- eXo - napísal:dokazem ludi strasne vytocit lebo sa v kuse pytam preco aaaaaa este mam talent nevidiet znameho aj ked ide oproti men na ulici zaco ma uz vela ludi z****lo
SOm expert na privádzanie ludi do derpesívnych stavov. Vedome
her_cool_ass napísal:vzdy ked sa kuknem na hodinky tak je tam cas 11:11, 12:12, 13:13, 17:17 a pod... uz mi z toho niekedy sibe niekedy aj ked kukam film a dam pauzu tak to stopnem akurat 50min 50sek a tak..nerobim to ani naschval, ani si to nevypocitavam, proste blba nahoda, ficim na tom asi tak pol roka...napr. dnes som z brigady sadol do auta, jak sa zapol cas tak bolo 17:17
mne sa skoro denne stava ze ked kuknem na hodinky je 13:37 no proste
her_cool_ass napísal:vzdy ked sa kuknem na hodinky tak je tam cas 11:11, 12:12, 13:13, 17:17 a pod... uz mi z toho niekedy sibe niekedy aj ked kukam film a dam pauzu tak to stopnem akurat 50min 50sek a tak..nerobim to ani naschval, ani si to nevypocitavam, proste blba nahoda, ficim na tom asi tak pol roka...napr. dnes som z brigady sadol do auta, jak sa zapol cas tak bolo 17:17
mne sa stane kazdy druhy den ze pozrem na hodinky a 13:37
//Fortune lol
BX napísal:Serte na to... ja viem kazdeho presvedcit ze nema pravdu aj ked ma To nieje ani haluzna vlastnost, ale celkom vyhodna, lebo vzdy mam pravdu JA
Mna si nepresvedčil
K tým časom , podla mna to bude v niečom inom, že tolko ludi vidí na hodinách tak často 13:37 ... vesmírny ludia v tom majú prsty
No s tymi pavukmi mate vy dievcata nejake velke problemy
Minule sme retazou ukladali drevo z jednej kopy na druhu spolu s mojou spoluziackou a este par kamaratmi/kami... ako tak islo jedno drevo, moja spoluziacka zvrieskla a hodila drevo do rieky, my ze co ti je ci trieska aspon, alebo co A ona ze "Pavuk!"
dokazem totalne brutalne hybat ocami z jednej strany na druhu.... skusam som to natocit
ale kamera to nestiha zachytit ... takisto hybem usami, trochu ovladam breakdance....
Ktory clovek vas us opravil ked ste povedali slovo furt ??? alebo ked ste povedali het ?? no mosno nikto a nato som tu ja ked pocujem slovo furt automaticky mi vyskoci slovo Stále a ked het tak Preč
niektorim ludom to uz lezie dost nanervy ale co ja stym natobim
BX napísal:Ale toto nieje len tak, aj ja som uz par krat opravil UCITELKU SLOVENSKEHO JAZYKA !!! Ked uz ani slovencinarka na gympli nevie po slovensky tak kto!
Jaaj no tak to je uz dost vazna vec :D ja len ucitelke hovorim ze nech nekrici ze nebude mat hlas