Suenos napísal:mno vkuse ....somm vášnivý downloader..aa už je to úchylka
hh podobne uz aj ja idem do takeho stadia dokonca som zacal upovat stou mojou super rychlostou 35 kb/s .
K teme : ja vypinam moj NB iba ked idem prec na dlhsie ako par hodin .. inac bezi prakticky nonstop len treba ho restartovat sem tam lebo je po case pribrzdeni a necem skusat stastie s utilitami ako Tune Up na win 7,
By ma tak zaujmalo aku ma asi spotrebu moj NB .. mam ho len pol roka tak som zvedavy na ucet za elek.
Teraz ked uz byvam sam, tak stale ked odchadzam z domu, alebo idem spat, tak ho zatvaram... opatovne otvorenie a nastartovanie trva 5 sekund a uz to nie su rodicia, kto plati tak naco mrhat energiou!
Tak ja ho nenechávam zbytočne zapnutý, dokonca ani router. Nevidím zmysel v tom, že by mi to bežalo, keď to nepotrebujem. Keď chcem na PC niečo robiť, tak si už tú minútku počkám.
hojko: Ale aký to má význam, že ostane zapnutý??... Po vypnutí PC stlačím tlačidlo na predlžovačke a vypne sa všetko... Načo mi sú cez noc tie blikajúce svetielka?? Keby som potreboval, aby bol zapnutý (zdieľanie netu atď), tak by som ho nechal, ale keďže v noci neplní žiadnu úlohu, tak bežať nemusí.
PC na noc vždy vypínam. Stalo sa mi asi raz v živote, že som ho nechal ísť 2 noci po sebe, keď na ňom bežal program pre obnovu poškodených sektorov na HDD...
ako kedy.. vecsinou ked chodim do skoly tak ho vecer vypinam a ked pridem zo skoly zapinam.. skor tie vikendy bezi cele.. od piatku pobeda az do nedele vecera.. ale ako kedy.. a okrem bedni nevypinam nic..
Ja ho nikdy nevypínam, mám NB, takže na noc ho iba zatvorím. Stále niečo sťahujem, nieje toho veľa, kedže s rýchlosťou 25kb/s toho veľa nenaťahám. No a keď nič nesťahujem, tak ho tiež nevypínam. Je to už zvyk, že sa ráno prebudím a len ho otvorím a nemusím čakať.
NB vypinam na noc urcite, a wifi router taktiez. Neide tu ani o tu spotrebu malu , ale naco byt oziareny celu noc , aj tak je po okoli dost elektrosmogu
Taktiež moj comp nenechávam v noci zapnutý, ale poznám človeka, ktorý svoj komp vypína raz za mesiac na víkend, aby ho mohol povysávať. Notorický sťahovač
Momentalny uptime mam nejakych 8 dni. Notebook zatvaram na noc, nevypinam. Restart alebo vypnutie hrozi len za potreby update-u systemu (OS X) alebo ked berem notebook so sebou.
mna stahovanie nejako preslo odkedy mam pristup k ftpecku skadial stiahnem vsetko a rychlo ... takze pocitac velmi po nociach nebezi ... doma bezal casto po nociach ale rodicom to vadilo ... pocitac na intraku zas vadi priatelke co ma trosku hneva ... obcas ho ale nechavam bezat aj cez noc ked sa mi ho nechce vypnut alebo pri nom zaspim ... ked odchadzam na vikend domov vypnem vsetko na predzovacke a mam pokoj ...