Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ako by ste ju nazvali?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kafiatko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 28.10.2006

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 20:59    Predmet: Ako by ste ju nazvali? Odpovedať s citátom  

Chcela by som sa spýtať ako by ste nazvali typ takej spolužiačky , ktorej opis Vám hned ponúknem...

Je to typ osoby ktorá si do školy namiesto normálnej školskej tašky (resp. ruksaku) nosí len malú trápnu kabelku v ktorej má len cigarety , mobil a šminky...Zošity nikdy nemá a ani si ich nevedie...
Vždy ked niečo potrebuje poradiť otravuje mňa, a vždy si odomňa požičiava zošity a knihy a tak... (ja kedže som dobrá duša , a učiť sa nepotrebujem) zošit jej požičiam, ale načo ked si poznámky aj tak neopíše... Vždy na hodine nedáva pozor...a ak treba niečo vypracovať požičia si to od niekoho už vypracované...
Dokonca je lenivá si zaniesť tú svoju kabelku do šatne , lebo si musí ísť zapáliť... afektuje a ona je tá najlepšia...
ako ja ju mám niekde... za tie roky si človek zvykne...
ale chcela som len vedieť názor...
Dakujem...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vtirka, prizivnicka, narcistka, samoluba, egocentricka, mysli si ze vsetko sa toci okolo nej a ze ma vsetkych namotanych okolo malicku na nohe...treba dalsie??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

roznaznané namyslené decko ktorému ešte nikto neukázal ako to v živote chodí
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak v tej kabelke nosi este aj zrno tak je to jasna sliepka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Založený: 05.10.2005

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

<-> ... Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kafiatko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som v podstate po dlhšej dedukcii dospela k záveru , že nadávať jej netreba pretože načo ju zbytočne komentovať...
akurát sa na ňu hodí že je to človek ktorý všetko dostal zadarmo a v živote dostane ešte pekný výprask ak sa bude o seba musieť postarať sama bez druhích ludí... Very Happy
na to sa potom kuknem...
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak k takejto osobe len jedno aj ja si donesiem vedla nej kabelku ale budem tam mat 9mm glock s tlmicom a zbavim svet dalsej z namyslenych a sprostych slepic bez buducnosti akurat tak slapat moze Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

... myslim ze to ako by som ju nazval sa na forum nehodi, mozno ja preto ze by som dostal dvojtyzdnovu basu Very Happy .....

.... ale neveim preco taketo nieco podporujes .. ved jej povedz ze nemas zaujem jej zosit pozicat alebo podobne ... ved to neni mozne .. ludia co bude s nami, ked tu vyrastie takato mladez ??? ... nehovorim ze som vzorny student, to isto nie, ale toto nema podla mna spolocne zo skolo nic ... to by malo byt skor v cvokarni, ked si niekto mysli ze cely zivot budu za teba pracovat ini, hadam sa aj rozjodovat, a ty budes len smotanu lizat ???? asi nie ... aj nato treba nejaku tu skusenost a rozmyslanie Very Happy ... no proste nemam slov ... ja by som nahodou taku HVIEZDU rad videl ... Very Happy Very Happy ....

INDIGOcorp. napísal:
tak k takejto osobe len jedno aj ja si donesiem vedla nej kabelku ale budem tam mat 9mm glock s tlmicom a zbavim svet dalsej z namyslenych a sprostych slepic bez buducnosti akurat tak slapat moze Confused

... cooo ??? ma prekvapujes ... si snad prva holka ktora vie co je glock s tlmicom Very Happy Very Happy .... K+ ???? Very Happy ...
Návrat hore
kafiatko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

prišla z gympla...
žije len z toho čo sa naučila na gympli...
ja ju nepodporujem... teda šak som jej chcela trošku pomôcť, ale už dnes ma dorazila tými jej slepačími rečami typu... bože tak sa roz..bem cez weekend v Dopleri...či v inom podniku...
no a potom začala ohovárať našu triedu... a básniť otom ako by chcela aby už bolo po polroku... vlastne nech je už radšej po maturite...
s tých rečí som už nemohla tak som jej povedala, že ja by som bola rada ak by som už bola na výške v Brne a sedela vedla niekoho iného...
ludia... jej výraz tváre bol Shocked a držala hubu.. potom zadrela po pár minútkach že si ma hlboko urazila.. a ja že hej? ale to neni moj problém..a celý den už vedla mňa nesedela... bože ako mi bolo dobre... Razz
Návrat hore
kafiatko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
... myslim ze to ako by som ju nazval sa na forum nehodi, mozno ja preto ze by som dostal dvojtyzdnovu basu Very Happy .....

.... ale neveim preco taketo nieco podporujes .. ved jej povedz ze nemas zaujem jej zosit pozicat alebo podobne ... ved to neni mozne .. ludia co bude s nami, ked tu vyrastie takato mladez ??? ... nehovorim ze som vzorny student, to isto nie, ale toto nema podla mna spolocne zo skolo nic ... to by malo byt skor v cvokarni, ked si niekto mysli ze cely zivot budu za teba pracovat ini, hadam sa aj rozjodovat, a ty budes len smotanu lizat ???? asi nie ... aj nato treba nejaku tu skusenost a rozmyslanie Very Happy ... no proste nemam slov ... ja by som nahodou taku HVIEZDU rad videl ... Very Happy Very Happy ....

... cooo ??? ma prekvapujes ... si snad prva holka ktora vie co je glock s tlmicom Very Happy Very Happy .... K+ ???? Very Happy ...

haloooo ale ja niesom indigo.... len mám taký istý avatar ako indigo...
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

.. jezis sorry ... dufam ze az tak nevadi Very Happy .... som si ani neprecital ... a aj mi bolo divne ze nepouzivate edit Very Happy ...
Návrat hore
kafiatko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
.. jezis sorry ... dufam ze az tak nevadi Very Happy .... som si ani neprecital ... a aj mi bolo divne ze nepouzivate edit Very Happy ...

pohoda... neboj niesi prvý ani posledný.... Laughing
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

... ale akoze narovinu toto ma prekvapilo, zazil som uz rozne slepice a hviezdy, ale toto som este nepocul Smile ... a profaci jej toleruju taketo ulety ?? ze len kabelecka a pod. ??? ... a rodicia s tym nic nerobia ??? .. keby bolo moje dieta take pri*************e tak uz asi susi niekde v napravaku .. aspon na mesiac dva Very Happy ....
Návrat hore
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

vsak zivo tju este len nauci ako si treba druhych vazit za ich ochotu a pomoc,vyser sa na nu,a skoda pismenok o nej
Návrat hore
kafiatko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Nov 2006, 21:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
... ale akoze narovinu toto ma prekvapilo, zazil som uz rozne slepice a hviezdy, ale toto som este nepocul Smile ... a profaci jej toleruju taketo ulety ?? ze len kabelecka a pod. ??? ... a rodicia s tym nic nerobia ??? .. keby bolo moje dieta take pri*************e tak uz asi susi niekde v napravaku .. aspon na mesiac dva Very Happy ....

ako profáci radšej nekomentujú... len reparáty robí.. ona je ako by som to povedala, tak prefíkaná že jej všetko prejde.... ale tak raz doplatí...
kokos.. niekto jej niečo nechce kúpiť v bufete , lebo ona nemá čas musí fajčiť na záchode..a už pindá... že to je ochota.. prečo ja som sa aj trepala na tuto školu.... a ja že...: lebo z gymplu ťa vyhodili a nikde ťa nezobrali?? Laughing
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: