|
| Autor |
Správa |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 20:09 Predmet: Ake (cyklo)tretry? |
|
|
zdravim vsetkych bikerov, chcel by som poziadat o radu pri vybere cyklotretier - v poslednych dnoch len listujem a listujem, dnes som aj presiel nejake obchody, ale stale som na tom istom (najprv som si povedal, ze nechcem turisticke, ale sportove, potom som zasa presiel na ideu turistickych), vobec neviem co chcem (i ked je to stale o kusocek nakolnene k tym turistickym)
nie som XC chrt, preferujem a praktizujem pohodovu AM jazdu
co sa ceny tyka, tak bol by som rad, ak by som sa vosiel do 2k. i ked to nie je pevny strop, ale cim menej, tym lepsie (do 1500 cisty ideal - ale s touto alternativou velmi neratam, i ked by potesilo)
budem rad, ak mi date nejake tipy... cp sa znacky tyka, tak na nej si nepotrpim, je mi to jedno - akurat o shimano som pocul, vraj nie su velmi kvalitne, ini na nich vsak nedaju dopustit
celkom sa mi pacia napr. Specialized TAHO MTB, ale stoja 2.7
a taketo sa mi nepacia vobec - Shimano MT40
vdaka
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
| Do 1500 neviem ci zozenies klasicke topanky a nieto este tretry. Ja som kupoval v akcii jedny z najlacnejsich Pearlizumi a stali cez 1500,- czk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 20:48 Predmet: |
|
|
vravim, ze by to potesilo, ale ratam s cenou okolo 2k s tym, ze ten strop v pripade potreby nie je pevny
btw, do 1.5 sa tretry kupit daju, ci uz z vypredaja alebo nejake smiesne modely
//edit - celkom sa mi zapacili Shimano SH-MT41 - co na nich vravite? nema ich niekto?
respektive globalne co sa tretier od shimana tyka - ako su na tom kvalitativne?
//edit 2 - vyber sa priebezne zuzil na SH MT41 (jedine cez net :/ ), SH M038 (maju ich v KE), Specialized TAHO MTB (maju v KE), Lake MX85 (net)... skusim pohladat aj nieco od inych znaciek a potom sa rozhodnem, ci priplatim alebo radsej usetrim na novy ram
|
|
| Návrat hore |
|
 |
gumb4ll Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.05.2006 Príspevky: 109 Bydlisko: KE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
cena vynikajuca, sice starsi model, ale to mam na salame uplne, no nikde som sa nedocital, ake maju velkosti
dost chaba stranka, eshop som tam nenasiel - maju len kamenny shop? /v prahe mam sestru, cize ak by mali moju velkost, tak by som to vedel vybavit prostrednictvom nej/
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6403
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
ten starsi model mi pride "turistickejsi", teda podrazka akoby z poddajnejsieho materialu... teda radsej asi tie turisticke, co?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 07 Apr 2008, 15:47 Predmet: |
|
|
uz mi aj odpisali na mejla, eshop nemaju, ich ponuka na nete je len informacna... co sa podrazky tyka - mas pravdu
predsa len pojdem do turistickych.. (a vdaka )
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

|
Zaslal: 10 Apr 2008, 19:40 Predmet: |
|
|
este som cosi pohladal... co vravite na Nike Kato ?
celkom sa mi zapacili
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 635 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
este som cosi pohladal... co vravite na Nike Kato ?
celkom sa mi zapacili  |
tazko povedat, neni tam k nim nic napisane (googlit sa mi nechce) ale 3 lepaky podla mna nieje najlepsi zapinaci system
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dadmtb Novice

Stav:  Založený: 21.04.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 21 Apr 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
tie nike by som nebral radsej nieco typu shimano s pevnou podrážkou teda ja neviem či ty jazdíš aj závodne ale ja keby kupujem jedine shimano
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 635 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 18:56 Predmet: |
|
|
| dadmtb napísal: |
tie nike by som nebral radsej nieco typu shimano s pevnou podrážkou teda ja neviem či ty jazdíš aj závodne ale ja keby kupujem jedine shimano  |
a preco prave shimano (ktore dost ludi povazuje za najhorsie tretry ) experte ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 21 Apr 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
Každá značka má shity a dobré kúsky. Mal som aj Shimana.. neviem presne typ, ale niečo lacnejšie.. a vydržali asi 10 rokov.. aj keď je pravda, že pár krát sa mi stalo, že odopol som nohu z spd a podrážka mi ostala na pedáli.. Ale ako som písal, bol to lacnejší model.. a používal som ich 10 rokov..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
vajda65 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 1115 Bydlisko: hojko.com Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 21:04 Predmet: |
|
|
ja mám northwawe už cca 5 rokov a v pohode. A to jazdím skoro denne.
Na druhej strane stali už vtedy skoro 6K.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|