|
| Autor |
Správa |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 20:59 Predmet: Ako by ste ju nazvali? |
|
|
Chcela by som sa spýtať ako by ste nazvali typ takej spolužiačky , ktorej opis Vám hned ponúknem...
Je to typ osoby ktorá si do školy namiesto normálnej školskej tašky (resp. ruksaku) nosí len malú trápnu kabelku v ktorej má len cigarety , mobil a šminky...Zošity nikdy nemá a ani si ich nevedie...
Vždy ked niečo potrebuje poradiť otravuje mňa, a vždy si odomňa požičiava zošity a knihy a tak... (ja kedže som dobrá duša , a učiť sa nepotrebujem) zošit jej požičiam, ale načo ked si poznámky aj tak neopíše... Vždy na hodine nedáva pozor...a ak treba niečo vypracovať požičia si to od niekoho už vypracované...
Dokonca je lenivá si zaniesť tú svoju kabelku do šatne , lebo si musí ísť zapáliť... afektuje a ona je tá najlepšia...
ako ja ju mám niekde... za tie roky si človek zvykne...
ale chcela som len vedieť názor...
Dakujem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
| Vtirka, prizivnicka, narcistka, samoluba, egocentricka, mysli si ze vsetko sa toci okolo nej a ze ma vsetkych namotanych okolo malicku na nohe...treba dalsie?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
| roznaznané namyslené decko ktorému ešte nikto neukázal ako to v živote chodí |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2639 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
| ak v tej kabelke nosi este aj zrno tak je to jasna sliepka |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4750
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:16 Predmet: |
|
|
<-> ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 289 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
ja som v podstate po dlhšej dedukcii dospela k záveru , že nadávať jej netreba pretože načo ju zbytočne komentovať...
akurát sa na ňu hodí že je to človek ktorý všetko dostal zadarmo a v živote dostane ešte pekný výprask ak sa bude o seba musieť postarať sama bez druhích ludí...
na to sa potom kuknem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1744 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:18 Predmet: |
|
|
tak k takejto osobe len jedno aj ja si donesiem vedla nej kabelku ale budem tam mat 9mm glock s tlmicom a zbavim svet dalsej z namyslenych a sprostych slepic bez buducnosti akurat tak slapat moze  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1766 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:20 Predmet: |
|
|
... myslim ze to ako by som ju nazval sa na forum nehodi, mozno ja preto ze by som dostal dvojtyzdnovu basu .....
.... ale neveim preco taketo nieco podporujes .. ved jej povedz ze nemas zaujem jej zosit pozicat alebo podobne ... ved to neni mozne .. ludia co bude s nami, ked tu vyrastie takato mladez ??? ... nehovorim ze som vzorny student, to isto nie, ale toto nema podla mna spolocne zo skolo nic ... to by malo byt skor v cvokarni, ked si niekto mysli ze cely zivot budu za teba pracovat ini, hadam sa aj rozjodovat, a ty budes len smotanu lizat ???? asi nie ... aj nato treba nejaku tu skusenost a rozmyslanie ... no proste nemam slov ... ja by som nahodou taku HVIEZDU rad videl ... ....
| INDIGOcorp. napísal: |
tak k takejto osobe len jedno aj ja si donesiem vedla nej kabelku ale budem tam mat 9mm glock s tlmicom a zbavim svet dalsej z namyslenych a sprostych slepic bez buducnosti akurat tak slapat moze  |
... cooo ??? ma prekvapujes ... si snad prva holka ktora vie co je glock s tlmicom .... K+ ???? ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:28 Predmet: |
|
|
prišla z gympla...
žije len z toho čo sa naučila na gympli...
ja ju nepodporujem... teda šak som jej chcela trošku pomôcť, ale už dnes ma dorazila tými jej slepačími rečami typu... bože tak sa roz..bem cez weekend v Dopleri...či v inom podniku...
no a potom začala ohovárať našu triedu... a básniť otom ako by chcela aby už bolo po polroku... vlastne nech je už radšej po maturite...
s tých rečí som už nemohla tak som jej povedala, že ja by som bola rada ak by som už bola na výške v Brne a sedela vedla niekoho iného...
ludia... jej výraz tváre bol a držala hubu.. potom zadrela po pár minútkach že si ma hlboko urazila.. a ja že hej? ale to neni moj problém..a celý den už vedla mňa nesedela... bože ako mi bolo dobre...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:31 Predmet: |
|
|
| nordkapp_pb napísal: |
... myslim ze to ako by som ju nazval sa na forum nehodi, mozno ja preto ze by som dostal dvojtyzdnovu basu .....
.... ale neveim preco taketo nieco podporujes .. ved jej povedz ze nemas zaujem jej zosit pozicat alebo podobne ... ved to neni mozne .. ludia co bude s nami, ked tu vyrastie takato mladez ??? ... nehovorim ze som vzorny student, to isto nie, ale toto nema podla mna spolocne zo skolo nic ... to by malo byt skor v cvokarni, ked si niekto mysli ze cely zivot budu za teba pracovat ini, hadam sa aj rozjodovat, a ty budes len smotanu lizat ???? asi nie ... aj nato treba nejaku tu skusenost a rozmyslanie ... no proste nemam slov ... ja by som nahodou taku HVIEZDU rad videl ... ....
... cooo ??? ma prekvapujes ... si snad prva holka ktora vie co je glock s tlmicom .... K+ ???? ... |
haloooo ale ja niesom indigo.... len mám taký istý avatar ako indigo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
.. jezis sorry ... dufam ze az tak nevadi .... som si ani neprecital ... a aj mi bolo divne ze nepouzivate edit ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
.. jezis sorry ... dufam ze az tak nevadi .... som si ani neprecital ... a aj mi bolo divne ze nepouzivate edit ... |
pohoda... neboj niesi prvý ani posledný....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
... ale akoze narovinu toto ma prekvapilo, zazil som uz rozne slepice a hviezdy, ale toto som este nepocul ... a profaci jej toleruju taketo ulety ?? ze len kabelecka a pod. ??? ... a rodicia s tym nic nerobia ??? .. keby bolo moje dieta take pri*************e tak uz asi susi niekde v napravaku .. aspon na mesiac dva .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| vsak zivo tju este len nauci ako si treba druhych vazit za ich ochotu a pomoc,vyser sa na nu,a skoda pismenok o nej |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
... ale akoze narovinu toto ma prekvapilo, zazil som uz rozne slepice a hviezdy, ale toto som este nepocul ... a profaci jej toleruju taketo ulety ?? ze len kabelecka a pod. ??? ... a rodicia s tym nic nerobia ??? .. keby bolo moje dieta take pri*************e tak uz asi susi niekde v napravaku .. aspon na mesiac dva .... |
ako profáci radšej nekomentujú... len reparáty robí.. ona je ako by som to povedala, tak prefíkaná že jej všetko prejde.... ale tak raz doplatí...
kokos.. niekto jej niečo nechce kúpiť v bufete , lebo ona nemá čas musí fajčiť na záchode..a už pindá... že to je ochota.. prečo ja som sa aj trepala na tuto školu.... a ja že...: lebo z gymplu ťa vyhodili a nikde ťa nezobrali??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|