Aké máte haluzné vlastnosti?
co ma byt na tom vynimocne a haluzneLub0$ napísal:Som vynimocny este tym, ze uz nejaky ten rok vkuse pocuvam Linkin Park. Jasne ze si popocuvam aj nieco ine ale LP u mna vedie a musim si pustit kazdy den nejaku tu davku LPcka
4all:
citajte si pls ten prvy prispevok lebo ty co sem pisete take veci ako napr.
ze si viete na vsetko vymysliet vyhovorku, pocuvate toto tamto stale, svojim spravanim ste vynimocny tak to piste do ineho topicu ....tu sa drzte temy lebo to straca uroven
-
PLZAXBB*STOP*
Novice
Co sa tyka toho ze sme vsetci vynimocny: Samozrejme ale rozdely su minimalne... Vsimol si uz niektoz vas ze vacsina ludi svoju vynimocnost potlaca naplnanim potreby zaradenia sa do spolocenstva? Napriklad: Nastupujem do vlaku a ako inak vedla jednych dveri mam dalsie patriace k druhemu vagonu lenze tieto su zavrete... Kolko ludi tie dvere z vonku otvori a nastupi bez cakania? Schvalne si to niekedy odsledujte. Ludia co to spravia su naozaj vynimocny... A este si odsledujte kolko ludi (nepatriacich k nim) potom tymi dvermi nastupi a kolko sa bude pozerat akoby ten co tie dvere otvoril pachal nejaky zlocin:D Vo vinimocnom pripade sa pokusi nastupit nejake dieta ale stretol som sa aj s tym ze mu "mamicka" za to struhla fakt riadnu facku ale to uz je asi dalsia tema 
Aby som sa drzal pri zaklade temy dokazem prevratit prstenik na pravej ruke takmer do 90° uhla
Aby som sa drzal pri zaklade temy dokazem prevratit prstenik na pravej ruke takmer do 90° uhla
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Vyzeram inteligentnejsie, nez v skutocnosti som (vdaka okuliarom), som, podla mna, velmi spravodlivy, objektivny, viem relativne dobre improvizovat a mam dobru priestorovu predstavivost. Mam jedinecne odtlacky prstov, jedinecnu sietnicu, DNA a opravim aj kok*t, ked mam na to prostriedky ako mi raz kamarat povedal.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
Inak som aj cholericka svina a stale vravim, co si myslim. Mnoho ludi ma preto nema rado.
-
lekoklatik
VIP
omg.... niesom narcis ako vacsina prispievatelov tejto nezmyselnej temy... Ber to kazdy ako kce...
nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....
btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?
PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat
nikto nieje vynimocny... Ani ludia v Guinesovej knihe...
vsetci sme len odlisny....
btw. nazov temy je o haluznych a nie vynimocnych vlatnostiach... Haluzna vlastnost je aka vlastnost?
PS: nesnazim sa chytat za slovicka... Len narazam na nazov temy ku ktorej by som sa mal podla pravidiel vyjadrovat
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som vynimocny tym ze nemam ziadnu vynimocnu schopnost .
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
Ale inac som v pohode ...
I ked nieco zvlastne je , okrem toho ze mam na slezine este jednu malicku slezinku , tak ked som bol minule v jednej hale kde sa vyrabaju konstrukcie tak tam bol taka divna atmosfera a zvuk z jedneho pristroja , neviem ci to ma daco spolocne stym ale stalo sa mi to akokeby som na 1ms vypol proste uplne mozog ako keby sa zastavil aj zrak aj vsetko , tak sa mi to vsetko ako keby prevrati , ja neviem - neviete cim to moze byt ? nerobim si srandu
Ale inac som v pohode ...