lienka557
ako a po akej dobe ste povedali partnerovi, ze ho lubite...?
-
Lord ANAKIN
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord ANAKIN
Professional
"lubim ta" sa neplanuje, proste, ked to ma prist tak to prijde, ked to budes chciet a citit, povies to. Druha moznost je, ze to povie ten druhy skor a bud to zopakujes, alebo nie, pretoze to tak necitis.
Spojenie "lubim ta" je silne slovo, nikdy ho nehovor zbytocne, casto, pretoze moze prestat mat to caro jedinecnosti, ci uz pre teba, ale aj pre toho druheho. Pouzi ho vtedy, ked to citis. Moj nazor.
Spojenie "lubim ta" je silne slovo, nikdy ho nehovor zbytocne, casto, pretoze moze prestat mat to caro jedinecnosti, ci uz pre teba, ale aj pre toho druheho. Pouzi ho vtedy, ked to citis. Moj nazor.
Ja to zaujímavá téma, ktorá ma prinútila zamyslieť sa. Kedy som povedal svoje prvé ľúbim ťa si naozaj nepamatám ale kedy som povedal milujem ťa áno. Bolo to presne po troch mesiacoch ako som sa zoznámil s dievčinou u kamaráta na chate. Zaujímave je, že keď sa teraz zamyslím aké som prežíval pocity viem, že som ju nemiloval. A tú ktorú áno tak tej som to nepovedal nikdy. 
-
rivatnt2
Light Expert
tak ja raz som musel jedno opite dievca na pokraji zufalstva chcelo pocut ze ju lubim, tak som to povedal, a tak precitene, no a bola na tom lepsie, na druhy den ju len bolela hlava a nic si nepametala takze vsetko allright.SRneC napísal:je tu niekto taky, ze aj ked to citi tak to drzi v sebe co najdlhsie? alebo niekto taky co to ani neciti a hovori to?
-
erytrocyt
VIP
Takmer láska na prvý pohľad. No nech vám to vydržíspanoo napísal:hmmm...ja som to urobil asi po tyzdnia bol som si tym isty...a uz sme spolu 4 roky a stale to tak citim
lienka557
Takých je dosť.Digital napísal:Nieale poznam aj takych ktorí "lúbia" koli sexu
Absolútny súhlas. Máš tam odo mňa plus.puzzle napísal:"lubim ta" sa neplanuje, proste, ked to ma prist tak to prijde, ked to budes chciet a citit, povies to. Druha moznost je, ze to povie ten druhy skor a bud to zopakujes, alebo nie, pretoze to tak necitis.![]()
-
neo250
Star
no ja som za 1 a pol týždňa to povedal..... a milujem ta som povedal do mesiacaZitePunkom napísal:Tri týždne...zdá sa to skoro..ale cítil som to tak prečo to "tajiť"?..alebo prečo jej to nepvedať?...a milujem Ťa som jej povedal po siedmych mesiacoch..to,už keď som nenachádzal ekvivalenty na ľúbim Ťa..![]()