Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
-
Menojenanič
Expert
-
Rammer
Light Professional
Re: Ake velkomesta ste navstivili? Ktore bolo najkrajsie?
Okrem Blavy, Kosic som bol v Londyne, Manchestri, Liverpoole, Bari, ale na Prahu a Krakow sa nechyta nic 
Viedeň, Mníchov, Stuttgart, Krakov, Amsterdam, Paríž, Salzburg (hoci ma len 200 tisíc ale je to neskutočne krásne mesto), Budapešť ,Káhira, Melbourne, Sydney, Seoul.
Najviac sa mi jednoznačne páčia mestá, Viedeň, Amsterdam a Krakov. O Seoule neviem čo si mám myslieť, bol som tam prikrátko aby som ho pochodil, a v Austrálii som bol ešte dieťa okolo 7r. takže spomienku sú len matné
Najviac sa mi jednoznačne páčia mestá, Viedeň, Amsterdam a Krakov. O Seoule neviem čo si mám myslieť, bol som tam prikrátko aby som ho pochodil, a v Austrálii som bol ešte dieťa okolo 7r. takže spomienku sú len matné
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Pridávam Rím (vrátane vatikánu), ktorý sa razom zaradil na prvé miesto. Nádherné mestoaudiotrack napísal:Praha, Brno (je, či nie je?), Viedeň, Warszawa, Budapešť, Belehrad, New York, Washington a naše dve diery
Najviac sa mi páčilo vo Washingtone a Prahe
Tiez mam tych velkomiest za sebou viacej, v rami Europy som pobehal uz takmer vsetko ..... najkrajsie spomienky v ramci tohto kontinentu mam na Valenciu, Palermo a Rim.
Mimo Europy sa mi mooooc pacilo v Osake, Sydney, Mexico City a New Yorku.
Osaka kvoli totalne odlisnemu svetu, aky som mal moznost dovtedy vidiet a zazit, pocit ako na inej planete .... no a Mexico City tak to uz len kvoli tomu pohladu na mesto z lietadla ked sme tam pristavali.
Mimo Europy sa mi mooooc pacilo v Osake, Sydney, Mexico City a New Yorku.
Osaka kvoli totalne odlisnemu svetu, aky som mal moznost dovtedy vidiet a zazit, pocit ako na inej planete .... no a Mexico City tak to uz len kvoli tomu pohladu na mesto z lietadla ked sme tam pristavali.
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No moc som ich zatial nenavstivil, pre mna bola najkrajsia asi Vieden, ma take zvlastne caro
A coskoro sa chystam do Berlina, tak uvidim, ze co mi to prinesie..