|
| Autor |
Správa |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1799 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:50 Predmet: |
|
|
.. jo jo good reakcia !!! .... a akoze rodicia nic ??? ... ani preofaci nereferuju rodicom ?? ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:53 Predmet: |
|
|
| byvala spoluziacka so strednej je nieco podobne a ked nad tym tak uvazujem tak ich bolo viac. Do skoly sa prisli len schovat pred dazdom, kazda prestavka bola rozumne vyuzita, cize na cigaretku, namyslene... no skratka velke HERECKY. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
.. jo jo good reakcia !!! .... a akoze rodicia nic ??? ... ani preofaci nereferuju rodicom ?? ... |
vieš čo? takto ti poviem...
rodičia rozvedení... býva s matkou...a čo počúvam tak ráno spolu fajčia v kuchyni pri kávičke a potom ide do Polusu s kamoškami.. asi matka nemá záujem aby z nej bol trošku vzdelaný človek...čo je teda smutné...kedže ako rodič by jej malo záležať na vzdelaní jej dcéry...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:02 Predmet: |
|
|
| ... no to asi mamka bola taka ista, a preto asi ani niet divu ze su rozvedeni ... akoze este by ma zaujimale ci si moze hentaka hviezda nejakym stylom dovolit chodit s nejakym normalnym chalanom ??? ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
| ... no to asi mamka bola taka ista, a preto asi ani niet divu ze su rozvedeni ... akoze este by ma zaujimale ci si moze hentaka hviezda nejakym stylom dovolit chodit s nejakym normalnym chalanom ??? ... |
vzťah má už asi rok...
a on je nejaký hulič... alebo čo... nič pre mňa |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:06 Predmet: |
|
|
... som si aj myslel ... ved chalan co od vztahu nieco ocakava, tak by si nezacal len tak s nejakou k**** ,ale to uz patri skor do temy vztahy nie ? ....
... to kinjeril.... okej nechali sme sa uniest ... .... mozes to teda deletnut , ked sme tym nikomu nepomohli !!! ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4769
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
nordkapp_pb & kafiatko - Co tak icq, msn, pokec, f2f?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
k takejto sliepke sa netreba ani vyjadrovat, jako tu uz niekto pisal, radsej ju niako strapni, je*** jej hlavu do kase or jej vykradni kabelku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2674 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 23:41 Predmet: |
|
|
Jasna <.> Ale kafiatko, sliepka je aj ta co ju podporuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 24 Nov 2006, 10:04 Predmet: |
|
|
neboj sa, zivot jej ukaze... bud si nabali nejakeho bezkrkeho a bude robit jeho slapku na vymenu za byvanie, auto, kreditku...
alebo si ziadneho nenabali a skonci ako.. doplnte si sami.
teraz mozno vyzera uplne "cool" a stylovo, ale na kazdeho raz dojde.
aj my sme take mali na zakladke/strednej, teraz je nasa generacia na vyske, a oni ak ich raz za cas stretnem uplne biedne stvorenia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 12:22 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
neboj sa, zivot jej ukaze... bud si nabali nejakeho bezkrkeho a bude robit jeho slapku na vymenu za byvanie, auto, kreditku...
alebo si ziadneho nenabali a skonci ako.. doplnte si sami.
teraz mozno vyzera uplne "cool" a stylovo, ale na kazdeho raz dojde.
aj my sme take mali na zakladke/strednej, teraz je nasa generacia na vyske, a oni ak ich raz za cas stretnem uplne biedne stvorenia. |
a co tak preco je taka aka je?vsetko je to v rodine,vo vychove,ak bola od malicka zle vedena tak co uz snad dostane rozum a ten zivot jej uz mozno ukazal,inak takyto sa najdu vsade v kazdej skole v kazdej triede, ja skor neznesiem sprtov co nepomozu nadaju odpisat ani hovno a vtieravy su jak hadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

|
Zaslal: 24 Nov 2006, 12:26 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Jasna <.> Ale kafiatko, sliepka je aj ta co ju podporuje  |
tak preto už jej nič nepožičiavam...
ako ja som ju chcela zmeniť, aby si dačo aj zapamätala... alebo naučila...
ale tak ako myslíš... tvoj názor.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 12:30 Predmet: |
|
|
| kafiatko napísal: |
tak preto už jej nič nepožičiavam...
ako ja som ju chcela zmeniť, aby si dačo aj zapamätala... alebo naučila...
ale tak ako myslíš... tvoj názor.....  |
fakt myslis ze ked jej nieco nepozicias ze ju tym zmenis?takym to je jedno,neprinutis ju |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|