Aké máte haluzné vlastnosti?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na zaklade myslienkovych pochodov, empatickej odhadnutelnosti a skusenosti s ludmi mas casto krat pocit ze vies co za perla uzrie atmosfericke vlnenie? Ak si si prilis sebaisty-sebavedomi v kauzalnosti toho co kto povie, vznika navyk zvany paranojaJaJeNiektoIny napísal:Viem predvídať čo ľudia povedia
K teme - Ja mam prilis bujnu fantaziu. Niekedy sa to da velmi dobre vyuzit, ale v praktickom realnom zivote je to skor na skodu. Castokrat mam nutkanie hovorit prilis komplikovane a abstraktne, co ludi metie.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Nemyslím si, že mám nejaký šiesty zmyselsamploom napísal:Na zaklade myslienkovych pochodov, empatickej odhadnutelnosti a skusenosti s ludmi mas casto krat pocit ze vies co za perla uzrie atmosfericke vlnenie? Ak si si prilis sebaisty-sebavedomi v kauzalnosti toho co kto povie, vznika navyk zvany paranojaTreba to ovladat, aj ked kazdy to zazil = je to nutkanie dokazat svoj 6.zmysel, svoju asociacnu trefnost. Niektore situacie totiz vyvolavaju dejavu a clovek ma pocit ze vie co bude nasledovat (mnohovecne).
A ešte jednu vlastnosť som zabudol - viem si vyrovnať tlak v ušiach, či kde sa to vlastne vyrovnáva, bez toho aby som preglgol aj keď, to možno vedia aj ostatní
-
Rammer
Light Professional
Mam nohy az po zem a ruky na koncoch roztrapkane
Ale vazne, viem si dat nohu za hlavu (to vie asi vacsina), viem si dat celu zavretu past do ust (to uz asi kazdy nevie
), pravou rukou sa dotknem praveho ucha (resp. lava r., lave u.), ale ruku dam predtym okolo hlavy. Mozno ma este nieco napadne, ale momentalne si na viac nespominam.
Ale vazne, viem si dat nohu za hlavu (to vie asi vacsina), viem si dat celu zavretu past do ust (to uz asi kazdy nevie
-
Old Dirty Bastard
Guru