|
|
|
| Autor |
Správa |
.:M4jco:. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 178 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:22 Predmet: Aké jedlá jesť po zápale slepého čreva |
|
|
Poprosil by som vás o jednu pomoc. Som po ťažkej operáci bla bla bla v ktorej sa naskytlo aj zapálenie slepého čreva. Doktori hovorili že mám jesť dietne jedlá avšak ako som prišiel domov, tak mamu a rodinu napadlo hrozne malo jediel ktoré by sa dali spraviť.
Tak vás prosím o pomoc s výberom jedál, poprípade vlalstnými skúsenostami, alebo aké jedlá su vhodne, aka zelenina,ovocie atd...
Ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 314 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:34 Predmet: |
|
|
No asi by si mal vylúčiť ťažké jedlá, ako napr: omáčky, masné, vyprážané... a skus si kupiť niaky žensky časak, lebo tam je stále dosť kadejakych receptov na dietne jedlá pre chudnutie...čo použivajú ženy Tam sú občas také diety ako: raňajky- banán s jogurtom, olovrant jablko, obed ryža...proste chlap by za týždeň na tomto zdochol... |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 178 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:39 Predmet: |
|
|
Mne doktor povedal že nemožem mastné jedlá a podobné a ešte zeleninu ktorá sposobuje plynatosť. Môžem cviklu, ošupane jablko, rajčiny, mrkvu, biele maso, rybie maso, zemiaky, cestoviny nejaké nejaké kašovité sračky ako kruppicová kaša...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 314 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:41 Predmet: |
|
|
| No z rybieho a bieleho mäsa je dosť dobrých receptov |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
no tak ine nemôzes velmo cakat, urcite to nebude nic lahodneho..
mezdi dietne patria suchare, burizony, detska vyziva (s piskotami je to fajne)..
viac ma nenapada.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1813
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:10 Predmet: |
|
|
| Pozor na ryzu, tu vynechaj, radsej varene zemiaky. Imho dobre bolo napisane hore, ale pridavam, ze aj rajciny osupane. Vsetky supky = problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:54 Predmet: |
|
|
z vlastnej skusenosti - vyhybaj sa stiplavemu, moc mastnemu, vseliakym "helmanskam", nicoho nejedz vela (neprezieraj sa, aspon zo zaciatku), pozor na supy, veci, z ktorych naduva. ked ma este nieco napadne, dopisem
// a vsetko dobre pozuj
prispevok no. 444  |
|
| Návrat hore |
|
 |
puccik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 644 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:57 Predmet: |
|
|
| Cau takze ja mam tiez zapal ale tenkeho creva asi 6 rokov a myslim ze moju dietu asi mas taku istu ako ja cize nepit mlieko a nie vypravane najlepsie ak meso tak hovadzie alebo telacie najzdravsie a na prirodno cize na vode a nie hranolky ani krokety normalne zemiaky s bagetami a takimy sa asi rozlucis neviem a napra mne cokolada nevadi ale niekomu hej sak nieje kazdy rovnaky a cestovyni mozes vsetky si myslím |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 21:49 Predmet: |
|
|
skus nejake maso na stave (bez korenia, soli atd, skoro bez chuti) s ryzou, rizoto (bez masa, zeleninka, atd, ale bez oleja), cestoviny s nejakou lahkou omackou, pripadne iba syr a kecup,... aspon ja som mal prikazane jest take (no ale ked ma pustili z nemky na stedry den, tak hadam rybu so salatom nevyhodime ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 873 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:39 Predmet: |
|
|
| ako dlho musis drzat tuto dietu? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
no tu dietu budem musieť držať asi tak do začatia letných prázdnin. To znemaná že ešte mesiac a pol, čo je sakra vela pretože už 20 dní túto dietu držím a už to je fakt kruté
BTW: díky za rady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 842 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 11:50 Predmet: |
|
|
no urcite si nekupuj vifon konzervu a klobasku , pozri nejake jedla pre diabetikov, oni tiez maju celozivotnu dietu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|