hej, navstevou nic nepokazim, zajdem za obvodnou, nech ma posle ku koznemu a uvidim, tym nic nestratim...spike97 napísal:ColdRain : Návšetevou lekára nič nepokazíš...a ten Roacutanne užívam aj ja,ale nie kvoli akné,ale kvoli jazvyčkám čo mi po akné ostali...zatial ich beriem 2 mesiac a jazvy zmizli,ale ešte musím dobrať tabletky do konca.
Vedlajšie účinky sa dajú vydržať..okrem vysúšania pier,sa umňa vyskytol aj další problém pri pobyte na slnku mi trocha sčervenie pokožka,ale doktorka ma uistila,že ked doberiem tabletky ta sa všetko vráti ako bolo.
Akne
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Rada nad zlato : neškrabať , nevytláčať. Z žiadnych okolností. V puberte si oskáčeš svoje to jo, ale dospelosť bude krásna . Ja som mal akné aj na pleciach a krku a hlavne na zadnej časti chrbta mi po tom ostali doživotné jazvy , takže sranda to vobec neni. Holt rozhodnutia mladosti potom treba pretrpieť ... 
zinerit je antibiotikum, takze by sa mal dobrat, nie ze ked skonci akne tak skoncit s uzivanim a okrem toho, nemal by sa brat v elte, elbo plet je precitlivena na slnko potomJake44 napísal:Mne kozna predpisala Zinerit tiez a doost to pomohlo. Vysledok je badatelny po tyzdni-dvoch. Ale uz sa mi minul, tak si musim pren ist znova...Zas sa zacinam vyhadzovat...
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ja som si kupil lieky firmy natures bounty BIOTIN je to aj v lekarnach a na 90percent zlepsilo plet......HODNE UMYVAT!!!
po case to preslo alebo co??? lebo ja to mam na rukach pelciach dekoltu a chrbate...ale uz sa to nejako lepsid4nt3 napísal:Rada nad zlato : neškrabať , nevytláčať. Z žiadnych okolností. V puberte si oskáčeš svoje to jo, ale dospelosť bude krásna . Ja som mal akné aj na pleciach a krku a hlavne na zadnej časti chrbta mi po tom ostali doživotné jazvy , takže sranda to vobec neni. Holt rozhodnutia mladosti potom treba pretrpieť ...
d4nt3, dexter: jazvy sa daju odstranit, vid napr ustav lekarskej kozmetiky, akne vzdy skor ci neskor zmizne, je to len vec hormonalnych zmien a nadmernej cinnosti mazovych a potnych zliaz v kombinacii na precitlivenost na vonkajsie faktory prip geneticku predispoziciu, niekomu ae zmizne za pol roka niekomu za 10 
-
JohnFrusciante
Star
-
nejakymarko
Addict
zisti presny nazov toho. a pouzival si aj nieco od koznej? alebo cisto len toto?JohnFrusciante napísal:ja použivam taku mastičku. teda to ani neni mastička. take dačo tekute priesvitne s oriflame:D
myslel som že to bude kravina ale som to skusil a do tyždňa som nemal drbaky. teraz keď mam ta len take male ale už sa o to tak nestaram
-
JohnFrusciante
Star
A povedal som snad niekde, ze som ho prestal brat akonahle mi zmizlo akne? Nie. Len som napisal, ze sa mi minul, takze musim ist pre dalsi recept...A ci je to vhodne aj v lete, to nechaj na koznuColdRain napísal:zinerit je antibiotikum, takze by sa mal dobrat, nie ze ked skonci akne tak skoncit s uzivanim a okrem toho, nemal by sa brat v elte, elbo plet je precitlivena na slnko potom, ale ked kozna uznala za vhodne...
-
mikkimikki
Medium Professional
no to neni az tak pravda , ako u vacsiny to je tak ale su tu aj taky co s tm maju vazne problemy aj kvoli inym aspektom a videl som uz X ludi co to maju aj v dospelosti a este ktomu v dost zlom stadiu no : ( ..ColdRain napísal:... akne vzdy skor ci neskor zmizne, ...
.. kazdopadne ked su nejake vacsie problemy s akne treba sa spytat na uz spominany Roaccutane/Aknenormin
ano samozrejme, zo vsetkeho su vynimky a v medicine duplom, obzvlast pri zlej zivotosprave a genetickej predispozicii to moze byt naozaj seriozny problem aj u dospelych ludi, ale je to skor ojedinelemikkimikki napísal:no to neni az tak pravda , ako u vacsiny to je tak ale su tu aj taky co s tm maju vazne problemy aj kvoli inym aspektom a videl som uz X ludi co to maju aj v dospelosti a este ktomu v dost zlom stadiu no : ( ..
.. kazdopadne ked su nejake vacsie problemy s akne treba sa spytat na uz spominany Roaccutane/Aknenormin
Dík za radu , mrknem na to.ColdRain napísal:d4nt3, dexter: jazvy sa daju odstranit, vid napr ustav lekarskej kozmetiky, akne vzdy skor ci neskor zmizne, je to len vec hormonalnych zmien a nadmernej cinnosti mazovych a potnych zliaz v kombinacii na precitlivenost na vonkajsie faktory prip geneticku predispoziciu, niekomu ae zmizne za pol roka niekomu za 10
To dexter => nie, už sa to nezlepšilo , už dva roky to stagnuje jak sviňa, ku kožnému som prestal chodiť,lebo potom čo mi akné zmizlo a nahradili ich jazvy som na tých chu**** čo si zo všetkým dávajú na čas a nič neliečia urgentne zanevrel , proste demence , dva roky som úžíval antibiotika, nemohol pomaly vobec na slnko, kŕče v žalúdku, sračky, bolesti hlavy, suché pery, nespavosť ...( to akože vedlajšie príznaky) ... a iba sa to zhoršovalo...potom akné zmizlo a naskytol sa mi pohlad za ktorý by som toho doktora najradšej prizabil ...
všeobecne radím skor navštíviť kozmetickú poradňu, majú lepšie skúsenosti aj prostriedky , kožný sa v probléme absolútne nevyznajú preto ich radšej ignor, inak to bude aj horšie ...