Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kybelvody
Star
Star

Re: Akne

Príspevok od používateľa Kybelvody »

tiez mam mastnu plet, ale pouzivam zinerit cez den eklaran na noc a pri pravidelnom pouzivani sa mi nemasti. Sem tam sa mi urobi vyrazka, ale nie je to take hrozne.
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

peterxxx napísal:Takze neprestat pouzivat.Precitam si ho teda diky .
no, su to antibiotika, skor ci neskor to vysadit budes musiet, ale pocas predpisanej doby pouzivania sa mi to zlepsilo...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

No ak sa mi to zlepsi a ako tak ustali tak nemam problem to vysadit.Toto mi predpisala doktorka lebo mi prestal ucinkovat Zynerit.Ani newiem preco lebo som to bral pravidelne bez prestavky.
ColdRain
Addict
Addict

zynerit su tiez antibiotika, asi sa ti vytvorila po case rezistencia, sa stava, ten duac by tam mal mat nejake latky co brania vytvoreniu rezistencie, no aj tak sa musi vysadit, ved nemozes byt cely zivot na liekoch a furt do seba tlacit AB tiez nie je vyhra a po case sa aj tak objavi rezistencia
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ja si davam zinerit uz vyse troch rokov, tak sa opytam na ten duac u lekara, mozno to zaberie lepsie.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ak sa mi to dovtedy nezlepsi tak to bude nanic pretoze co som sa pytal koznej, tak mi hovorila, ze to su posledne antibiotika co mi moze predpisat.Potom tam ma uz len niake "supace koze" netusim co to je , ale neznie to moc povzbudivo :nono: :nono:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Daj do google Greenpeel ;)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To je ako zazrak :shock: To by pomohlo aj pri pripadnych jazvickach po akne nie ?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano je to aj na jazvy a aj na miernu formu akne ,na mastnú pleť. A není to syntetická kozmetika čo je ďaľšie + . Jedine mínus je cena: u mojej kozmetičky stojí jedno toto "zmytie" 150 €. Ďaľšia nevýhoda je , že po zmytí sa ti celý týždeň na tvár nesmie dostať voda lebo tie látky musia pôsobiť. Ešte počas tohto týždňa dostaneš k tomu myslím si že 3 krémy ktoré si budeš natierať. Ale po tom všerkom budeš mať zdravú pokožku ako babo :) .

Ďaľším zmývačom sú ,teraz neviem presne, salicylové masky obsahujúce nejaké kyseliny. To absolvuješ 3-4x do týždňa a cena je okolo 70€. Ale týmto som si není úplne istý.

Bude na mieste aby si sa poradil s odborníkom najlepšie s kožnou lekarkou. Len neviem no ona ti predpíše Aknenormin a tým pre ňu padla ...
ColdRain
Addict
Addict

to co pise cutestyle nepoznam, teda apson podla toho ako to opisal, ale pri spojeni supac koze sa mi ako prve vybavi peeling, mna to stalo okolo 500starych penazi, stipalo to jak fras, vlastne to vyzere najvchnejsiu vrstvu koze a vydezinfikuje a hlbkovo precisti pory, po prvych aplikaciach budes mat sice viac jebakov lebo vsetky co doteraz len dozrievali pod kozou sa vyhodia lebo sa koze docasne oslabi ale tym ze sa to precisti by sa to malo po par aplikaciach postupne rapidne zlepsit, ved hod do googlu peeling :P mozno myslim s cutestylom to iste ale to jeho mi pride nehorazne drahe tak sem hadzem aj toto, hlavne aby si vedel(ak je to to iste) ze to ide aj lacnejsie :P
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No popytam sa koznej aj kozmeticky.Uvidim ako to funguje a co to toji, ale vdaka za tipy vazne ste mi pomohli :) ak mi nezaberie ten Duac gel tak urcite siahnem po tomto.Nenavidim vyrazky :/ .
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Jediný liek, ktorý mi zabral, boli tabletky Roaccutane. Užíval som ich asi pol roka, prestal som asi pred 3 mesiacmi a zatiaľ sa akné pomaly stráca a pleť sa vyhladzuje. Nové pupáky sa objavujú fakt už iba sem - tam. Teraz už neberiem nič, iba si večer čistím pleť a dávam nejaký gél s Aloe Vera.

Mne Roaccutane kožná nechcela dlho predpísať, keďže som nemal silnú formu akné, ale keď som sa toho po 2 rokoch nevedel úplne zbaviť, tak prišlo posledné riešenie a zatiaľ sa osvedčilo. Skúste sa na to popýtať u svojej kožnej... :wink:
lubossko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lubossko »

ja som tiež užíval zinerit minuli mesiac a aj mi to troch apomohlo,ale iba na tie veacsie jebaky...tak som bol o5 za koznou a vysadila mi to a dala mi tiez ten duac na noc a na den Dalacin T ,to je take nieo podobne ako zinerit,a este cez den si mam davat Sebium AKN od biodermi..+ mi dala este antibiotika Azitrox,mam toho dost vela ale ani sa necudujem lebo to mam skoro po celej tavri,co som nemaval,to prislo tak odrazu,a je to dost zapalene,a dost cervene fliacky po tom ostavaju..je to aj flustrujuce ani von teraz nechodim ,radsej..tieto lieky uzivam este len od pondelka(dnes je nedela,cize tyzden) a este sa zlepsenie nejako vemi neprejavilo,ale dufam ze sa dockam,a mimochodom ten roaccutane o com tu bola rec som chcel aj ja ale doktorka mi to vyhovorila pretoze to je liek ktory pomaha na akne ale ma prilis vela vedlajsich ucinkov,takze skor uskodi ako pomoze.o taky mesac sem napisem ci mi to pomohlo abo ee zatial byebye :)
leito21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa leito21 »

ahojte,mam par vyrazok na tvary ale hlavne cierne flaky,chodil som ku kožnej davala mi zineryt,skynoren... nic nepomahalo.Nemate nejake rady co by mohlo pomoct? trapim sa už dlho :? diki
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

ak nepomohol zineryt ani skinoren, isiel by som si predpisat lieky ..s tym ti to prejde urcite
leito21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa leito21 »

ake lieky mas na mysli? (Roaccutane urcite brat nechcem,na to mam až moc fajn tvar) ide o to že v nasom meste nemam nejakych dobrych koznych lekarov,daju mi zineryt a tym to hasne.žiadne skusanie,testy nic.Fakt netusim co robit...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

A čo čakáš, že spravia ? Chlapče si na SR :). Skús si vypýtať hypermangán na predpis a KMNO4 :) + vyskúšaj ten peeling od Garnieru (tie dve trubky čo si akože vytláčajú čierne bodky)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69: a co ze si na slovensku? vacsinu veci tu mame na ko*ot ale nie vsade. osobne chodim do vojenskej nemocnice v bratislave, kozny ma pri prvej navsteve poslal na xy testov a az potom nasadil liecbu ..zato ze ty zijes niekde v dedine kde nemate ani doktora ja nemozem .)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

By ma zaujímalo odkiaľ vieš kde ja bývam ! :hmm: Narážal som na to, že pokiaľ si niečo sám nevybavíš tak nič nemáš (myslím robenie toho , čo by mal urobiť druhý a nie ty) - lekár nájde vždy najjednoduchšie riešenie len aby si on spravil čiarku zobral prachy od poistovne a dal zarobiť distribútorom ... tak sa ukludni a skús porozmýšlať kde sa nachádza "dedina" :x :x
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dost divne, nakolko som prisiel prvykrat koznemu, povedal s cim mam problem a hned ma sam poslal na vysetrenia ...mozno u teba v dedine to tak je, kde mas jedneho lekara a nic viac .)
Napísať odpoveď