takze nejaka starsia americka masina napriklad chevrolet camaro ss ´69, chevrolet chevelle, Ford mustang- z tych novsich modelov a ktomu nejakeho veterana zo 40dsiatych rokov + este niekoho co mi bude kupovat benzin
TRABANT-nvm preco ale strasne sa mi paci...a velmo ho chcem...samozrejme ze vymenom motor a asi aj cely obal(kapotu atd...)za plechovua ale aby si to zachovalo povodny tvar...
pozeram ze kazde tretie je nejaky mustang, nuz som na tom podobne, ale bral by som skorej nejaky starsi model ( 1970 ) alebo tiez Chevrolet Chevelle SS (1970), po tom co minule po nasej ulici presla krasna zlta corvetta na mna urobila dojem (taky styl modelov 1990 napr Chevrolet Corvette ZR-1 ), strasne by sa mi pacil tiez taky cierny Countach no a z novsich napr Porsche 911 GT2.
Som dost narocny, ja viem
viete co ? ja nechcem ziadne tie lluxusi...ja chcem mat golfa alebo polo ktore si troska, ehm troska viac pozmenit..cierne...mozno dva biele pasy cez cele auto ..tj kapota,strecha,kufor...cierne elektorny ... cierne zrkadla a co ja fiem..daky spojler
to je asi taky argumet, ako keby si povedal, ze do parkov davaju muku, preto ich nejes. kopa ludi o tom vie a predsa ich jedia. tak isto hordy ludi tu Q7 kupuju
hmm...ja som skromny clovek mne by stacil upraveny monopost
McLaren Mercedes MP4-23
Kapacita: 2.4 litra
Pocet valcov: 8
Max. otacky: 19,000
Pocet ventilov: 32
Vykon:480kW x 1,36=654konikov a giganticky krutiaci moment 823 Nm
by mi prevetralo velmi rychlo hlavu
Hellboy248: Do ostatnych novych aut sa ako podla teba montuju svetla??? To nie je tak ako na starej skodovke, ze si zastal na kraji cesty, z kur*a si vytiahol nahradnu ziarovku a za tri minuty si ju na krajnici vymenil. Dnes si neostava nic ine ako ist do servisu, ci sa ti to paci alebo nie.
hojko napísal:Hellboy248: Do ostatnych novych aut sa ako podla teba montuju svetla??? To nie je tak ako na starej skodovke, ze si zastal na kraji cesty, z kur*a si vytiahol nahradnu ziarovku a za tri minuty si ju na krajnici vymenil. Dnes si neostava nic ine ako ist do servisu, ci sa ti to paci alebo nie.
nie, ja hovorim ze su tam nekvalitne svetla,na ktorych by si nasiel kolko spin je by ta az je**o...
Keby som mal neobmedzeny rozpocet tak Jednoznacne Bentley Continental GT, alebo Aston Martin
Ak by som vsak mal ostat na zemi, tak by mi bohate stacil novy mercedes triedy C a bol by som spokojny.
Hellboy248: Prosim ta ty o com hovoris??? Ake nekvalitne svetla??? Xenony s ostrekovacom povazujes za nekvalitne, pripadne vidiet na nich viac spiny ako na Lexusoch, Mercedesoch ci Porsche??? Objasi prosim ta tieto tvoje tvrdenia, lebo som pozeral hodnotenie na auto.cz a nic tam ku svetlam nespominali, zrejme to asi hodnotil daky amater.