|
|
|
| Autor |
Správa |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 320 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:27 Predmet: |
|
|
Viem predvídať čo ľudia povedia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:33 Predmet: |
|
|
| JaJeNiektoIny napísal: |
predpokladam, ze si predpokladal, ze niekto zareaguje takto ako ja teraz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 662 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:34 Predmet: |
|
|
Tak čo chcem teraz povedať?
Ja asi že keď všetcia idú po pravej strane chodníka ja idem aj tak na ľavej |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 220 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:39 Predmet: |
|
|
Ja viem hybat malickami na nohach ale neviem ci to vie kazdy alebo nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:41 Predmet: |
|
|
viem celkom slusne klamat si myslim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2137 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:43 Predmet: |
|
|
| ja viem klamat do oci bez toho aby to niekto spoznal ked chcem... je to haluzna vlastnost? podla mna nie... vidis ako sa tato tema zvrhava? preto osm pisal ze imho kktina |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1695 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 7:39 Predmet: |
|
|
| viem si dať nohu za hlavu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 7:54 Predmet: |
|
|
| viem hybat usami, viem rozsirit nosne dierky 2xza sekundu, som profik v klamstvach... |
|
| Návrat hore |
|
 |
r2nger Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.08.2006 Príspevky: 141
Zaslal: 31 Mar 2008, 8:18 Predmet: |
|
|
ja viem urobit slepe oko a to fakt |
|
| Návrat hore |
|
 |
januschka Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 57
Zaslal: 31 Mar 2008, 9:31 Predmet: |
|
|
aj ja viem hybat usami ale je nas tu viac,takze to nie je az taka mimoriadna schopnost a ked nejak pohnem pravym ramenom,tak to vyda taky desivy zvuk,ktory desi vela ludi a mna tak bavi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 378 Bydlisko: nitra,martin,zl.moravce:D Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 9:50 Predmet: |
|
|
| chrobakos napísal: |
Ja viem hybat malickami na nohach ale neviem ci to vie kazdy alebo nie  |
ja tiez,ale iba na pravej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 10:11 Predmet: |
|
|
| JaJeNiektoIny napísal: |
Na zaklade myslienkovych pochodov, empatickej odhadnutelnosti a skusenosti s ludmi mas casto krat pocit ze vies co za perla uzrie atmosfericke vlnenie? Ak si si prilis sebaisty-sebavedomi v kauzalnosti toho co kto povie, vznika navyk zvany paranoja Treba to ovladat, aj ked kazdy to zazil = je to nutkanie dokazat svoj 6.zmysel, svoju asociacnu trefnost. Niektore situacie totiz vyvolavaju dejavu a clovek ma pocit ze vie co bude nasledovat (mnohovecne).
K teme - Ja mam prilis bujnu fantaziu. Niekedy sa to da velmi dobre vyuzit, ale v praktickom realnom zivote je to skor na skodu. Castokrat mam nutkanie hovorit prilis komplikovane a abstraktne, co ludi metie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 320 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 14:42 Predmet: |
|
|
| samploom napísal: |
Na zaklade myslienkovych pochodov, empatickej odhadnutelnosti a skusenosti s ludmi mas casto krat pocit ze vies co za perla uzrie atmosfericke vlnenie? Ak si si prilis sebaisty-sebavedomi v kauzalnosti toho co kto povie, vznika navyk zvany paranoja Treba to ovladat, aj ked kazdy to zazil = je to nutkanie dokazat svoj 6.zmysel, svoju asociacnu trefnost. Niektore situacie totiz vyvolavaju dejavu a clovek ma pocit ze vie co bude nasledovat (mnohovecne). |
Nemyslím si, že mám nejaký šiesty zmysel Skôr to pripisujem tomu, ako si aj ty povedal, že sa viem vžiť do kože druhým ľuďom a podľa toho odhadnúť ako sa budú správať. A s deja vu to nemá nič spoločné - dežavú je len taká chvíľková porucha mozgu.
A ešte jednu vlastnosť som zabudol - viem si vyrovnať tlak v ušiach, či kde sa to vlastne vyrovnáva, bez toho aby som preglgol aj keď, to možno vedia aj ostatní  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 722 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:04 Predmet: |
|
|
Ja ked mam moznost tak presedim pri PC od rana ked sa zobudim az do noci kym ma niekto nevyhodi ale to su len vynimky ked nikto neni doma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sKoReC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 15:20 Predmet: |
|
|
Ja si viem vykĺbiť palec na ruke a dať ho naspäť.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|