Ake mate auto?
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
brigadoval som v jednej firme kde som na avii a velkom mercedese rozvazal sodu....ako medak stary ale siel
no a stryko robi sofera na kamione mal len tahac ktory som mal ja odniest do hangaru par km od jeho domu...ten voz siel sialene
proste reagoval na kazde zmacknutie plynu myslim ze turbo zaberalo uplne odspodu nie ako osobaky kde turbo ide od cca 2200ot ale toto tahalo jak svina zospodu proste pohoda s tym by boli drifty v zime
konkretne bolo to volvo neviem presne ale bolo v nom tak cisto a pohodlne zeby som tam vedel zit...bolo tam vsetko okrem sprchy a toalety asi
-
daniel.daniel
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Audi A6 S6 3.0TDI quattro (A6 v uprave S6, v technicaku zapisane A6 S6), 6-stupnovy automat + sekvencna prevodovka na volante, S line packet uprava, sportove sedacky (S6) - brusena koza, nafukovacie, plne polohovatelne, vyhrievane..., bixenony, 12xCD menic, GPS navigacia, televizor, telefon, parkovaci asistent, roletky na zadnych sklach + elektricka roletka vzadu, tempomat, vycipovany, 260 koni, bez obmedzovaca (otestovana maximalka 265 km/h)..., vsetko v elektrike..., hudba Bose (repro, zosilovac...), folie (vzadu aj vpredu), 19-tky elektrony, gumy Dunlop, nizkoprofilove, 255x...
To je asi tak vsetko co ma napada, foto mam len z mobilu, ale mozem spravit aj fotakom...
To je asi tak vsetko co ma napada, foto mam len z mobilu, ale mozem spravit aj fotakom...
-
hojko
Site Admin
Nie, dnes som bol na policii a prva otazka policajta: A tie folie vpredu co??? Kedy pojdu dole???
Kolesa teda este v technicaku nie su, ale do konca tyzdna by sa to malo vybavit, tam je trosku komplikovanejsi sposob na to - na mestkom urade treba podat ziadost a potom to cez nejaku firmu vybavit, ktora vystavi na to certifikat a az potom sa to bude dat zapisat do technicaku. Uz je to dohodnute, takze by to malo byt v pohode. Co je horsie, tak rezerva sa nevojde do kufra na miesto pre nu urcenu, pretoze koleso je prilis velke. Ale tak ide zima, tak aspon zimna 16-tka tam vojde. A dik.
Kolesa teda este v technicaku nie su, ale do konca tyzdna by sa to malo vybavit, tam je trosku komplikovanejsi sposob na to - na mestkom urade treba podat ziadost a potom to cez nejaku firmu vybavit, ktora vystavi na to certifikat a az potom sa to bude dat zapisat do technicaku. Uz je to dohodnute, takze by to malo byt v pohode. Co je horsie, tak rezerva sa nevojde do kufra na miesto pre nu urcenu, pretoze koleso je prilis velke. Ale tak ide zima, tak aspon zimna 16-tka tam vojde. A dik.