Aké máte repro pri pc ??
-
vikko78
Medium Professional
http://www.3dvelocity.com/reviews/mercu ... t5800r.htm
Konkrétne tieto.... staré, ale max. spokojnosť
Konkrétne tieto.... staré, ale max. spokojnosť
ja si na hudbu potrpím dve taketo http://www.rhsound.sk/sk/rh-10-2-200p_r ... rhd.69.htm
samozrejme je to ina trieda nie HiFi ci tych 200W hra inak ako na nejakej HiFi vezi
samozrejme som si to nekupoval k PC
ale moj otec ma kapelu a tieto bedne nejak ostali nazvys 
samozrejme je to ina trieda nie HiFi ci tych 200W hra inak ako na nejakej HiFi vezi
samozrejme som si to nekupoval k PC
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Repro: Sony SS-J niečo, dvojpásma (vraj troj) od miniveže, Subwoofer: TVM ARN 312-00/4
Zosík: 2xLM3886, TDA7250, napájané 400VA trafkom, pre LMka je filtrácia 10mF/vetva, pre TDA 20mF/vetva, napätie +-28V (vďaka tomu mi to TDA nejako drží)
Predzos: LM1036
+ hlasitosť musí stačiť aj veľmi náročným, na izbu 3x5m fakt dosť, subwoofer zahrá veľmi hlboko (na portách sa s basmi tak nízko ani náhodou nedostanem), aj pri vysokej hlasitosti hrá všetko čisto
- predzosilovač má relatívne vysokú hladinu šumu (pri pridaní hlasitosti), TDA7250 je odpad, reprobedne Sony nevedia zahrať vyššie basy, takže mám celkom výživné výšky, pohode stredy, a basy okolo 60-70Hz ... a pod 60Hz zahrá subák, problém je s basmi nad 60Hz, a navyše majú dementne poriešené bassreflexy.
a chcelo by to nejaké šasi
Na predky by som si chcel niečo spraviť, rozmýšľal som nad nejakou kombináciou niektorého z nových stredobasov od TVM a výškača od Monacoru, alebo ak by bolo viac peňazí tak rovno Seas L18RNX + 27TBFC (alebo podobné)
Zosík: 2xLM3886, TDA7250, napájané 400VA trafkom, pre LMka je filtrácia 10mF/vetva, pre TDA 20mF/vetva, napätie +-28V (vďaka tomu mi to TDA nejako drží)
Predzos: LM1036
+ hlasitosť musí stačiť aj veľmi náročným, na izbu 3x5m fakt dosť, subwoofer zahrá veľmi hlboko (na portách sa s basmi tak nízko ani náhodou nedostanem), aj pri vysokej hlasitosti hrá všetko čisto
- predzosilovač má relatívne vysokú hladinu šumu (pri pridaní hlasitosti), TDA7250 je odpad, reprobedne Sony nevedia zahrať vyššie basy, takže mám celkom výživné výšky, pohode stredy, a basy okolo 60-70Hz ... a pod 60Hz zahrá subák, problém je s basmi nad 60Hz, a navyše majú dementne poriešené bassreflexy.
a chcelo by to nejaké šasi
Na predky by som si chcel niečo spraviť, rozmýšľal som nad nejakou kombináciou niektorého z nových stredobasov od TVM a výškača od Monacoru, alebo ak by bolo viac peňazí tak rovno Seas L18RNX + 27TBFC (alebo podobné)
Ja mám PC napojený na obstarožný zosík ZETAWATT 1420 ešta aj s gramcom, údajne 2x15W, k tomu dvojica dvojpásmových repro Tesla, osadených ARN 5604 a ARV 081. Oboje je domáca výroba a ťahá im už na 30 rokov ale stále hrajú bezproblémovo. Škoda len, že boli aj na tú dobu osadené tým najlacnejším čo sa dalo zohnať, vtedy neboli na lepšie peniaze, dnes mi to už nemá kto vymeniť a ja som na elektro úplný lempl. Celá zostava má akurátne výšky aj stredobasy, akurát pod 80Hz sú trochu nevýrazné, naopak stredov je požehnane, je to spôsobené predzosiľovačom, ak dám korekcie basov a výšok do strednej polohy tak fakt hrajú len stredy, je asi načase ho vymeniť.
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
spirki: podobné repro som mal doma, ale v menšej ozvučnici, a basovalo to na 13cm basáčik slušne, tieto tesly mali a aj majú vcelku slušný zvuk, rozhodne lepší ako to sony čo mám teraz, teda ak je výškač v pôvodnom stave. Nech ťa ani nenapadne robiť s tými reproduktormi somariny (akurát by som im spravil menšie ozvučnice, bolo by to praktickejšie)
-
satelitik11
Medium Professional
Moja zostava ku pc a TV
ja mam toto a som VELMI spokojny ... skoda ze byvam v byte
este som nemal moznost si to poriadne vypeckovat ...
-
satelitik11
Medium Professional
ano ano Jamo vsetko a receiver Sony , vse v ciernom
http://avmania.zive.cz/default.aspx?ser ... rticle=436 toto plus SUB jamo SUB 200 .