako len výstrel do tmy a nápad je to celkom lákavý, ale nie je problém zobrať staršiemu bratovi/mame/otcovi z peňaženky o 10 sk viac a hneď tu máme lacné kino + nakúpený chlast = ešte väčšia a lákavejšia možnosť pre -násťročných ako si užit napr. sex v kine alebo tráva na hajzloch s čím sa môže spájať vandalizmus a ja ako slušný občan vybehnem s priateľkou do kina a tu hľa na mňa budú čakať ogrcané sedačky, bordel, sem-tam pohodený prezervatív...
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sex az ked je to potrebne?Predpokladajme ze priemerne maju ludia deti v rokoch okolo 23-25 aspon v mojom okoli.Takze do 23-25 zakazeme sex a vymyslime im hupacie konicky v ohradkach pre deti?
Návrat hore
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 12:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dieg0 napísal:
Sex az ked je to potrebne?Predpokladajme ze priemerne maju ludia deti v rokoch okolo 23-25 aspon v mojom okoli.Takze do 23-25 zakazeme sex a vymyslime im hupacie konicky v ohradkach pre deti?
Rolling Eyes jezisi nemyslel som to doslova az tak. a ku kolegovi vyssie predpokladajme ze deti kradnut rodicom peniaze nebudu. (ja som neslohol ani raz!!! ani 10 halierov) Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
Jelko4
Star
Star

Založený: 21.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 13:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 18 cize neni az tak davno ked som mal 13-14-15.Alkohol som vtedy este vobec nepil,teraz si dam akurat tak na diskoteke,aj to len primerane mnozstvo.Ale mas pravdu,mal som kamaratov ktory v tomto veku pili kazdy piatok a sobotu.
Návrat hore
konyk87
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.10.2007

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 13:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

u nas stoji kofola normalne 3 Sk/deci a decka chlastaju aj tak, takze tymto to vobec neovplyvnis..a vobec nemyslim, ze by to dokazalo nieco zmenit..

\\okrem toho nechapem preco spominas mesto na zaciatku..myslis, ze na dedine decka nechlastaju? myslis, ze cele dni len behaju po gruni a pletu si vence z pupavy? Laughing

v prvom rade treba zaviest prisnejsie postihy tych, ktory im ten chlast predavaju/kupuju..
Návrat hore
d4nt3
Expert
Expert

Založený: 28.06.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chválim a máš moj rešpekt , že to chceš zmeniť, lebo " niekedy" už je to fakt na zaplakanie. Ale tým že začneš vymýšlať niečo nové, zabavnejšie, svetoborné, to nezmeniš... špunti kým možu, budu opakovať po ( už) nás dospelých ? Nechceš aby chlastali ? Tak chod príkladom s kamošmi a nerob to . Ale na avrejnosti, nieže odpovieš " však ja nepijem " ...musíš to prezentovať na verejnosti... nechceš aby je*ali len čo dovršia 11-12 ked ešte ani nevedia čo to pomaly je ? chod príkladom opať , neobchytkávaj sa so ženskou vedla detí zo školky a možno ich o 5 rokov opať nenapadne zaje**ť si až tak skoro... treba ísť príkladom. Nič viac ani menej.
Návrat hore
MakeFake
Spammer
Spammer

Založený: 11.08.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 14:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chlastat sa bude vzdy a sade.

Ja by som bol za keby sa chlast leglane povoli od 15 rokov, ale ak niekto na verejnosti pod vplyvom alkoholu rusi nocny klud, robi neporiadok a pod. naparila by sa mu poriadna pokuta.

Lebo mne nevadi ked niekto pije ale ked potom celu noc ozrani vonku vykrikuju, grcaju vsade a robia bordel.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
A7X
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.07.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 15:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

to si zadrel......chlast by som nechal od 18 tak ako ma byt......predsa len ten nazor 15rocneho je este nevyvynuty.....
Návrat hore
MakeFake
Spammer
Spammer

Založený: 11.08.2008

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 15:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak my vysvetli akoze ked mas 4 dni pred 18 si nevyvinuti??? Ved niektory ludia sa spravaju ako decka aj ked maju 30 rokov.

Napriklad v Polsku, Francuzku, Spanielsku, Taliansku je povoleny predaj alkoholu od 16 rokov.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
DeFeAt
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 15:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

to je jedno od kolkych rokov
ja by som pekne nechal od 18tky
nech si pije kto chce, co chce, ked nerobi bordel a kraviny tak nemam problem
mne na chlaste vadi to, ze niektori sa pod vlpyvom alkoholu nevedia chovat
my ked ideme do mesta, niekedy vypijeme, niekedy nie, sadneme niekam, ideme sa najest a pod

co sa tyka sexu, sex za od 23 az 25? Laughing silna kravina Laughing nepoznam ludi, ktori mali sex v tak utlom veku (12, 13 ci 14 rokov) a ani po tom netuzim
vek, pri ktorom podla mna by to malo byt "prvy krat" je tak 16-18 rokov, to je taky priemer
ja som volil zlatu strednu cestu, 17 rokov a nechcel by som nic vratit Smile

pekna myslienka, no to asi nikdy nezrealizujes
mna najviac irituje, ked sa niekto chvali, ze sa OPIL JAK PRASA! to ma vie tak nasrat, macher, lebo pil.. pane boze, to je tak ale tak velmi !! AA
Návrat hore
turtlak69
Guru
Guru

Založený: 10.05.2007

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 16:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

spit sa jak prasa dokaze kazdy. ale zabavat sa celu noc nie Wink
tieto problemy su da sa povedat neriesitelne. kino ako kultura uz davno nie je to, co byvalo. ked chcem ist s priatelkou do kina, tak musim pocitat 2*140 SK na listky + 80 SK nejake pitie. to je dokopy 350 SK. za taky peniaz mam niekolko vecerov pri kofole alebo skvelu veceru v prijemnej restike (chodievam s priatelkou do restiky kde je akcia na pizzu. jedna za 100 SK + k tomu trochu vina). kino sa proste neoplati. za tie peniaze sa da aj kupit ucetna rapid a filmov mam doma kopec. keby ceny sli nizsie, tak by sa to muselo zase presadit vo vsetkych kinach.neviem si tiez predstavit kde by sa vsetci napratali. saly maju obmedzenu kapacitu. neklamal by som, ak tvrdim, ze slovaci su ako hyeny co sa tyka lacnych veci. tie kina by boli prervate uz len z toho dovodu, ze je to lacne. tuto skusenost so spravanim ludi mi asi nikto nevyvrati. ked bol mobellix ci co to za obchod a mali akciu na pecene kura za 40 SK, tak tam bola fronta ako keby zadarmo pivo capovali. skor by mozno nebolo zle viac ludi informovat o akciach v meste (obcas sa pritrafi nejake zaujimave kulturne podujatie o ktorom dokopy ani nikto nevie). mozno tiez nebolo zle kontrolovat obcas mladistvych ked su zjavne spiti. ja som na koncerte uz taku raziu zazil a fukal kazdy, co tam bol aj s barmanom. odvtedy sa tam alkohol do 18 r. nepredava a koncerty su stale.
Návrat hore
aughostino
Expert
Expert

Založený: 26.04.2007

PríspevokZaslal: 10 Okt 2008, 21:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno trochu OT: nuz ja celkovo nepochopim preco vlastne ludia ci uz mlady alebo starsi piju
na to aby mali rano hlavu o dve cisla mensiu ako mozog a lahky zaludok? ja tozazivam aj bez toho pri migrenach a neprial by som to ako sa vravi ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi
a to ze sa chvalia ze bol ozraty jak svina (sry za vyraz ale nechal som sa uniest) to sa mi zda byt chore

tot vsjo!
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: