chamelona ale nieje to moj sen viem zit aj bez tohto sna !! a aj bez exotickeho zvieratka . ja som mal domace zviera psa Denyho ten bohuzial pred 3 rokmi zomrel teraz nemam ani cas ani moc chut sa venovat a chovat dalsie domace alebo exoticke zviera .... a v mojom dobe by asi moc exotiky nenaslo takze nebudem ho radsej mucit tym ze nebude mat exotiku radsej ee
Ked som bol maly, tak som mal pakobylky a strasilku. Raz mi strasilka usla z akvarka a prebudila ma uprostred noci na mojom pleci. tolko vreskotu som zo seba hadam este nikdy nevydal
Asi najzvlastnejsie co som choval, teda skor 'spoluchoval' so sestrou boli krasne leguany Iguana iguana, ale teraz uz mam cas iba na psa pochybneho povodu
tot par tem vedla som si vsimol erytrocytovu temu o panickom strachu z hadov, ale rozmyslel som si prispiet svojim spamom do tej temy. Kedze by som pisal ze plazy ma strasne fascinuju, a ked uz by som mal nieco exoticke chovat, tak to bude najskor nejaky had (ale nic jedovate), alebo nieco ako chameleon..
V byte sa potuluje leguan zeleny (teraz uz len mlada, predtym 4rocna samica dlzky 1,5m), v terarkach Agama vousata, Agamy kocicinske, Jasterica europska, mysi, dve cincily, najdena andulka a samozrejme pes
vinancan napísal:brat mal andulky (asi 4) ale vsetky mu skapali a teraz ma skreckov(davam im asi tak pol roka a potom pojdu za andulkami )
som myslel že tema je o exotickych zvieratach! ked je škrečok u teba exotika tak neviem kam radiš napriklad fretky a opice!
Lolofon napísal:chcel by som chameleona alebo africku zmiju
ehm, jasne, ja som chcel tiež chovat egyptsku čiernu zmiju no akosi mi ju nechceli predať lebo je chranena a jedovata
odkial by si bral protijed? lol..
SRneC napísal:chcel by som tigra ale nejko ho zaockovat aby nerastol aby ostal stena:lol: vela by nezral bolo by to mile a aj exoticke len nevem ci aj humanne
kup si plysaka myslim ze to bude najhumannejsie co by si mohol podniknut v tomto smere
ja by som chcel pstrosa a jazdit na nom... to musi byt brutalne sa prehanat po meste na pstrosovi...