|
| Autor |
Správa |
xaxaxa Medium Expert

Stav:  Založený: 08.08.2005 Príspevky: 130
Zaslal: 20 Dec 2006, 20:14 Predmet: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc |
|
|
Ake sluchatka by ste mi poradili na mobil (SE K750i)? Chcel by som ich pouzit aj na PC (hudba ..)
Pocul som original co davaju k SE W-ckam (810 ..) a hraju podla mna super?
Daju sa teketo SonyEricsonacke sluchatka porovnat so znackami ako napr. Koss, Sennheiser atd. (zhruba v tej kategorii 1000 - 1500 Sk) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3730 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2006, 21:19 Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc |
|
|
| xaxaxa napísal: |
Ake sluchatka by ste mi poradili na mobil (SE K750i)? Chcel by som ich pouzit aj na PC (hudba ..)
Pocul som original co davaju k SE W-ckam (810 ..) a hraju podla mna super?
Daju sa teketo SonyEricsonacke sluchatka porovnat so znackami ako napr. Koss, Sennheiser atd. (zhruba v tej kategorii 1000 - 1500 Sk) |
Hlavne si uvedom ze na k750i nemas 3,5mm rozhranie a v sortimentoch firiem ako si spominal som nikde nevidel pinove konektory, cize pokial niesi kuzelnik a nevyrobis si redukciu, tak odporucam originalne sluchadla zo sortimentu SE. Vypocul osm si tie z W810 a pokial ti dobre sadnu a nevadia ti vnutrousna konstrukcia, tak by mali vyhovovat.
http://www.pixmania.sk/dev/gui_web/common_dsp/popup_fiche_article_xhtml.php?article=305013&articleLibelle=K800i%0D%0A&itag=6613
Osobne by som nikdy neporovnaval sennheiser s SE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ShanDo Medium Star

Stav:  Založený: 14.01.2005 Príspevky: 342
Zaslal: 20 Dec 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
| porovnavat mozes, ale vysledok je jasny uz na zaciatku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 21 Dec 2006, 18:47 Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc |
|
|
SE sluchatka na W810 maju tiez 3.5 koniec, cez redukciu ...tu redukciu na fastport som tusim niiekde videl na predaj na internete ...ide mi hlavne o radu ake sluchatka sa oplatia zhruba do tych 1500sk ...ak hovorim, chcel by som ich okrem mobilu pouzit aj na pc (dve muchy jednou dobrou ranou)
tiez som pocul tie w810kove sluchatka a maju dobry zvuk, stoja cca 1000, mozno su v tej cene aj nejake lepsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 21 Dec 2006, 18:52 Predmet: |
|
|
| ShanDo napísal: |
| porovnavat mozes, ale vysledok je jasny uz na zaciatku. |
neviem, nevyznam sa v tom az tak preto sa pytam ...ale viem ze su aj kvalitnejsie Sony sluchatka a tiez niektore menej kvalitne Senny ..ale mozno su aj tak stale lepsie ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 21 Dec 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
OK, cize najprv povedz aku konstrukciu chces! ci to maju byt stuplaky, laebo by si sa dal nahovorit aj na dake uzatvorene.
Pokial by to mali byt "vacsie", tak by som bol za STANTONDJ PRO 1000MKII osobne mam Sennheiser HD 205, lae tie niesu u nas dostat. Pokial by si chcel polouzavrete, tak nieje o com -KOSS Potra-Pro
Pokial stuple, tak KOSS SparkPlug Spodna frekvencna hodnota 10(!!!!)Hz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2363 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 21:57 Predmet: |
|
|
| Presne tak ak chces spunty, jednoznacne ber koss sparkplug pripadne plug (su len dizajnovo odlisne)..avsak nie kazdemu sadnu..sice mas v baleni 3 nadstavce a mozes si vybrat ktory ti sedi, aj tak...ja som si svoj profil peny nasiel, ale kamosom v okoli jednoducho vypadavaju..dozivotna zaruka. nic z okolia nepocujes, skvele basy, ale horsie vysky, co mne pri mojom style hudby nevadi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 21 Dec 2006, 22:08 Predmet: |
|
|
Tiez pravda. Pokial na tom chces pocuvat HH/trance/house apod, tak checkuj spodnu hranicu, pokial jazz/classic/funky/soul apod. tak dole ti staci 20, ale hore aspon tych 23 000  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 22 Dec 2006, 7:32 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
OK, cize najprv povedz aku konstrukciu chces! ci to maju byt stuplaky, laebo by si sa dal nahovorit aj na dake uzatvorene.
Pokial by to mali byt "vacsie", tak by som bol za STANTONDJ PRO 1000MKII osobne mam Sennheiser HD 205, lae tie niesu u nas dostat. Pokial by si chcel polouzavrete, tak nieje o com -KOSS Potra-Pro
Pokial stuple, tak KOSS SparkPlug Spodna frekvencna hodnota 10(!!!!)Hz  |
Stuple by som radsej...tie Koss som uz pozeral, vyzeraju dobre ...aky je rozdiel vo zvuku medzi nimi a porta pro? |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 22 Dec 2006, 7:34 Predmet: |
|
|
Tiez pravda. Pokial na tom chces pocuvat HH/trance/house apod, tak checkuj spodnu hranicu, pokial jazz/classic/funky/soul apod. tak dole ti staci 20, ale hore aspon tych 23 000  |
no ja skor nejaky rock ...navse sa mi nepodarilo najst nejake technicke info o rozsahu HPM 70 sluchatok (tieto maju W-cka od SE) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vandal666 Medium Star

Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 351 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2006, 14:22 Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc |
|
|
| SE sluchatka na W810 maju tiez 3.5 koniec, cez redukciu ...tu redukciu na fastport som tusim niiekde videl na predaj na internete ... |
ano, redukciu vyraba firma CPA
http://www.k750i.net/?p=recenze/recenze6 |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1801 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 22 Dec 2006, 16:01 Predmet: |
|
|
| toto od sony ericssonu su hrozne nesedia v usiach tak som ich rozstrihal a vyhodil , hrozneeee.ale kossy mozu byt dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 22 Dec 2006, 17:50 Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc |
|
|
nie je to presne ten ta redukcia co som myslel ale aj toto je dobre ..ja som na nejakom int. obchode videl original tu co davaju k telefonom ...inac ak by si nasiel technicku specifikaciu tych SE sluchatiek HPM70 tak posli link |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 23 Dec 2006, 12:44 Predmet: |
|
|
| Stuple by som radsej...tie Koss som uz pozeral, vyzeraju dobre ...aky je rozdiel vo zvuku medzi nimi a porta pro? |
Porta pro netlmia vonkajsi hluk, ale zasa na ich reprodukciu som pocul chvalospevy. Osobne som mal oboje, a lepsie mi vyhovovali Sparky. Ked ides v troleji a elektromotor kuci jak kocur vo ventilatore, tak sa ti to tlmenie fakt hodi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Zaslal: 25 Dec 2006, 12:31 Predmet: |
|
|
Porta pro netlmia vonkajsi hluk, ale zasa na ich reprodukciu som pocul chvalospevy. Osobne som mal oboje, a lepsie mi vyhovovali Sparky. Ked ides v troleji a elektromotor kuci jak kocur vo ventilatore, tak sa ti to tlmenie fakt hodi  |
Ok, a ako je to so zvukom, aky je medzi nmi rozdiel?
Je pravda ze zle sedia v usiach? (v porovani s inymi)
Aky maju dlhy kabel? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|