Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 08.08.2005

PríspevokZaslal: 20 Dec 2006, 20:14    Predmet: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc Odpovedať s citátom  

Ake sluchatka by ste mi poradili na mobil (SE K750i)? Chcel by som ich pouzit aj na PC (hudba ..)
Pocul som original co davaju k SE W-ckam (810 ..) a hraju podla mna super?
Daju sa teketo SonyEricsonacke sluchatka porovnat so znackami ako napr. Koss, Sennheiser atd. (zhruba v tej kategorii 1000 - 1500 Sk)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Dec 2006, 21:19    Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc Odpovedať s citátom  

xaxaxa napísal:
Ake sluchatka by ste mi poradili na mobil (SE K750i)? Chcel by som ich pouzit aj na PC (hudba ..)
Pocul som original co davaju k SE W-ckam (810 ..) a hraju podla mna super?
Daju sa teketo SonyEricsonacke sluchatka porovnat so znackami ako napr. Koss, Sennheiser atd. (zhruba v tej kategorii 1000 - 1500 Sk)

Hlavne si uvedom ze na k750i nemas 3,5mm rozhranie a v sortimentoch firiem ako si spominal som nikde nevidel pinove konektory, cize pokial niesi kuzelnik a nevyrobis si redukciu, tak odporucam originalne sluchadla zo sortimentu SE. Vypocul osm si tie z W810 a pokial ti dobre sadnu a nevadia ti vnutrousna konstrukcia, tak by mali vyhovovat.
http://www.pixmania.sk/dev/gui_web/common_dsp/popup_fiche_article_xhtml.php?article=305013&articleLibelle=K800i%0D%0A&itag=6613
Osobne by som nikdy neporovnaval sennheiser s SE
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Založený: 14.01.2005

PríspevokZaslal: 20 Dec 2006, 22:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

porovnavat mozes, ale vysledok je jasny uz na zaciatku.
Návrat hore
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 21 Dec 2006, 18:47    Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
Hlavne si uvedom ze na k750i nemas 3,5mm rozhranie a v sortimentoch firiem ako si spominal som nikde nevidel pinove konektory, cize pokial niesi kuzelnik a nevyrobis si redukciu, tak odporucam originalne sluchadla zo sortimentu SE. Vypocul osm si tie z W810 a pokial ti dobre sadnu a nevadia ti vnutrousna konstrukcia, tak by mali vyhovovat.
http://www.pixmania.sk/dev/gui_web/common_dsp/popup_fiche_article_xhtml.php?article=305013&articleLibelle=K800i%0D%0A&itag=6613
Osobne by som nikdy neporovnaval sennheiser s SE

SE sluchatka na W810 maju tiez 3.5 koniec, cez redukciu ...tu redukciu na fastport som tusim niiekde videl na predaj na internete ...ide mi hlavne o radu ake sluchatka sa oplatia zhruba do tych 1500sk ...ak hovorim, chcel by som ich okrem mobilu pouzit aj na pc (dve muchy jednou dobrou ranou)
tiez som pocul tie w810kove sluchatka a maju dobry zvuk, stoja cca 1000, mozno su v tej cene aj nejake lepsie...
Návrat hore
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 21 Dec 2006, 18:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

ShanDo napísal:
porovnavat mozes, ale vysledok je jasny uz na zaciatku.

neviem, nevyznam sa v tom az tak preto sa pytam ...ale viem ze su aj kvalitnejsie Sony sluchatka a tiez niektore menej kvalitne Senny ..ale mozno su aj tak stale lepsie Wink ...
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 21 Dec 2006, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

OK, cize najprv povedz aku konstrukciu chces! ci to maju byt stuplaky, laebo by si sa dal nahovorit aj na dake uzatvorene.
Pokial by to mali byt "vacsie", tak by som bol za STANTONDJ PRO 1000MKII osobne mam Sennheiser HD 205, lae tie niesu u nas dostat. Pokial by si chcel polouzavrete, tak nieje o com -KOSS Potra-Pro
Pokial stuple, tak KOSS SparkPlug Spodna frekvencna hodnota 10(!!!!)Hz Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 21 Dec 2006, 21:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Presne tak ak chces spunty, jednoznacne ber koss sparkplug pripadne plug (su len dizajnovo odlisne)..avsak nie kazdemu sadnu..sice mas v baleni 3 nadstavce a mozes si vybrat ktory ti sedi, aj tak...ja som si svoj profil peny nasiel, ale kamosom v okoli jednoducho vypadavaju..dozivotna zaruka. nic z okolia nepocujes, skvele basy, ale horsie vysky, co mne pri mojom style hudby nevadi.
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 21 Dec 2006, 22:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tiez pravda. Pokial na tom chces pocuvat HH/trance/house apod, tak checkuj spodnu hranicu, pokial jazz/classic/funky/soul apod. tak dole ti staci 20, ale hore aspon tych 23 000 Wink
Návrat hore
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 22 Dec 2006, 7:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
OK, cize najprv povedz aku konstrukciu chces! ci to maju byt stuplaky, laebo by si sa dal nahovorit aj na dake uzatvorene.
Pokial by to mali byt "vacsie", tak by som bol za STANTONDJ PRO 1000MKII osobne mam Sennheiser HD 205, lae tie niesu u nas dostat. Pokial by si chcel polouzavrete, tak nieje o com -KOSS Potra-Pro
Pokial stuple, tak KOSS SparkPlug Spodna frekvencna hodnota 10(!!!!)Hz Wink

Stuple by som radsej...tie Koss som uz pozeral, vyzeraju dobre ...aky je rozdiel vo zvuku medzi nimi a porta pro?
Návrat hore
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 22 Dec 2006, 7:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
Tiez pravda. Pokial na tom chces pocuvat HH/trance/house apod, tak checkuj spodnu hranicu, pokial jazz/classic/funky/soul apod. tak dole ti staci 20, ale hore aspon tych 23 000 Wink

no ja skor nejaky rock Very Happy ...navse sa mi nepodarilo najst nejake technicke info o rozsahu HPM 70 sluchatok (tieto maju W-cka od SE)
Návrat hore
vandal666
Medium Star
Medium Star

Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Dec 2006, 14:22    Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc Odpovedať s citátom  

xaxaxa napísal:
SE sluchatka na W810 maju tiez 3.5 koniec, cez redukciu ...tu redukciu na fastport som tusim niiekde videl na predaj na internete ...

ano, redukciu vyraba firma CPA
http://www.k750i.net/?p=recenze/recenze6
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
IMI
King
King

Založený: 28.01.2005

PríspevokZaslal: 22 Dec 2006, 16:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

toto od sony ericssonu su hrozne nesedia v usiach tak som ich rozstrihal a vyhodil , hrozneeee.ale kossy mozu byt dobre
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 22 Dec 2006, 17:50    Predmet: Re: ake sluchatka sa oplatia na mobil/pc Odpovedať s citátom  

vandal666 napísal:
ano, redukciu vyraba firma CPA
http://www.k750i.net/?p=recenze/recenze6

nie je to presne ten ta redukcia co som myslel ale aj toto je dobre ..ja som na nejakom int. obchode videl original tu co davaju k telefonom ...inac ak by si nasiel technicku specifikaciu tych SE sluchatiek HPM70 tak posli link
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 23 Dec 2006, 12:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

xaxaxa napísal:
Stuple by som radsej...tie Koss som uz pozeral, vyzeraju dobre ...aky je rozdiel vo zvuku medzi nimi a porta pro?

Porta pro netlmia vonkajsi hluk, ale zasa na ich reprodukciu som pocul chvalospevy. Osobne som mal oboje, a lepsie mi vyhovovali Sparky. Ked ides v troleji a elektromotor kuci jak kocur vo ventilatore, tak sa ti to tlmenie fakt hodi Laughing
Návrat hore
xaxaxa
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 25 Dec 2006, 12:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin153 napísal:
Porta pro netlmia vonkajsi hluk, ale zasa na ich reprodukciu som pocul chvalospevy. Osobne som mal oboje, a lepsie mi vyhovovali Sparky. Ked ides v troleji a elektromotor kuci jak kocur vo ventilatore, tak sa ti to tlmenie fakt hodi Laughing

Ok, a ako je to so zvukom, aky je medzi nmi rozdiel?
Je pravda ze zle sedia v usiach? (v porovani s inymi)
Aky maju dlhy kabel?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: