a potom este sportovanie, PC, priznam sa ze aj prace okolo domu ako kosenie etc.
Aké máte hobby?
-
Sakino [SKK]
Amateur
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Hlavne činnosti z môjho profilu...
Teda matematika, fyzika, filozofia (samozrejme tvorba a riešenie niečoho vlastného, príp. zložitejšieho ako je mi ponúkané napr. v škole...), sem-tam vlastná literárna tvorba...
Samozrejme hudba ako relax, priatelia, pc...
A nezabúdam na šport -> basketbal, florbal, futbal, poker, šípky...
Teda matematika, fyzika, filozofia (samozrejme tvorba a riešenie niečoho vlastného, príp. zložitejšieho ako je mi ponúkané napr. v škole...), sem-tam vlastná literárna tvorba...
Samozrejme hudba ako relax, priatelia, pc...
A nezabúdam na šport -> basketbal, florbal, futbal, poker, šípky...
-
manager666
Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
naposledy som tu pisal hodne davno tak kusa zaktualizujem 
v poslednom case je mojim oblubenym hobby prekvapujuco sport - futbal,basket,plavanie,bike..
ostava hudba - na ZUS trubka a gitara samouk,samozrejme nekonecne pocuvanie a sem tam aj daco skomponujem
dalsie hobby - žíčovanie,spanok,žúry,filmy,serialy,KNIZKY,travian,domace kutilstvo a odkedy je v presove MAX tak aj nakupovanie
v poslednom case je mojim oblubenym hobby prekvapujuco sport - futbal,basket,plavanie,bike..
ostava hudba - na ZUS trubka a gitara samouk,samozrejme nekonecne pocuvanie a sem tam aj daco skomponujem
dalsie hobby - žíčovanie,spanok,žúry,filmy,serialy,KNIZKY,travian,domace kutilstvo a odkedy je v presove MAX tak aj nakupovanie